Merk horloges voor de allerbeste prijzen. Altijd gratis verzending, snelle levering en betaling achteraf via Klarna.
Besteld op ma-vr voor 23.00 is de volgende dag geleverd met PostNL voor Nederland. Voor België ma-vr voor 21.30 besteld de volgende dag geleverd met BPost.
Netjes op tijd geleverd alles werkt ben super blij met me nieuwe horloge
Alleen zou er een optie moeten zijn om een apparaatje te kunnen bestellen voor het horloge bandje kleiner te kunnen maken
Geverifieerde beoordeling|
Alles is snel geleverd. Helaas vond ik de aankoop minder mooi dan verwacht. De retourzending verliep goed en de terugbetaling was snel. Goede service!
OKI
Hi,
Thank you!
Kind regards,
Daniek
Was zo super snel geleverd!Goed verpakt!Helemaal top
Hallo,
Bedankt voor de positieve review.
Daniek
Goedemiddag, mijn horloge vorige week ontvangen doet het niet goed. Ik weet niet of het de batterij kan zijn maar dat mag ook niet. Kunnen jullie contact opnemen met me.
Yvette Kuijper
Hi Yvette,
Wat jammer dat het horloge niet goed werkt. Dit mag natuurlijk niet gebeuren. We hebben je geprobeerd telefonisch te bereiken, helaas kregen wij geen gehoor. Graag vernemen we van je zodat we samen tot een juiste oplossing van dit probleem kunnen komen. We zijn telefonisch en per email bereikbaar.
1 maand geleden
Perfect!
Hi Yasmin,
Bedankt voor de positieve review.