Certificaat voor Babista.nl

No. X53B393E0B14FD95724741329F8E443F5
 

Geldig vanaf
11-04-2019
Geldig tot
09-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Babista.nl



Goed

4.15/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 290 Trusted Shops beoordelingen sinds 25-02-2019.
In totaal heeft Babista.nl al 290 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Geen serieuze klachten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
Kleur niet hetgeen we verwacht hadden. Wijkt af van de kleur op internet.
4.00
Goed

Babista.nl antwoordt: 19-07-2019
Het is niet prettig als het niet is wat u verwacht had. Uiteraard mag u binnen 14 dagen kosteloos ruilen of retour versturen. Wij hopen dat het de volgende keer wel naar uw verwachting is! Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
17-07-2019
komt niet over heen met de cataloge
3.00
Redelijk

Babista.nl antwoordt: 18-07-2019
Indien het niet naar wenst is, mag u binnen 14 dagen kosteloos ruilen of retourneren. Wij hopen u de volgende keer beter van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Snel geregeld
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 17-07-2019
Dat is altijd fijn! Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
16-07-2019
Bestelling is nog niet afgerond,daarna zal ik u het laten weten
4.00
Goed

Babista.nl antwoordt: 17-07-2019
In onze gegevens zien wij dat u nog even moet wachten, we hopen natuurlijk dat alles bevalt zodra u het heeft ontvangen. Voor de volgende keer mag u ook wachten met het plaatsen van een beoordeling tot dat u alles heeft ontvangen Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
16-07-2019
Heel makkelijk gegaan met het bestellen
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 17-07-2019
Fijn! Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
16-07-2019
De bestelling die ik had besteld was wel goed ,alleen het had naar een ander afleveradres gestuurd moeten worden ,het was namelijk een cadeau voor een neefje van me .dus dat was erg jammer dat dat fout was gegaan ,
Maar ik heb gelijk weer een bestelling geplaatst en hoop dat het dit x wel goed gaat en dus afgeleverd word op het afleveradres van mijn neefje ,dus we zullen zien of dat dit x wel luk
3.00
Redelijk

Babista.nl antwoordt: 17-07-2019
Onze excuses als het bij de eerste bestelling niet goed is gegaan. We hopen dat we u bij deze bestelling beter van dienst zijn en dat uw neefje er veel plezier van heeft! Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
verder geen commentaar alles is zeer goed
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 17-07-2019
Super Bedankt voor uw 5 sterren. Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Alles ging naar tevredenheid
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 17-07-2019
Dat lezen we erg graag :-) Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
Prima artikel, met snelle verzending. Prijs/kwaliteit: goed.
4.33
Goed

Babista.nl antwoordt: 17-07-2019
Hartelijk bedankt voor de leuke beoordeling Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
14-07-2019
Alles super
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 16-07-2019
Hartstikke leuk dat alles super is Hier worden wij blij van :-). Met vriendelijke groet, team Babista.

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
13-07-2019
Babista....top firma
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 15-07-2019
Bedankt voor uw mooie score! Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
13-07-2019
prima kwaiteit
4.33
Goed

Babista.nl antwoordt: 15-07-2019
Hartelijk dank Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
12-07-2019
Netjes afgehandeld maar duurde lang voordat er geleverd werd
4.33
Goed

Babista.nl antwoordt: 15-07-2019
Erg bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
12-07-2019
Producten zijn prachtig, alleen hadden wij de verkeerde broek gekregen
3.00
Redelijk

Babista.nl antwoordt: 15-07-2019
Excuses voor het ongemak dat u de verkeerde broek heeft ontvangen. U kunt de broek naar ons terug retourneren. Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Babista.

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
12-07-2019
Niets te klagen.
4.00
Goed

Babista.nl antwoordt: 15-07-2019
Fijn! Met vriendelijke groet, team Babista.

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
11-07-2019
mooie bermuda zit goed, zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 12-07-2019
Hartelijk dank voor uw mooie score! Veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
is goed ben tevrede
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 12-07-2019
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Wat moet ik hier nou aan toelichten .? het spreekt voor zich......toch
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 12-07-2019
Wij worden blij dat uw beoordeling, hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
10-07-2019
leuke vlotte modellen alleen al die letters of cijfers op kleding mag van mij gerust een stuk minder zijn.
4.00
Goed

Babista.nl antwoordt: 11-07-2019
Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
10-07-2019
het lukten niet om een kortingscode van 10 € in te voere
2.67
Redelijk

Babista.nl antwoordt: 11-07-2019
U kunt hierover altijd contact met ons opnemen zodat wij u kunnen helpen om de korting te gebruiken. Wij zijn bereikbaar via chat, e-mail, Facebook en telefonisch! Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
10-07-2019
Prima firma. Alles klopt van bestelling t/m/ de levering. En je wordt keurig op de hoogt gehouden van het proces
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 11-07-2019
Super bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
09-07-2019
Alles naar wens na tel gesprek met een dame die er verstand van heeft
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 11-07-2019
Wat een leuk compliment over de dame van de klantenservice, bedankt Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
09-07-2019
Goede kwaloteit/prijs verhouding. Trage levering
4.00
Goed

Babista.nl antwoordt: 11-07-2019
Bedankt voor de beoordeling en de feedback. Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
09-07-2019
misleiding in het materiaal
2.33
Matig

Babista.nl antwoordt: 11-07-2019
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om feedback te plaatsen. Volgens onze gegevens heeft u hier nog geen melding van gemaakt. Indien het niet naar wens is kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij kunnen kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
08-07-2019
Goede service en vlotte bezorging.
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 10-07-2019
Hartelijk dank voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
08-07-2019
Ik ben al jaren klant van Babista. Mensen in mijn omgeving zeggen dikwijls dat ik er zo verzorgd uit zie
4.00
Goed

Babista.nl antwoordt: 10-07-2019
Dat complimentje kunt u in uw zak steken, leuk om te lezen Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
08-07-2019
Ik vond de leveringstijd van een broek nogal lang (3 weken)
De maatvoering lijkt veranderd te zijn. Ik vind niet meer de broeken die ik in het verleden gekocht heb. De kleuren vind ik ook niet optimaal.
Fysieke levering en mogelijkheid tot retourzending zijn uitstekend
3.67
Goed

Babista.nl antwoordt: 10-07-2019
Bedankt voor uw feedback! Per merk of materiaal kan een kledingstuk afwijken qua maatvoering. Ook kan de kleur iets anders uitpakken van u verwacht. We hopen dat we u de volgende keer beter van dienst zijn :-) Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
08-07-2019
Goede kwaliteit. Vlotte levering.
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 10-07-2019
Bedankt voor de complimenten! Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
07-07-2019
goed product , pas maat is goed,geenklachten.
4.00
Goed

Babista.nl antwoordt: 09-07-2019
Bedankt voor de goede beoordeling Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
07-07-2019
NVT
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
06-07-2019
Goed
2.33
Matig

Babista.nl antwoordt: 09-07-2019
Uit de gekregen sterren zien wij dat er nog verbeteringen kunnen plaatsvinden ondanks dat het commentaar goed is. De volgende beoordeling vernemen wij graag de verbeterpunten :-). Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
06-07-2019
Ja kan als Babista wel doorgeven dat het product 24 uur na bestelling het magazijn heeft verlaten, maar als je dan nog 6 dagen moet wachten dat het geleverd wordt is wel wat lang. Heeft die 24 uur service geen zin.
3.00
Redelijk

Babista.nl antwoordt: 08-07-2019
Bedankt voor uw feedback. De 24-uurslevering is een optie die u bij uw bestelling kunt kiezen. Volgens onze gegevens heeft u dit niet gedaan, dan is de levertijd circa 5 werkdagen. Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
05-07-2019
Mooie pyama's ,duidelijke foto's.
4.00
Goed

Babista.nl antwoordt: 08-07-2019
Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
18-06-2019
05-07-2019
Ondanks de bestelling op18-06-2019 is deze nog steeds niet geleverd..
1.00
Slecht

Babista.nl antwoordt: 08-07-2019
Bedankt voor uw beoordeling. Volgens onze gegevens is de levertijd langer dan normaal gesproken. Deze informatie vindt u ook terug in uw bestelbevestiging :-) Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
05-07-2019
prima artikel goede corecte levering top dank u
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 08-07-2019
Hartelijk bedankt voor uw 5 sterren Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
05-07-2019
hij was mooi maar de kleur stond mijn man niet dus heb hem terug gestuurd.maar het prachtige kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 08-07-2019
Hopelijk vindt u de volgende keer de juiste kleur :-) We zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
03-07-2019
Prima materiaal en levering
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 04-07-2019
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
03-07-2019
hoef niet
2.00
Matig

Babista.nl antwoordt: 08-07-2019
Toen wij uw score zagen, werden we niet heel erg blij! Als wij u ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten :-) U kunt ons bereiken op 010-4479898. Met vriendelijke groet, team Babista

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
03-07-2019
Geen
5.00
Uitstekend

Babista.nl antwoordt: 04-07-2019
Heel erg bedankt voor uw vijf sterren. Met vriendelijke groet, team Babista

Babista.nl klantbeoordeling

Babista.nl

Online herenmode, schoenen en accessoires

Babista.nl werd op 11-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Babista.nl is een herenmode speciaalzaak die staat voor hoogwaardige en comfortabele herenkleding voor de zelfbewuste mannen die midden in het leven staan. Bij Babista vindt u uitsluitend gerenommeerde modemerken waar comfort, optimale pasvorm en functionaliteit de belangrijkste aspecten zijn bij de kleding van Babista Bij Babista vindt u zowel casual herenkleding als ook zakelijke en feestelijke mode. Voor iedere situatie is wel een outfit te vinden bij Babista. De kleding van Babista is van hoge kwaliteit waarbij altijd hoogwaardige natuurlijke stoffen worden gebruikt. Het principe van Babista is dan ook “mannenmode op zijn best”. Daarnaast is de mode van Babista ook beschikbaar in grote maten, waarbij ook de mannen met een maatje meer gemakkelijk een passend outfit kunnen vinden.

Contact
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
service@babista.nl
Babista.nl
Winkel-exploitant
Mail Order Finance GmbH
Fascinatio Boulevard 248
3065 WB Rotterdam
Nederland
Handelsregister
KvK 24269166
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
A.J. Janse
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Babista.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.