Bestelde Producten vlot en keurig verpakt op woonadres geleverd gekregen.
Mogelijkheid tot achteraf betalen,
dit is ook een goede en fijne optie.
Producten bestellen en de mogelijkheid tot achteraf betalen via internet om fraude bij de klant en via de echte en eerlijke leveranciers hiermee te kunnen gaan voorkomen, is tegenwoordig van groot belang !!!
Mogelijkheid van Achteraf betalen bij BILLINK, werkte ook goed, ook via de mobiele telefoon.
Dit is nl. erg handig als je elders tijdens een weekendje weg, op vakantie, voor werkzaamheden etc elders verblijft en
toch ook je facturen van je bestelde producten, op tijd wilt gaan betalen.
Nadat mijn bestelling met een paar dagen nog niet binnen was, zelf maar even contact gezocht met Apotheek & Huid. Er was niets verstuurd vanwege een fout in het systeem, zo werd me verteld, maar men zou het nu gaan regelen en het product zou er met 2 dagen alsnog zijn. Drie dagen later nog niets, geen enkel bericht verder ook. Bij navraag was het geheel nog steeds niet verzonden en heb ik dus een week voor niets zitten wachten. Daarop mijn order geannuleerd. Mijn geld was wel snel weer terug, vandaar 2 sterren in plaats van 1. Geen aanrader, voor mij was het een eerste en meteen een laatste bestelling hier.
Geïmporteerde beoordelingen: