Certificaat voor Geloofsieraad.nl

No. X5880311A80000AA92888A2AFF30B4D36
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Geloofsieraad.nl



Uitstekend

4.89/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 9 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Geloofsieraad.nl al 41 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
09-05-2019
Netjes verzonden, leuk die spulletjes die erbij zaten 1 tip: track&trace is altijd prettig voor beide partijen, zodat je precies kunt zien wanneer je product aankomt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
14-04-2019
Ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
05-04-2019
Ik geef een 9.Het was keurig verzorgd.Mooi zakje erbij en ook nog een kadoverpakking.KlasseMet hartelijke dank.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
28-03-2019
Een goed eenvoudig maar kwalitatief product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
21-12-2018
28-01-2019
ik heb mijn sieraad moeten terugsturen omdat het formaat te klein was.
Ik heb tel.fonisch contact gehad met klant hierover.Was een fijn gesprek en klant had begrip voor de situatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
09-11-2018
Prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
05-11-2018
De hangers en oorbellen zijn geweldig
Ik ben er heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
21-07-2018
geweldige service vriendelijke mensen en houden zich aan afspraken cijfer een 9;
4.33
Goed

Geloofsieraad.nl klantbeoordeling

Geloofsieraad.nl

Religieuze (voornamelijk Christelijke) sieraden

Geloofsieraad.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
service@geloofsieraad.nl
Geloofsieraad.nl
Winkel-exploitant
soShiny VoF
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jeroen den Haan
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Geloofsieraad.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.