apotheekenhuid.nl- Logo - Beoordelingen

apotheekenhuid.nlReviews

: 532Uitstekend

4,68

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 jul. 2021
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
apotheekenhuid.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij apotheekenhuid.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 jul. 2021
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
apotheekenhuid.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij apotheekenhuid.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor apotheekenhuid.nl

392 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

532 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 okt. 2022
Bestelde Producten vlot en keurig verpakt op woonadres geleverd gekregen. Mogelijkheid tot achteraf betalen, dit is ook een goede en fijne optie. Producten bestellen en de mogelijkheid tot achteraf betalen via internet om fraude bij de klant en via de echte en eerlijke leveranciers hiermee te kunnen gaan voorkomen, is tegenwoordig van groot belang !!! Mogelijkheid van Achteraf betalen bij BILLINK, werkte ook goed, ook via de mobiele telefoon. Dit is nl. erg handig als je elders tijdens een weekendje weg, op vakantie, voor werkzaamheden etc elders verblijft en toch ook je facturen van je bestelde producten, op tijd wilt gaan betalen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 dec. 2021
De twee flacons ontvangen, echter de twee spuitmondjes zijn afgebroken. Ik denk door de verpakking, de doos is te groot, ze konden gewoon heen en weer schuiven.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor apotheekenhuid.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Als vaste klant ontvang ik bij elke aankoop kadopunten. Toen ik deze wilde verzilveren ging er iets mis, waardoor ik een substantiële korting dreigde mis te lopen. Apotheek&Huid loste dit vlot op door de korting terug te storten op mijn rekening. Dit ging net zo vlot als alle bestellingen die ik tot op heden heb gedaan. Ik koop bij Apotheek&Huid omdat mijn favoriete huidverzorging Dermasence in het assortiment zit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Nou super snelle levering en mooie prijzen en geregeld aanbiedingen en niet te vergeten leuke/fijne monsters , als service erbij . Een echt cadeau voor jezelf !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Ik heb het product gekocht omdat mijn zoontje last heeft van berg. Het is een fijn product en mijn zoontje was erg snel van zijn berg af.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Ik had problemen met het innen van een korting. Dat is door Apotheek & Huid heel soepel opgelost. Levering is ook altijd snel en correct.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Zeer duidelijke site en mooi opgebouwd. Leuke aanbiedingen en geweldige prijzen. Aanbevelingswaardig!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
dat de plekken aan mijn benen snel genezen. ik zou niet weten wat jullie meer zouden kunnen doen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Gebruik al jaren Alhydran littekencreme Voor gezicht en hoofdhuid Super goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Vlot en accuraat. Helaas is niet altijd alles op voorraad van La Roche Posay
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Goed advies, duidelijke site! Levering duidelijk aangegeven en op tijd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Ruim assortiment, kwalitatief goed, snelle en verzekerde verzending,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Heel snelle levering, ook snelle en behulpzame reactie op mijn mail.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Ze denken mee en komen met voorstellen goed en snel geregeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Goede, snelle service en heel uitgebreid assortiment.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Communicatie, levering en product waren Top, Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022 
Goede producten goede prijs snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
pakjes zijn altijd keurig op tijd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Het is prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022 
Was goed zo
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 uur geleden
Toppie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden