Geloofsieraad.nl- Logo - Beoordelingen

Geloofsieraad.nlReviews

: 95Uitstekend

4,95

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 jan. 2017
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
Geloofsieraad.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Geloofsieraad.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 jan. 2017
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
Geloofsieraad.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Geloofsieraad.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Geloofsieraad.nl

19 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

95 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor Geloofsieraad.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Goede sieraad en goed kwaliteit en snel binnen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Snel geleverd en alles goed ingepakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 feb. 2022
Bijzonder mooi bescherm engeltje. Voor die prijs dacht ik een klein zilver engeltje te krijgen. Maar deze is echt niet te klein en super mooi. Ook een snelle levering. Ik ben heel tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2022
Origineel kado wanneer iemand een reis gaat maken. Heel leuk dat er een mooie verpakking en uitleg bij zit. Ik had de st. Christoffel gekocht. Keurig en snel opgestuurd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jun. 2022 
Ik had via de mail een vraag gesteld in het weekend, maar kreeg dezelfde avond nog antwoord
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2021 
Snelle levering. goed product. Geen problemen bij terugsturen als nodig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 apr. 2022
Heel mooi sieraad ben er echt zeer tevreden over
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 feb. 2022
Prima service. Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 mei 2022
Ben erg blij met het sieraad!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 apr. 2022 
van L B.
Heel mooi kettinkje en hanger
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 feb. 2022 
Mooi uniek sieraad! Blij mee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 apr. 2022 
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 apr. 2022
Ze
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mrt. 2022
Beoordeling melden