apotheekenhuid.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 jul. 2021
Laatst gewijzigd op: 25 sep. 2023
apotheekenhuid.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij apotheekenhuid.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 12 jul. 2021

Beoordelingen voor apotheekenhuid.nl

293 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

729 beoordelingen in totaal

25 jun. 2023
Ik ben erg blij met mijn recente aankoop van het La Roche-Posay Effaclar Serum! Allereerst wil ik graag de snelle service en levering benadrukken. Ik ontving mijn bestelling in een mum van tijd, wat me erg tevreden stelde. Wat betreft de prijs, kan ik zeggen dat het product zeker waar voor zijn geld biedt. Het Effaclar Serum doet precies wat het belooft. Mijn rode en droge huid is aanzienlijk verminderd sinds ik met dit serum ben begonnen. Het heeft ook geholpen om mijn huid gladder en minder vet te maken, wat een geweldige bonus is. Ik zou dit serum zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een effectieve oplossing voor huidproblemen. Het heeft mijn huid aanzienlijk verbeterd en ik ben er erg tevreden over. Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van het La Roche-Posay Effaclar Serum en zou het zonder aarzeling aanbevelen aan anderen.

de meest kritische beoordeling

20 mei 2023
Ik had meerdere producten besteld en het was best een flink pakket. Ik kreeg alles snel binnen en elk product was er, maar een lippenbalsem had een eigen doos en al de cremes en flessen zaten in een ander groot pakketje. Een beetje onnodig omdat apart te versturen en zonde. Ook waren de verpakking erg beschadigd, het leek alsof het allemaal uit de verpakking was gehaald. Verder lijkt het wel ongebruikt dus het waren denk ik beschadigingen maar ik vond het niet fijn. Daarnaast kreeg ik maar één track en trace terwijl het twee producten waren. Verder wel veel beschikbare producten en voorraad en duidelijk site!

Beoordelingen voor apotheekenhuid.nl

10 sep. 2023

Apotheek en huid de juiste webshop voor de juiste prins

Apotheek en huid is een zeer fijne webshop met goed werkende producten voor acceptabele prijzen. Zoals haar producten tegen roos of eczeem zonder dokteradvies nodig te gebruiken van Dermasence.Deze producten werken beter dan de reguliere Antiroos shampoos.
3 sep. 2023
Bij een vraag over een huidverzorgingsproduct krijg je via mail uitleg en wordt er geadviseerd wat een mogelijk product zou kunnen zijn.
5 sep. 2023
Altijd snelle levering en goede kwaliteit en prijs, altijd tevreden😀
31 aug. 2023
Snelle levering, betrouwbaar en goede producten
NI
Nuria I.
The Hague, The Netherlands
31 aug. 2023
Snelle en accurate levering
9 sep. 2023
Gewoon zo door gaan
Regelmatig bestelling geplaatst maar beloofde samples die er bij zouden worden gedaan zaten er niet bij. Nu gaat het mij niet echt om de samples maar wel slordig. Vandaar 3 sterren
Antwoord van apotheekenhuid.nl
Bedankt voor je review! Dat is natuurlijk niet de bedoeling.. Bij een volgende bestelling mag je hier een melding van maken zodat wij je blij kunnen maken met een aantal extra samples.
10 sep. 2023

Moet op afspraak

Als op de website staat boven €25 krijgt proef sample dan moet gewoon krijgen.
9 aug. 2023

Superproduct

Ik heb het op internetaanbeveling gekocht en ben zeer tevreden. Het maakt de huid zacht en verwijdert acne. Communicatie met de verkoper was erg makkelijk. ze waren erg behulpzaam. Bedankt
23 aug. 2023
Luchtjes ruiken heerlijk, ben er erg blij mee en wordt er vaak over gecomplimenteerd. De website beloofde mij een testser, helaas niet meegestuurd dus daardoor 4 sterren.
10 aug. 2023
Fijne producten en goede levering. Prima gedaan geen opmerkingen. Site was makkelijk, betalen ging goed en levering kwam snel. Zoals het hoort ;)
3 aug. 2023
producten worden snel geleverd en goeie prijsverhouding!
21 aug. 2023
Snelle levering; vandaag besteld en morgen al in huis!
17 aug. 2023
Bijzonder vriendelijk en hulpvaardig personeel.
3 aug. 2023

Top service

Niets. Alles toppie!! Service verzending enz
5 aug. 2023

Producten bestellen worden snel… en goed in gepakt.

Producten bestellen worden snel geleverd.
14 aug. 2023

tevreden

producten kwamen op tijd en netjes aan
AD
4 aug. 2023
Snelle levering en goede verpakking.
15 aug. 2023
Snelle levering, goede communicatie