divali-online.com - Fashion boetiek en officiële dealers van topmerken
Fashion boetiek voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Officiële dealers van topmerken zoals, Dsquared2, Moschino Couture, Iceplay, Stone Island, Moose Knuckles, Parajumpers, Monnalisa, Kenzo, Boss, Iceberg, Karl Lagerfeld, Reinders, Nikkie, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, MSGM, Philipp Plein, Guess Jeans en veel meer. Bij ons slaag je altijd!
Hele leuke kleding, goede service en snelle levering. Kleding wordt snel geleverd. Van te voren zelfs een appje. Voor de eerste keer besteld. Nog wat voorzichtig. Bevalt goed en voor de zomerkleding van de kinderen shop ik zeker weer bij divali :)
Ik bestel al jaren bij divali en het is altijd uitstekend!! Pas 1 x een klein dingetje gehad wat NIET de schuld van divali was, maar de service die verleend werd was zoals altijd top en ze hebben me geholpen!!!
Geverifieerde beoordeling|
Pakketjes worden altijd op tijd verzonden, super blij mee
divali-online.com - Fashion boetiek en officiële dealers van topmerken