Certificaat voor www.johnbeerens.com

No. X4E95B0885DC1817D7D508B1AD5B67E36
 

Geldig vanaf
24-04-2019
Geldig tot
23-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.johnbeerens.com



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 3.984 Trusted Shops beoordelingen sinds 28-02-2019.
In totaal heeft www.johnbeerens.com al 7.239 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
Fijne webshop met duidelijke uitleg over de producten. Snelle levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
21-09-2019
Erg blij met de aanbiedingen die de website aanbied. Bovendien ook erg tevreden over de fijne kwaliteit van de stijltang die ik heb aangeschaft. Een nette en tijdige levering maakt het compleet. 8/10
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
21-09-2019
Super snel, altijd goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Een snelle levering, goed verpakt met een vriendelijk kaartje. De producten zijn van goede kwaliteit en een duidelijke beschijving van het product zit erbij. Wat wil je nog meer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
21-09-2019
Geen goede product omschrijving op de website. Wil producten terugsturen, maar zeer ouderwets retourproces met herroepingsformulier en moet je zelf betalen voor retourkosten. Ik heb de klantenservice aangeschreven maar geen reactie.
1.67
Matig

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Ik heb geen klachten. Wat jullie zagged doenjullie ook Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Snelle levering en goede producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Alles is prima Ik ben heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Vrijdag avond een pommade besteld, zaterdag al in huis Goede snelle service en producten die je voor de prijs verwacht. Een aanrader dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
21-09-2019
Ik had voor 22:00 besteld en betaald voor een avond levering. Helaas werd hij 2 dagen later geleverd in de middag. Dit was jammer, omdat ik express een ander adres had opgegeven zodat ik het pakket in ontvangst kon nemen.

Product is super
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Levering was snel Producten hebben precies gedaan zoals vermeld op de verpakking en de service is top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
20-09-2019
Producten goed en snel geleverd. Nalevering duurde langer dan verwacht, e-mail gestuurd en gelijk goede service. Product zelfde dag nog opgestuurd gekregen helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
20-09-2019
Superfijn product goede levering en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Niet veel keuze voor afhaalpunten
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
20-09-2019
Ik ben zo Super blij met de Hair bear chewing gums
Via de Beerens site bestel ik ze nu al 2 jaar en mijn haar is langer en gezonder dan ever.
Een tijdje terug was de bestelling niet goed aangekomen en toen is er door jullie bedrijf keurig alsnog een pakketje opgestuurd.
FIJN. Een goede en snelle service.
Ik heb dan ook al veel collega's en vriendinnen over jullie site verteld en het aangera
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Wat een snelle levering zeg heel bizar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
20-09-2019
Snelle levering, alles gewoon goed gegaan. :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Altijd de dag na bestelling ontvangen en ik vind het kaartje erbij zo leuk. De complimenten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Super collectie van items en snelle service en levering. Prijzen zijn echt lager dan op andere sites, ik ben vaste klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Veel keuze uit verschillende merken en een groot assortiment. Snelle en goede levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Levering snel, telefonisch gevraagd om 1 product te verwijderen vd order en dat hebben ze gedaan. Er werd snel op mijn mail gereageerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Snelle en nette levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Heb de Viba haarkleuringen besteld.. super tevreden over kleur werd precies zoals gewenst
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Snelle levering van het product, de volgende dag werd hij al bezorgd. Product doet wat hij moet doen en zorgt voor het snel krijgen van een kleurtje onder de zonnebank. Ik raad hem zeker aan
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Geweldige producten en super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Snel verzonden, alles keurig ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
20-09-2019
Op de website staat : tot 22.00 uur besteld volgende dag thuis. Ik heb bestelling rond 15 uur op woensdag geplaatst, pakketje op zaterdag gekregen. Niet aan post.nl schuld geven. Jullie hebben email naar mij met track&trace code op vrijdag verzonden.
Er was actie met gratis product van loreal ( bij aankop loreal product- die heb ik besteld) maar niks gekregen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
De olaplex num. 3 als de no orange mask besteld, volgende dag in huis.
Ik zeg zo maar happy hair in life, you wil see a happy wife
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
20-09-2019
Super snel geleverd, goeie producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Super snelle levering, helemaal blij met het product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
20-09-2019
Altijd tevreden, goede producten, en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Vlotte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Snel en makkelijk bestelling en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Duidelijke website
Snelle levering
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
De verpakking mag milieuvriendelijker en beter aangepast zijn aan de bestelling
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Zeer correcte levering en service
Ooit iets niet kunnen leveren. Goede communicatie..kreeg tegoedbon
Prima kwaliteit.ruime keuze
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Super vriendelijk geholpen toen ik belde of de artikelen die ik wilde bestellen op voorraad waren ivm vakantie.
Artikelen zijn goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Alles prima, kan niet anders zeggen
5.00
Uitstekend

www.johnbeerens.com

www.johnbeerens.com werd op 24-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Poppelseweg 1-04
5051 PL Goirle
Nederland
shop@johnbeerens.com
www.johnbeerens.com
Winkel-exploitant
JohnBeerens.com B.V.
Tijvoortsebaan 8-01
5051 HJ Goirle
Nederland
Handelsregister
KvK 57626561
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Eric Jansen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.johnbeerens.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.