Accu-Machine.nl- Logo - Beoordelingen

Accu-Machine.nlReviews

: 384Goed

4,36

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
Accu-Machine.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Accu-Machine.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
Accu-Machine.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Accu-Machine.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Accu-Machine.nl

210 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

384 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


31 jul. 2022 
van Ger P.
De 3fase mobiele lader doet wat hij moet doen zonder problemen. Wat wel wat irritant is dat het stuk snoer vanaf de CEE stekker tot aan de regelunit erg kort is waardoor de unit op een lastige plaats opgehangen moet worden bij een 1,50 hoogte geplaatst CEE stopcontact. Hier was 1m snoer een stuk handiger geweest. Een tweede puntje is dat de snoeren in de regelunit nier echt vast zitten waardoor als je met de regelunit draait door de stijfheid van de snoeren deze draaien in de regelunit . Dit zou onveilige situaties kunnen veroorzaken
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 mei 2022 
Recent heb ik 2 accu's besteld bij Accu-Machine. Eén daarvan was bij aankomst al direct defect; kan gebeuren. Deze heb ik teruggestuurd en gecrediteerd gekregen, maar zonder de door mij gemaakte verzendkosten. Ik heb daar een mail over gestuurd naar AccuMachine, en die gaf aan dat dit in overeenstemming was met hun voorwaarden. TrustedShops vroeg daarna of ik tevreden was over deze bestelling; nee dus, want ik vind het raar dat ik extra kosten moet maken voor het terugsturen van een defect apparaat. Vandaag teruggebeld door een mevrouw van AccuMachine die vroeg of ik, als zij de verzendkosten terug zou storten, bij TrustedShops wilde aangeven of alles naar tevredenheid was opgelost. Bij deze. Maar waarom dat op zo'n ongelooflijke onvriendelijke toon moet ... dit was één van de meest bizarre telefoongesprekken die ik ooit gevoerd heb.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Accu-Machine.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Redelijk lange levertijden op een voorraadartikel. Handleiding is zelf geprint, geeft mij de indruk dat de mobiele lader massaal ingekocht wordt op een Chinese website? Lader functioneert verder prima, heeft de functies zoals omschreven en voldoet aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Had de verkeerde batterij bestel en was geen probleem. Een paar dagen na retour van de batterij was mijn geld teruggestort. Een eerlijke verkoper ZEKER aan te raden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Bestelde en betaalde artikel bleek niet leverbaar. Is van website verwijderd. Betaling keurig teruggestort. Uiteraard. Elders besteld. Na 1 dag geleverd...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Goede omschrijving van het artikel en duidelijke bestelprocedure en vlotte levering van artikel dat precies aan beschrijving voldoet, dank u wel!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022 
Batterij voor een oude Mikita boormachine besteld. Snel en goed geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Snelle levering voor een niet-regulier artikel voor een keurige prijs!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Slechte telefonische bereikbaarheid, ook in de openingsuren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Snelle levering en duidelijk verhaal.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Duidelijk, prijs, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Alles is verlopen zoals het moet.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Goede snelle afwikkeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022 
van opa c.
Prima ervaring met accu
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Peima toestel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Beoordeling melden