MegaGadgets doet beloftes die ze niet kunnen nakomen.
Contact opgenomen met klantendienst, maar zij zijn onbereikbaar. Al 2x gemaild en nooit enige reactie ontvangen. Ik zal een ingebrekestelling versturen en klacht indienen bij de ECC.
Mooi, zeer goede prijs, ook zeer goed verpakt en zeer snel geleverd TOP
21 jul. 2023
Het product is minder dik dan gezegd op de site
19 jul. 2023
Snelle en correcte levering.
24 jul. 2023
Vlotte service
18 jul. 2023
perfekt
13 jul. 2023
25 jul. 2023
Misleidende handelspraktijken!
MegaGadgets doet beloftes die ze niet kunnen nakomen.
Antwoord van MegaGadgets.be
25 jul. 2023
Hallo Jolien, wat ontzettend vervelend dat uw mailtje niet beantwoord is. Helaas door een ‘filter’ in de mail is het in de verkeerde mapje terecht gekomen. Wij hebben direct een mail gestuurd om het op te lossen! Anders kan u ons ook altijd bereiken via de telefoon of Whatsapp
16 apr. 2023
Zeer snelle en correcte levering, al mag je wel de prijs incl. btw publiceren, op deze manier kan je niet echt vergelijken
Antwoord van MegaGadgets.be
2 mei 2023
Hallo, bedankt voor jouw 4 ster review! Tot ziens op onze webshop! Groetjes Dominique
29 sep. 2022
Snelle levering, goede prijs voor men nekmassagetoestel. Ook de andere artikelen ben ik tevreden over
Geïmporteerde beoordelingen