johnbeerens.comReviews

: 34.894Uitstekend

Beoordelingen voor johnbeerens.com

1.809 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

34.894 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

10 jan. 2023
Gdm, Makkelijke site. Snelle levering en status van de zending. Jammer dat je een merk besteld en 2 dagen later er nog wat van dit merk in de aanbieding is. Dit had dan bij elkaar besteld kunnen worden. Ook jammer dat er geen kleine producten per post bezorgd kunnen worden. Harde enveloppe voorkomt beschadiging. Ik kreeg een doos en dan ook nog allerlei onnodige reclames en aanbiedingen erbij waar ik geen gebruik van maak. Heb dan liever een tester van een product, Dit zou er voor kunnen zorgen dat ik dan meer bij jullie bestel. Mvrgr, Jos de Graaf-van den Blink

de meest kritische beoordeling

28 nov. 2022
Omdat ik op zondagochtend de Dyson Airwrap nodig had voor een bruiloft, was John Beerens de énige webshop die de service “vóór 22:00 besteld, morgen in huis” aanbiedt. Dit gebeurde niet. Tot mijn verbazing kreeg ik ten eerste geen mail van de bevestiging van mijn bestelling, en kreeg ik dus ook niet mijn bestelling op zaterdag in huis. Deze service komen ze hier dus niet na! Nadat ik contact had opgenomen met John Beerens met het bericht dat ik al op een andere manier de Dyson Airwrap in huis heb gekregen, en ik aan hun vroeg of mijn bestelling dan geannuleerd kon worden zodat ik zo snel mogelijk mijn geld (€550!!) terug kon krijgen, stuurde ze mij op dinsdag pas een bericht met het feit dat ze de bestelling al hebben opgestuurd. Dit is niet netjes! Natuurlijk heb ik de bestelling terug gestuurd maar voordat ik mijn geld terug heb zijn we een paar weken verder. Bedankt voor jullie top service John Beerens!

Beoordelingen voor johnbeerens.com

27 jan. 2023
Sinds ik hier mijn haarproducten koop, bestel ik ze nergens anders meer. Fantastische webshop, de beste producten van hoge kwaliteit, snelle levering en altijd goede uitleg over de producten.
30 jan. 2023
altijd tevreden heel snel bezorgd. En bestel altijd bij hun omdat ik weet dat ze geen neppe producten verkopen.
10 mrt. 2023
Hi, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je onze service zo prettig hebt mogen ervaren. Wij streven ernaar om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen en te voorzien van hun pakketje! We zien je daarom ook graag terug in onze webshop! Groetjes, Beautycare
31 jan. 2023
Super fijne omschrijving van de producten, eerlijke reviews. Groot assortiment. Snelle levering.
31 jan. 2023
De pakjes worden snel verzonden, goed verpakt en de producten zijn erg goed
29 jan. 2023
nog nooit zo snel iets afgeleverd gekregen van de heerlijke produkten
30 jan. 2023
Artikel snel ontvangen. Telefonisch moet wel beter bereikbaar zijn
Snelle levering.Netjes en goed verpakt. Altijd op voorraad. Super
30 jan. 2023

Snelle levering en mooie producten tegen een redelijke prijs!!
29 jan. 2023
Grote keuze in artikelen die ik gebruik. Snelle levering.
29 jan. 2023
Het de littekens zie je niet na het aanbrengen
31 jan. 2023
Altijd goede producten en snel geleverd!!
31 jan. 2023
een verloren bestelling - snel opgelost
30 jan. 2023
Vlotte afhandeling van de bestelling.
31 jan. 2023
Goede service en snelle levering. 👍🏻
1 feb. 2023
Snelle levering en goede producten
30 jan. 2023
Vertrouwd adres. Snelle levering.
30 jan. 2023
Everything came as the promised
Snelle verzending Netjes verpakt
Snelle levering, prima service
31 jan. 2023
de manier van netjes inpakken.