Certificaat voor hornbach.nl

No. X53D872EDDDFBEA99F3A52DEA2F3A981A
 

Geldig vanaf
11-04-2016
Geldig tot
10-04-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hornbach.nl



Goed

4.28/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.127 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hornbach.nl al 3.374 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
28-05-2018
20-06-2018
Dit is eenmalig op de producten is niets op aan te merken maar de levering wat een ramp.. duurt enorm lang en geen datum waar je van op aan kan ze werken met vermoedelijke leverdatum die een week opgerekt wordt mijn mening is wordt geleverd op.. daar heb je wat aan ze besteden ook de levering uit dat is het probleem zo,n groot bedrijf en hebben geen eigen levering
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
20-06-2018
Super snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
20-06-2018
Mooi op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
20-06-2018
Snel en perfecte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
20-06-2018
Ik heb mijn product ontvangen. Er zat een verkeerde handleiding bij. Dit was niet fijn en erg onhandig en veel stress en werk extra.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
20-06-2018
Goede en snelle levering en product is zoals is aangegeven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
20-06-2018
- Snelle levering op opgegeven tijdstip.
- Product als beschreven en voldoet aan verwachting.
- Levering niet goed via Hornbach-site te volgen, wel via site van transporteur.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
19-06-2018
prima assortiement en prima levering zowel in de winkel als op de webwinkel
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
19-06-2018
Prima producten en snel geleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
19-06-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
19-06-2018
gemakkelijk besteld en de levering was snel, dus ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
12-06-2018
19-06-2018
Bezorg datums klop niet.
Rommelig geinformeert over bezorgingen.
Artikelen zijn er niet, wel bij mijn gemeldt als weeraanwezig.
Artikelen zijn prima in orde.
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
19-06-2018
Het is prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
05-06-2018
19-06-2018
gewoon, goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
19-06-2018
Gewoon goed geregeld allemaal.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
27-05-2018
19-06-2018
Alles klopt op tijdt geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
19-06-2018
Werd precies gedaan wat er gezegd werd levering snel en correct en prijs verhouding zeer gunstig helemaal blij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
27-05-2018
19-06-2018
heel snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
26-05-2018
19-06-2018
Goed product, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
19-06-2018
Prima en een hele snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
18-06-2018
Snelle levering en vakbekwame chauffeur die goed meehielp bij het afleveren.
Tegels iets lichter van kleur dan voorbeeld in winkel
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
18-06-2018
Geen klachten
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
03-06-2018
18-06-2018
Transport en levering nam meer tijd, dan verwacht.
Iets om de volgende keer rekening mede te houük'l
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
18-06-2018
Alles keurig volgens afspraak geleverd, en ver voor de opgegeven leveringsdatum.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
18-06-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
18-06-2018
Haakse slijper via de website besteld, ik wilde nl een slijper van 230 mm met zgn. aanloopstroom begrenzing hebben ivm met doorslaan van de stop, een Bosch type GWS 20-230H had dit volgens de site. Maar het bleek dat je de GWS 20-230JH hiervoor moest hebben. Order kon niet geannuleerd worden,
moest hem eerst ophalen en daarna meteen weer retourneren bij de retourbalie.
Erg omslachtig
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
26-05-2018
18-06-2018
Ging prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
17-06-2018
Snelle levering, product prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
17-06-2018
Alles prima getegeld net als in de winkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
17-06-2018
Levering tot op de stoep. product was beschadigd.
1.00
Slecht

hornbach.nl antwoordt: 18-06-2018
Beste klant, Hartelijk dank voor je reactie. De artikelen hebben je niet onbeschadigd bereikt. Hier bieden we onze excuses voor aan. Voor een persoonlijke afhandeling van je klacht, kun je contact opnemen met onze online klantenservice. Deze is bereikbaar op telefoonnummer 088 505 11 11 of stuur een mail naar onlineshop@hornbach.nl. Met vriendelijke groet, HORNBACH Online-team

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
17-06-2018
Snel geleverd en snel te plaatsen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
17-06-2018
Alles dik in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
17-06-2018
We wachten al anderhalve week maar niets ontvangen
Mijn vrouw is inmiddels al een week jarig geweest ........
Laatste keer Hornbach voor ons
1.00
Slecht

hornbach.nl antwoordt: 18-06-2018
Beste klant, Alsnog van harte gefeliciteerd met je vrouw. Het spijt ons dat de bestelling nog niet geleverd is. We hebben het net nagekeken en zien dat de zending nog onderweg is. Mocht je het niet meer willen ontvangen, dan raden we je aan om de zending bij ontvangst te weigeren. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, HORNBACH Online-team

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
17-06-2018
Vandaag besteld, morgen in huis. Klopt
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
23-05-2018
17-06-2018
Zakelijk gezien mag het wat sneller bij het afhaal gedeelte. Inleveren van europallets gaat erg omslachtig, krijgt ze bij de afhaal mee moet ze retour brengen bij tuin afdeling en dan naar de retourbalie. (even een klein voorbeeldje)
Een betere scheiding tussen particulier en zakelijk zou fijn zijn. Vriendelijk personeel en een fantastisch assortiment.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
17-06-2018
Bij levering is het slikken of stikken. Ik
Heb deels invloed op de dag maar verder houdt het op wat het ene bedrijf betreft.
Ik wil tijdvakken aan kunnen geven. Nu moet ik hopen dat ze op tijd zijn. Ik kan niet weg om honden uit te laten. Kwartier van te voren bellen zou al heel veel helpen
2.67
Redelijk

hornbach.nl antwoordt: 18-06-2018
Beste klant, Bedankt voor het delen van je ervaring. Wij waarderen je feedback. Op dit moment kunnen we helaas nog geen gewenste levertermijn aanbieden. Alleen bij expeditie goederen (bijvoorbeeld pallets) ontvang je van onze transporteur een e-mail waarbij je een afleverdag kunt kiezen. Met vriendelijke groet, HORNBACH Online-team

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
08-06-2018
17-06-2018
alles goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2018
Besteldatum
24-05-2018
16-06-2018
24 mei besteld 4 of 5 juni zou vermoedelijk geleverd worden.
Is pas 15 juni geworden.berichtgeving over de late levering ontbrak.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-06-2018
Besteldatum
09-06-2018
16-06-2018
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-06-2018
Besteldatum
09-06-2018
16-06-2018
Er waren vier lampjes stuk. we hebben niet gebeld om dit te melden.
5.00
Uitstekend

hornbach.nl klantbeoordeling

hornbach.nl

hornbach.nl werd op 11-04-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Grootslag 1-5
3991 RA Houten
Nederland
Tel: +31 (0)30 - 266 98 98
Fax: +31 (0)30 - 266 98 90
onlineshop.klantenservice@hornbach.nl
hornbach.nl
Winkel-exploitant
HORNBACH bouwmarkt (Nederland) BV
Grootslag 1-5
3991 RA Houten
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
De heer Sigmond
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hornbach.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.