Certificaat voor Geloofsieraad.nl

No. X5880311A80000AA92888A2AFF30B4D36
 

Geldig vanaf
24-01-2017
Geldig tot
23-01-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Geloofsieraad.nl



Goed

4.39/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 19 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 24 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
22-01-2018
19-02-2018
Jammer dat er geen goud keurmerk in staat
4.00
Goed

Geloofsieraad.nl antwoordt: 20-02-2018
Hoi Melody, Zeker wel staat er een keurmerkje in. Natuurlijk heel klein, om het sieraad niet te verstoren. Doorgaans zit deze in het ringetje (binnenkant) waarmee je hem aan de ketting laat glijden, of aan de achterkant (in de rand van de munt). Wellicht heb je hem nog niet opgemerkt? Je mag natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Datum van publicatie
03-11-2017
Besteldatum
30-08-2017
03-11-2017
Mooi hangertje alleen had ik gedacht dat het goud wat beter te zien zou zijn.
Met een gouden ketting zie je een beetje dat het hangertje drie kleuren heeft, maar met een zilveren ketting overheerst het zilver. Dat vindt ik wel jammer.
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-11-2017
Besteldatum
20-10-2017
03-11-2017
Super snel geleverd en heel mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2017
Besteldatum
05-10-2017
16-10-2017
als eerder opgemerkt, zijn de hangertjes heel mooi, maar de ophangringetjes open.
dit is onveilig, dus hoop ik dat dat in de toekomst aangepast wordt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2017
Besteldatum
20-09-2017
14-10-2017
Totaliteit perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2017
Besteldatum
06-10-2017
14-10-2017
De zilveren hangers zijn mooi, maar het zou fijn zijn, als de hangringetjes gesloten zijn

Jammer dat sommige hangertjes uitverkocht zijn en nog steeds niet in het assortiment teruggekeerd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2017
Besteldatum
07-09-2017
15-09-2017
Persoonlijk contact en prachtige sieraden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2017
Besteldatum
07-09-2017
15-09-2017
Snel besteld en bezorgd. Zelf even niet goed gekeken naar afmeting sierraad,en was beetje klein. Maar duidelijk mijn eigen schuld. Verder prima site, wat je ervan verwacht.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-07-2017
Besteldatum
24-07-2017
29-07-2017
Goede service en snelle antwoord op je vragen. Hebben geleverd volgens afspraak en specificstie. Ik zou zo weer bestellen bij deze webshop. Kleine opmerking over de bezorging: de production werden afgegeven bij de buren zonder aftekenen of iets dergelijks terwijl het om een bestelling ging van redelijke waarde.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-07-2017
Besteldatum
14-07-2017
22-07-2017
Het bestekde kwam aan in een envelop. Het sieraad is prachtig. De bijgeleverde ketting, zilver, zag er goedkoop en kwetsbaar uit. Dat klopte ook. Na 2 keer losgemaakt te hebben, brak de ketting bij het slotje. Ik heb nog geen contact opgenomen met de klantenservice.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2017
Besteldatum
09-07-2017
19-07-2017
Mooi sieraad goede kwaliteit. Helaas ondanks dat in de opmerking staat past om iedere pols. Is mijn pols te klein en kan ik het alleen dragen als ik het in de gaatjes stop van de armband zelf en dan hangt het verlengkoord er los bij.
Waardoor je overal blijft haken. Dit doet niks af aan het product heb een kleine pols
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-05-2017
Besteldatum
12-05-2017
27-05-2017
Prima levering, alles naar wens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2017
Besteldatum
09-05-2017
16-05-2017
Mijn ervaring is heel goed, geen enkel probleem gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2017
Besteldatum
08-04-2017
16-04-2017
Sierraad is erg mooi en ook de aankleding van het paketje was erg verzorgd, met een kaartje, een zakje en een cadeaudoosje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2017
Besteldatum
25-03-2017
05-04-2017
Vlotte levering en mooie verpakking.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2017
Besteldatum
09-03-2017
30-03-2017
Begin maart bestelde ik een hangertje voor de verjaardag (26 maart) van mijn man. Op de website zag ik staan dat deze tijdelijk niet leverbaar was. Telefonisch contact gehad. Personeel ging er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het cadeautje op tijd binnen was. 2 dagen voor zijn verjaardag kwam het hangertje binnen Man erg blij Super service.......en heel mooi verpakt Dank jullie wel....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2017
Besteldatum
13-03-2017
19-03-2017
Het oogje wat aan het kettinghangertje is bevestigd past aan geen enkele ketting waardoor we genoodzaakt waren naar de juwelier te gaan om een groter oogje te laten bevestigen. De kosten daarvoor waren €5.00 per stuk. Voor de 2 kettinkjes waren we dus €10,00 extra kwijt.
Jammer .
Met vriendelijke groeten mw Komen
2.33
Matig

Geloofsieraad.nl antwoordt: 20-03-2017
Bedankt voor je beoordeling Wat jammer dat je niet even contact met ons hebt opgenomen; we hadden dan zelf een (voor jou kostenloze) oplossing kunnen bedenken... een groter ringetje hadden wij er dan ook voor je aan kunnen zetten, of we hadden je gratis ringetjes kunnen toesturen die je dan vrij eenvoudig zelf had kunnen monteren. Volgende keer niet schromen om te mailen of bellen

Datum van publicatie
28-02-2017
Besteldatum
20-02-2017
28-02-2017
Vond de kwaliteit niet in verhouding met de prijs
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
27-02-2017
Besteldatum
17-02-2017
27-02-2017
Ik vind dat alles goed is geregeld ik heb mijn product snel ontvangen en het kettinkje was nog mooier dan verwacht.
5.00
Uitstekend

Geloofsieraad.nl klantbeoordeling

Geloofsieraad.nl

Religieuze (voornamelijk Christelijke) sieraden

Geloofsieraad.nl werd op 24-01-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
service@geloofsieraad.nl
Geloofsieraad.nl

Winkel-exploitant
soShiny VoF
Hyperonenweg 6E
3542AG Utrecht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jeroen den Haan
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Geloofsieraad.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.