Certificaat voor rivieramaison.nl

No. X5572365DAED5686EEB93541FB9978561
 

Geldig vanaf
28-10-2016
Geldig tot
27-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor rivieramaison.nl



Goed

4.46/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.173 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft rivieramaison.nl al 3.929 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
01-03-2019
Snelle levering zoals op de site vermeld. Goed verpakt.Mooie spullen Erg blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
01-03-2019
snelle service netjes verpakt
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Alles klopt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
28-02-2019
goed--
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Producten snel thuis ontvangen, erg blij met mijn spulletjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Bestelling werd weer op een foutief adres geleverd. Al voor de 2de maal De personen op dat adres heb ik gecontacteerd maar deze hebben de bestelling niet aangenomen omdat ze het beu waren en ik kreeg de verwijten dat ik het juiste adres maar moet opgeven terwijl ik dit doe maar blijkbaar wordt dit aan PostNL anders meegedeeld. Zeer teleurgesteld
2.33
Matig

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
28-02-2019
Zoals altijd, heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
28-02-2019
Riviera maison verzenden de spullen met speciale aandacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
27-02-2019
Voor het eerst besteld , jammer dat ik pas te laat zag dat je bij €100,- wat krijgt , heb nl ook bij iemand anders bestelt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
26-02-2019
Heb niet alles van bestelling ontvangen en geen bericht wanneer wel
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
25-02-2019
Snelle levering, en een prachtig product, de Rattan Vis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
24-02-2019
Heel mooie artikelen....over de afhandeling heel tevreden...TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
24-02-2019
Prachtige producten, perfect verpakt en snel geleverd. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
24-02-2019
zeer netjes verpakt. Veel sneller geleverd als de levertijd en mooie producten. perfect dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
24-02-2019
de levering was super snel en heel erg netjes verpakt. Echter zit er op 1 glas een bobbel. Hierover contact opgenomen via email maar nog altijd niks van terug gehoord. Erg jammer zeker omdat de glazen best prijzig zijn en je dan wel kwaliteit en service verwacht
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
24-02-2019
Producten zijn snel en keurig verpakt geleverd. Prima. Bestel zeker vaker. Zijn altijd mooie en goede producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
24-02-2019
Zeer vlotte levering. Stevige verpakking. Kwaliteitsproducten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
24-02-2019
Prima, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
23-02-2019
Vooral de zeer snelle levering is top. ook de verpakking is perfect in orde. In de winkel in Heemstede werden we uitstekend geadviseerd. Men nam de tijd voor ons vandaar dat we bij thuiskomst en na overleg, direct besteld hebben via internet. Trouwens, een prachtige winkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
23-02-2019
Prima service, snel geleverd en mooie spullen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
22-02-2019
Bij het in gebruik nemen van het product was hij redelijk snel niet bruikbaar. Bleek dat er twee belangrijke schroefjes niet geplaatst te zijn.
2.33
Matig

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
22-02-2019
Super netjes ingepakt en super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
22-02-2019
Wat zijn het toch prachtige producten, levering snel en zeer netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
22-02-2019
het is gewoon allemaal goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
21-02-2019
Precies hoe het er op het plaatje er uit zag,TOP goed verpakt en op tijd bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
21-02-2019
Besteld, snel bezorgd en ik ben er blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
20-02-2019
Ik bestel nog meer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
20-02-2019
Ik heb iets besteld, wat helemaal niet in het assortiment bleek te zitten Slordig.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
20-02-2019
Zoals altijd een uitstekende service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
20-02-2019
Was heel mooi en netjes ingepakt.
Mijn schoondochter was er blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
19-02-2019
Heel erg blij met de vaas, een echte blikvanger Er zat alleen wel een dof gedeelte op de vaas maar ja, kan de vaas andersom draaien.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
18-02-2019
Ik had het woensdag morgen besteld dus normaal komt het de volgende dag en dat hoopte ik want het was bedoeld voor valentijn maar ik kreeg het pas vrijdag te laat dus dat vond ik jammer
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Gewoon Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
30-12-2018
18-02-2019
2 weken geen nieuws over levering, dan meerdere keren zelfs klatenservice gebeld (min. 30 minuten wachten). Klantenservice bevestigte dat het een probleem met de transporteur moet zijn, end of story. Heel frustreerend dat ik zelfs dan tussen RM en hun transporteur zat en belde enbelde. Naar 3 weken goederen gekregen, kwaliteit niet vold., teruggestuurd. 1 md. later geld nog st. niet teruggekregen.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
17-02-2019
Beste Heer / Mevrouw
Ik ben zeer tevreden over de levering.
Minder tevreden over het product , de voorgeboorde gaten van de tafel kwamen niet overeen met de gaten van de tafelpoten , we hebben dit moeten aanpassen. De tafel opzich is wel mooi .Mvg Ingrid Willeboer
3.50
Goed

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
17-02-2019
Had een bestelling ontvangen waarvan een windlicht alleen in een plastic met papier verpakt was, deze was gebroken en een doisje met 12 bordjes die allemaal gebroken waren. Hierover een e-mail verstuurd op 12 feb en nogmaals op 14 fen. Maar geen enkele reactie ontvangen, ook niet dat de e-mail ontvangen was en in behandeling. Heb inmiddels nieuwe birdjes besteld maar hoop nog wel op terugbetaling.
1.67
Matig

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
16-02-2019
Zou graag meer licht rose in de collectie zien
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
In goede orde ontvangen
1.00
Slecht

rivieramaison.nl klantbeoordeling

rivieramaison.nl

rivieramaison.nl werd op 28-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Beiraweg 15
1047 HN Amsterdam
Nederland
webstore@riviera-maison.nl
rivieramaison.nl
Winkel-exploitant
Rivièra Maison B.V.
Beiraweg 15
1047 HN Amsterdam
Nederland
Handelsregister
KVK 34115327
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met rivieramaison.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.