hornbach.nl- Logo - Beoordelingen

hornbach.nl
Beoordelingen:

39 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.700 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 apr 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hornbach.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn order nog niet ontvangen maar ik wilde mijn ervaring wel delen over goede service bij en van hornbach Ik ben gisteren namelijk ontzettend vriendelijk en goed geholpen met mijn tegels en toebehoren door de heren Dave en Milan! Vriendelijk, meedenkend en behulpzaam! Heren, Heel erg bedankt toppers👌 Ook het personeel bij de kassa was heel vriendelijk en behulpzaam!

de meest kritische beoordeling

12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
bezorging heel slecht pallet gewoon voor aan de straat gezet zonder te waarschuwen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hornbach.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle bezorging en betaalbaar
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top winkel
Beoordeling melden
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn order nog niet ontvangen maar ik wilde mijn ervaring wel delen over goede service bij en van hornbach Ik ben gisteren namelijk ontzettend vriendelijk en goed geholpen met mijn tegels en toebehoren door de heren Dave en Milan! Vriendelijk, meedenkend en behulpzaam! Heren, Heel erg bedankt toppers👌 Ook het personeel bij de kassa was heel vriendelijk en behulpzaam!
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
de keuze is reuze en de prijs is gewoon goed.
Beoordeling melden
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles is goed via de transporteur aangekomen.
Beoordeling melden
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles is goed met de post aan gekomen.
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk & snelle afhandeling
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
bezorging heel slecht pallet gewoon voor aan de straat gezet zonder te waarschuwen
Beoordeling melden
Antwoord van hornbach.nl
15 jan 2024
Het spijt ons te lezen dat je een andere verwachting had over je levering. Pakketten brengen we natuurlijk tot aan de huisdeur. ‘Transport aanlevering’ goederen leveren we tot aan de stoeprand, wat betekent dat de zending aan de straatkant wordt uitgeladen. Dit is uiteraard afhankelijk of de vrachtwagen op de locatie kan komen, dit wordt door de chauffeur beoordeeld.
GB
Gisela B.
Bubikon
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Alles prima, maar prijzen bij hornbach.de goedkoper

Alles prima, bezorgdag zoals afgesproken. Wat de hakselaar betreft kan ik nog geen review geven omdat deze nog niet gebruikt is. Toch vind ik het jammer dat de prijzen bij hornbach.nl en hornbach.de niet dezelfde zijn. Deze hakselaar kost 50 Euro minder in Duitsland, dat begrijp ik helemaal niet.
Beoordeling melden
Antwoord van hornbach.nl
15 jan 2024
Bedankt voor je feedback en hopelijk heb je inmiddels de hakselaar kunnen uitproberen. We lezen graag op onze Onlineshop wat je ervaringen zijn. Wij als Nederlandse HORNBACH hebben te maken met hogere transportkosten, het betalen van invoerrechten en een ander belastingsysteem dan in Duitsland. Hierdoor kunnen wij in dit geval niet dezelfde prijzen hanteren als in Duitsland het geval is. En dat is inderdaad jammer.
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prim assortiment

Het assortiment is compleet voor alle huis-tuin-en-keuken klussen. Hetgeen echter ontbreekt zijn kleinere maten handschoenen bij de PBMs.
Beoordeling melden
20 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MB
M. B.
Wieringerwaard
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellingen zouden sneller verzonden moeten worden. Wat ik kreeg was verder prima.
Beoordeling melden
15 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website.Makkelijk opzoeken van producten
Beoordeling melden
23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed en snel geleverd
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en zeer praktisch.
Beoordeling melden
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Levering via Post NL - Goed geregeld

Betreft een online bestelling welke keurig binnen 2 dagen werd geleverd in een gode verpakking
Beoordeling melden
13 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Beste winkel

Bestelde order goed verpakt,ze hebben het pakket op tijd verzonden.
Beoordeling melden