Beoordelingen voor midimedia.nl



Uitstekend

4.63/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 765 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft midimedia.nl al 1.045 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
17-10-2019
Echt top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
17-10-2019
Pri6
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
16-10-2019
Galaxy telefoon gekocht.
zeer snel en correct geleverd in stevige verpakking, jammer is echter dat er geen Nederlandse gebruiksuitleg bij is maar slechts een niet te lezen buitenlandse
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
15-10-2019
Erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
14-10-2019
Vermelding andere taal geleverd had me moeite/uitzoeken bespaard en had voor weinig meer geld ergens anders besteld
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
14-10-2019
Zeer snelle levering, schitterende service.
Zeker aan te raden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
14-10-2019
Alles prima gelopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Product kwam later dan verwacht. Wel netjes een telefooncover ontvangen ter compensatie
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Er stond er vandaag besteld, morgen in huis. Toen ik mijn ding besteld had stond er ergens dat hij waarschijnlijk 3 dagen na bestelling zou zijn. Het is nu een week later en ik krijg net pas een mailtje van PostNL dat mijn ding word gesorteerd. Ik had wel al gebeld op de dag dat het aan zou komen met klantenservice, die waren aardig. ze zeiden dat het probleem te maken had met de leverancier.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
14-10-2019
beperkte betalingsmogelijkheden
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
13-10-2019
De telefoon kwam keurig volgens afspraak.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
13-10-2019
Goede winkel en service is goed alleen duurde het de tweede keer dat we hier bestelde plotseling een stuk langer voordat we een bericht kregen dan ons pakketje was verstuurd vergeleken met de keer daarvoor. Maar Ik zou hier zeker nog een keer een product kopen
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
13-10-2019
Zondag besteld, maandag al in huis. Kwam op Tweakers als goedkoopste uit de bus, geen extra kosten of valkuilen. Duidelijke site.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
13-10-2019
Prima service en makkelijk bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
12-10-2019
Alles precies zoals is beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
12-10-2019
Ik kan midimedia iedereen aan bevelen, top een 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
12-10-2019
Op tijd ontvangen. Niks mis mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
12-10-2019
De mobiel was er binnen een dag. Dus volgens afspraak. Ik ben nog bezig met de handleiding (207 pagina's) Dus ik weet niet hoe de service is, als ik tegen dingen aanloop en daarvoor contact met ze moet opnemen. Maar voor dit moment prima.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
11-10-2019
Veel later binnen dan verwacht
Verder ok
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
11-10-2019
Eenvoudig te bestellen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
10-10-2019
Miscommunicatie goed opgelost
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
09-10-2019
Ben tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
09-10-2019
Snelle levering en correct afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
09-10-2019
Correcte snelle service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
09-10-2019
goede service, volgende dag product in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
09-10-2019
Alles correct geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
08-10-2019
Geen klachten
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
08-10-2019
Snelle adequate levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
08-10-2019
Super snelle levering en perfect bezorgd. Complimenten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
08-10-2019
Ik had bestelling donderdagavond geplaatst en ik kreeg netjes en mail terug dat ivm leveringsproblemen de mobiel niet vrijdag geleverd kon worden. Mocht dat voor mij een probleem zijn, dan kon ik alsnog de bestelling annuleren. Dit vond ik wel netjes .
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
08-10-2019
alles was goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
08-10-2019
Geleverd zoals beloofd
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
08-10-2019
Goede prijs. Levering optijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
21-09-2019
08-10-2019
Telefoon besteld, volgende dag netjes verpakt bezorgd.

Ik kreeg diverse berichten via email over status van mijn bestelling.

Over service nog geen mening, product voldoet t.n.t aan mijn verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
07-10-2019
Een vlotte levering en ik ben tevreden over het product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
07-10-2019
10 top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
07-10-2019
Geen Nederlandse gebruiksaanwijzing verder prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
07-10-2019
Alles dik in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
07-10-2019
Bestelling is naar wens verlopen.
Ik kan MidiMedia aanbevelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
07-10-2019
Helaas was de bestelling niet optijd geleverd. Had betaald voor avondbezorging maar produkt werd overdag bezorgd. Maar dit lag aan een technische storing bij Midimedia. Ze hebben dit telefonisch goed opgelost door extra hoesje toe te sturen. Heb wel even mijn best moeten doen om contact met ze te krijgen. Ze reageren niet direct op mail of ingesproken berichten.
4.67
Uitstekend

midimedia.nl klantbeoordeling

midimedia.nl

Altijd de scherpste prijzen tablets en smartphones

MidiMedia.nl is sinds 1997 actief in de telecombranche en ondertussen uitgegroeid tot één van de bekendste webshops van Nederland. Wij verkopen voornamelijk nieuwe mobiele telefoons, tablets en accessoires. Ook kan je bij ons terecht voor refurbished smartphones en tablets.

Contact
Calandstraat 88 F
3125BB Schiedam
Nederland
info@midimedia.nl
midimedia.nl
Winkel-exploitant
Midimedia B.V.
Calandstraat 88 F
3125BB Schiedam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
A. Ekici
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met midimedia.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.