apotheekenhuid.nl- Logo - Beoordelingen

apotheekenhuid.nlReviews

: 610Uitstekend

4,76

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 jul. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
apotheekenhuid.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij apotheekenhuid.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 jul. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
apotheekenhuid.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij apotheekenhuid.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor apotheekenhuid.nl

415 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

610 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 okt. 2022
Bestelde Producten vlot en keurig verpakt op woonadres geleverd gekregen. Mogelijkheid tot achteraf betalen, dit is ook een goede en fijne optie. Producten bestellen en de mogelijkheid tot achteraf betalen via internet om fraude bij de klant en via de echte en eerlijke leveranciers hiermee te kunnen gaan voorkomen, is tegenwoordig van groot belang !!! Mogelijkheid van Achteraf betalen bij BILLINK, werkte ook goed, ook via de mobiele telefoon. Dit is nl. erg handig als je elders tijdens een weekendje weg, op vakantie, voor werkzaamheden etc elders verblijft en toch ook je facturen van je bestelde producten, op tijd wilt gaan betalen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 jul. 2022
Nadat mijn bestelling met een paar dagen nog niet binnen was, zelf maar even contact gezocht met Apotheek & Huid. Er was niets verstuurd vanwege een fout in het systeem, zo werd me verteld, maar men zou het nu gaan regelen en het product zou er met 2 dagen alsnog zijn. Drie dagen later nog niets, geen enkel bericht verder ook. Bij navraag was het geheel nog steeds niet verzonden en heb ik dus een week voor niets zitten wachten. Daarop mijn order geannuleerd. Mijn geld was wel snel weer terug, vandaar 2 sterren in plaats van 1. Geen aanrader, voor mij was het een eerste en meteen een laatste bestelling hier.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor apotheekenhuid.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
De kauwgom is goed,maar binnen 20 minuten is de kauwgom opgelost in de mond.Klopt dat?Verder alles naar wens
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Super snelle service 👍 groot assortiment aan goede produkten. Ben echt fan van Apotheek & huid !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Het pakketje is eerder dan verwacht toegekomen. Alles in mooie staat en proper verpakt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2022
Ik raad het iedereen aan wat voor huid je ook hebt wil niks anders meer!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
De snelle levering en ook het de snelle reactie op de vraag per mail
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
 
van M. N.
product snel gevonden, informatieve omschrijving en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
superservice. Ik vond het allemaal erg leuk. snel en efficiënt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Snelle verzending. Makkelijk bestelproces. Goede producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Mooie duidelijke site en een prima service! Prima prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2022
Prima producten, redelijke prijzen, zeer goede service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
De prijskwaliteitverhouding is dik in orde.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Snelle en goede service. Super tevreden😍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
Top service product snel binnen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Snel en correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2022
Netjes verzorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022
Snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Beoordeling melden