Certificaat voor hornbach.nl

No. X53D872EDDDFBEA99F3A52DEA2F3A981A
 

Geldig vanaf
11-04-2016
Geldig tot
10-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hornbach.nl



Goed

4.31/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.156 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hornbach.nl al 8.024 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Prima producten voor een goede prijs.i
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
De bestelling werd in 1e instantie gedeeltelijk geleverd, en na contact met hornbach werd het andere deel de volgende dag gebracht. Daarna zou er nog keer de bestelling geleverd worden. Hierover contact opgenomen, werd goed opgepakt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
20-08-2019
Dag later bezorgd dan voorspelde bezorgmoment bij bestellen. Verder prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
1 vd producten bleek toch licht beschadigd niet ontstaan tijdens transport
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Vlot geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Online was de levering voorzien op 21 - 22 augustus. Ineens werd medegedeeld dat de levering 16 augustus zou plaatsvinden... Dat zorgde voor wat organisatieproblemen, maar is uiteindelijk goed gekomen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
In goede staat ontvangen. Voldoet aan verwachting.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
20-08-2019
jammer dat een standaard product niet te ruilen is. Daarom heb ik besloten om geen producten meer bij u te bestellen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Ik geef minimale sterren.

Ik krijg beschadigde kasten geleverd deze moet ik zelf weer naar Post NL brengen.

Nu moet en ij met zeer zware kasten naar de Post om ze terug te sturen.

Dit had ook anders gekund, ophalen door Post NL.

Nu worden wij benadeeld van iets waar we niets aan kunnen doen.


Zeer jammer vinden we dat. Of ik ooit nog iets bestel bij Hornbach.nl ????
1.00
Slecht

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
Alles correct en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
Het onderdeel is nog voor de verwachte datum ontvangen. Wat ik besteld had was er.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
20-08-2019
5 augustus besteld, product nog steeds niet binnen. Helpdesk is vriendelijk, communicatie vanuit Hornbach en/of externe leverancier is slecht. Of het product goed is? Geen idee ik heb het nog niet.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
Nette aflevering pallet keuring op de plak geplaatst
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
19-08-2019
Het had beter in 1 keer opgestuurd kunnen worden. Die optie was er niet bij de aankoop. Mijn waardering op de goederen kan ik niet geven. Ik zit in Gambia en daar gaan de goederen ook heen. De aankomst duurt nog 2 maanden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Lichte schade aan aantal artikelen
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Snel geleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Bij de service van Hornbach ontbreekt het nakomen van de reclame dat zij de goedkoopste leverancier zijn. Ik heb bewijs gestuurd dat dit niet het geval is, maar helaas werpen zij veel obstakels op om het verschil te vergoeden.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
19-08-2019
De tegels werden bovenverwachting snel geleverd. Vriendelijke chauffeur van Excluton. De communicatie vanuit Hornbach loopt achter op die van Excluton die de aflevering verzorgd. Van de zeventig tegels vier stuk. Dit zie je pas bij het uitpakken en dat komt niet altijd overeen met het uitlevermoment. Tip: bestel wel extra tegels mee.

De prijzen zijn aantrekkelijk ten opzichten van de branche.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
19-08-2019
beloofde levering op 12de of de 13de helaas geleverd op de 15de. Mensen ingehuurd voor de 14de maar helaas geen hout. Moest alles twee dagen uitstellen.
2.33
Matig

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
16-07-2019
19-08-2019
Netjes en op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Hogedrukreiniger was niet op voorraad. Er is gelijk contact met mij opgenomen wanneer het apparaat geleverd zou worden en of dit akkoord was of dat de bestelling geannuleerd moest worden. Hogedukreiniger werd heel snel hierna geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Altijd alles volgens afspraak. Zeer goed en deskundig personeel. ik kom er wekelijks zo niet dagelijks. Altijd goede kwaliteit en prima prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
19-08-2019
Was perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
19-08-2019
Na enkele telefoontjes omdat producten ontbraken zouden wij teruggebeld worden. Tot op heden niet gebeurd
2.00
Matig

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Snelle levering. Goede prijs, kwaliteit verhouding
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
n.v. t.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Geleverd volgens opgave. Materiaal was in geode staat. Wat over was kon zonder probleem worden teruggebracht bij de dichstbijzijnde vestiging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Gemakkelijk bestelproces en zeer snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
De levering kwam zo snel dat had ik nog nooit meegemaakt. Super.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
prima verzendservice, raat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
19-08-2019
De SOUDAL Soudaband compriband was nergens anders te koop per rol.
Verzend kosten laag. Snelle levering.
Ik ben prima geholpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
19-08-2019
De houders van een ringsteeksleutelset en van een ringsleutelset waren beschadigd bij aankomst en niet goed meer te gebruiken. Probleemloos en razendsnel vervangen door Hornbach. Dit is een voorbeeld voor menig andere webshop. Klasse.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Prima webshop en goede levering. Niets op aan te merken.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
goede prijs, prima geleverd en helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Alles werd kleurig afgeleverd door excluton en zelfs een paar dagen eerder dan de Hornbach had aangegeven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
19-08-2019
Uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Okee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
levering sneller als verwacht
4.00
Goed

hornbach.nl klantbeoordeling

hornbach.nl

hornbach.nl werd op 11-04-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Grootslag 1-5
3991 RA Houten
Nederland
Tel: +31 (0)30 - 266 98 98
Fax: +31 (0)30 - 266 98 90
onlineshop.klantenservice@hornbach.nl
hornbach.nl
Winkel-exploitant
HORNBACH bouwmarkt (Nederland) BV
Grootslag 1-5
3991 RA Houten
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stephen Smits
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hornbach.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.