Certificaat voor rivieramaison.nl

No. X5572365DAED5686EEB93541FB9978561
 

Geldig vanaf
28-10-2016
Geldig tot
27-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor rivieramaison.nl



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.169 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft rivieramaison.nl al 3.662 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
11-01-2019
Geen commemtaar, niet beter dan andere leveranciers,
Correctte aflevering
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
10-01-2019
nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
10-01-2019
Overal zitten er barcode stickers op die slecht te verwijderen zijn, waardeloos. Tevens kwam de levering 2 dagen later dan gemeld was
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
10-01-2019
Kandelaar terug gestuurd. Wankelde en scheef handvat.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
10-01-2019
Is goed gewoon jammer soms van de late levering. Ik joop dat het nu over is heb daardoor toch al het een en ander terug moeten sturen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
10-01-2019
Hele mooie Etagere gekocht, omdat de levering wat langer duurde dan verwacht kreeg ik een kleine attentie.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
09-01-2019
De producten zijn goed. De service is goed, alleen jammer van de late levering.
3.67
Goed

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
09-01-2019
Een paar dagen moeten wachten op mijn bestelling. Excuses ontvangen van RM en een opvouwbaar tasje gekregen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
09-01-2019
Eindelijk de bestelling binnen na 10 dagen - helaas bestelling niet compleet. Telefonisch contact gezocht, na 25 minuten een vriendelijke dame aan de lijn, conclusie "het bestelde is niet meer voorradig en niet meer leverbaar" - het betaalde saldo wordt overgemaakt - wat ook gebeurt is. Maar ik had liever de kerstboomhangers gehad.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
09-01-2019
Levering duurde veel langer dan op de site was aangegeven.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
09-01-2019
Levering duurde lang
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
09-01-2019
Dit keer had het langer geduurd dan normaal ( aankomst pakket )
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
09-01-2019
Geen
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
09-01-2019
Door de kerst drukte later verzonden maar wel met een tasje voor het ongemak zeer attent
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
10-12-2018
09-01-2019
Riviera Maison, het beste wat er is. Altijd mooi verpakt. Super service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
09-01-2019
Duurde wat langer dan normaal voor ik mijn bestelling kreeg, maar er zat een excuusbriefje bij van RM met een kleine attentie.
3.67
Goed

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
25-12-2018
09-01-2019
nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
01-01-2019
09-01-2019
Mooie producten, redelijk snelle levering, overzichtelijke website
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
25-12-2018
09-01-2019
Bestelling is vrij laat gekomen. Geen tussentijds bericht, ook niet zichtbaar op website. Wel excuses in het pakket met een klein cadeautje.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
01-01-2019
08-01-2019
Levering duurt wat lang, maar het is het wachten waard
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
08-01-2019
Bestelling kwam later dan gepland, geen probleem want ik werd op de hoogte gehouden middels de mail. Dit kwam door de feestdagen. Ik kreeg een leuke attentie omdat het langer heeft geduurd. Nu werd een echt cadeautje met verrassing Super
Bestelling goed verpakt en tot nu toe geen aanmerkingen gehad bij alle bestellingen tot nu Dan bestel je dus ook graag bij Riviera Maison
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
31-12-2018
08-01-2019
Goede service, boven verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
01-01-2019
08-01-2019
Jammer van de onverwachte drukte wat jullie niet konden opvangen op tijd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
01-01-2019
08-01-2019
Het gratis tasje erbij vonden wij erg leuk
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
24-12-2018
08-01-2019
Wanneer eierdopjes niet voorradig zijn, meldt dit aan klant VOOR de klant het order bevestigt én betaalt. Sinds vandaag weet ik dat de achterstallige levering bijna 3 maanden wachten is; niet klantvriendelijk Bovendien was er pas communicatie over nadat ik reeds twee keer gemaild had + na dag 11 waarbij de levering slechts op 2 maand na orderdatum stond. Ben niet tevreden
1.00
Slecht

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
08-01-2019
Alle producten waren met zorg ingepakt .
Jullie gaven zelf al aan dat het pakje te laat bezorgd was met daarvoor excuses. Erg attent
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
08-01-2019
ik schijf een 9 .top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
31-12-2018
07-01-2019
Te laat met leveren. Ik heb 19 minuten, 10 minuten en 45 min in de wacht gestaan met bellen en nog steeds niemand gesproken.
2.00
Matig

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
07-01-2019
Zeer goede service, als er al eens iets fout gaat wordt het altijd snel opgelost.

Over het algemeen mooie producten van een goede kwaliteit.

Over het algemeen ook snelle levering.

Kom je ergens niet uit kan je altijd even een berichtje sturen naar RM Henk Teunissen en die lost het altijd naar tevredenheid voor je op, ondanks zijn drukke bestaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
07-01-2019
prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
07-01-2019
Prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
06-01-2019
Produkten zijn prachtig. Ik begrijp dat het uitverkoop is en dat het dan drukker is dan normaal. Maar ik moest meer dan een week op mijn spullen wachten, dat vind ik echt te lang
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
06-01-2019
Levering was iets later, maar dat was begrijpelijk door de afgelopen feestdagen Ter compensatie een mooie tas ontvangen Leuk.
Het product is erg mooi. Ben er tevreden mee, nee liever gezegd super blij
Ik vond dit nogal spannend omdat je online niet de kwaliteit van het product kan beoordelen. Ik kon niet zien wat de kwaliteit van het glas was. Of het misschien dun glas was of zo.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
06-01-2019
Mooi verpakt, bestelling in 1x en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
06-01-2019
de breekbare producten zijn bijzonder goed verpakt ( doosjes, lagen papier en "bubbel"plastic) om breuken te voorkomen. dat de bestelling iets later kwam ivm kerst- en oud en nieuw drukte vind ik niet meer als normaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
05-01-2019
Mooie glazen. Prima verpakt met een extra cadeautje als compensatie voor vertraagde levering door de sale.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
05-01-2019
spullen die je besteld zijn goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
05-01-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
05-01-2019
Mooie Site
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
05-01-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

rivieramaison.nl klantbeoordeling

rivieramaison.nl

rivieramaison.nl werd op 28-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Beiraweg 15
1047 HN Amsterdam
Nederland
webstore@riviera-maison.nl
rivieramaison.nl
Winkel-exploitant
Rivièra Maison B.V.
Beiraweg 15
1047 HN Amsterdam
Nederland
Handelsregister
KVK 34115327
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met rivieramaison.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.