Beoordelingen voor AthleteSportsWorld.com



Uitstekend

4.83/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 61 Trusted Shops beoordelingen sinds 18-09-2017.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 61 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
20-04-2018
25-04-2018
alles is prima verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
20-04-2018
25-04-2018
Prima, niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
14-04-2018
Goed advies en vlotte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2018
Besteldatum
07-04-2018
13-04-2018
Duidelijke communicatie, nette prijs en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
11-04-2018
Snelle en correcte levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
10-04-2018
Ik bestelde erg laat voor Parijs Roubaix maar het lukte toch om binnen korte tijd het pakket op te halen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
08-04-2018
Dit is een bedrijf wat weet wat het waard is. Reageert snel op vragen. En levert idem dito. Voor een goede prijs. Een verademing op internet.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
31-03-2018
05-04-2018
goede logistiek. goed assortiment.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
30-03-2018
05-04-2018
De persoonlijke aanpak van Matthias maakt hier kopen een feestje Snelle levering en alles naar wens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
04-04-2018
Erg fijne (web) shop met professioneel en vriendelijk personeel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2018
Besteldatum
26-03-2018
31-03-2018
Niet alles is door de fabrikant geleverd. Daarover een keurige uitlegmail. Wat al geleverd was ook verscheept naar mij, tja wat meer kan je wensen.
5.00
Uitstekend

AthleteSportsWorld.com antwoordt: 01-04-2018
Dank je wel voor je beoordeling. Flink balen dat wij niet alles in huis hadden om alles in een keer naar je toe te sturen. Zodra deze binnen is komt deze kosteloos naar je toe. Goed weekend Groet, Matthias

Datum van publicatie
17-03-2018
Besteldatum
11-03-2018
17-03-2018
Makkelijke website en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2018
Besteldatum
05-03-2018
12-03-2018
Dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2018
Besteldatum
24-02-2018
01-03-2018
Goede en snelle service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
27-02-2018
Goede service, zeer vriendelijk contact en uitleg.
Het gevoel dat alles mogelijk is en geen moeite is.

Een aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
27-02-2018
top producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
26-02-2018
Snelle goede levering. Goede kwaliteit producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
12-02-2018
17-02-2018
Helaas was mijn bestelling de verkeerde maat. Zonder problemen retour en mogelijk wordt er nog een kleinere maat besteld Top service tot dusver
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2018
Besteldatum
31-01-2018
05-02-2018
Snelle service van de juiste producten
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-02-2018
Besteldatum
28-01-2018
02-02-2018
Zeer goed bedrijf en aardig mensen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2018
Besteldatum
27-01-2018
01-02-2018
Top, heel fijn geholpen..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2018
Besteldatum
08-01-2018
13-01-2018
Snelle levering en fantastische service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2018
Besteldatum
29-12-2017
03-01-2018
Ruim assortiment, strakke prijzen en denken met je mee, oftewel alles waar je op hoopt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-12-2017
Besteldatum
19-12-2017
24-12-2017
Vlotte levering en goede producten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-12-2017
Besteldatum
15-12-2017
20-12-2017
Over levering heb ik geen oordeel, want ik heb mijn trisuit in de shop gekocht. Daar was een verkoper met kennis van zaken die mij heel goed geholpen heeft bij de keuze voor een trisuit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2017
Besteldatum
30-11-2017
06-12-2017
Snelle en betrouwbare levering, ook in de drukke Sinterklaastijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2017
Besteldatum
29-11-2017
04-12-2017
SUPER
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2017
Besteldatum
27-11-2017
02-12-2017
Goede service en advies.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2017
Besteldatum
26-11-2017
01-12-2017
Correcte levertermijn, scherpe prijs
Ik vind het alleen vreemd dat wanneer je meer betaalt als je met kredietkaart wil betalen. Dat laatste gaat veel sneller. Met een internationale overschrijving moet je toch enkele dagen rekenen eer het bedrag is getransfereerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2017
Besteldatum
25-11-2017
30-11-2017
Snel en zorgvuldig geleverd, prima communicatie over de bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2017
Besteldatum
25-11-2017
30-11-2017
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2017
Besteldatum
24-11-2017
29-11-2017
Goed product en snelle service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2017
Besteldatum
20-11-2017
28-11-2017
Inmiddels enkele bestellingen geplaatst en iedere keer weer snelle en correcte levering. Zelfs vragen of opmerkingen tussendoor per mail worden in no time naar tevredenheid beantwoord. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2017
Besteldatum
23-11-2017
28-11-2017
fijne webwinkel die bereidt is om snel te leveren als product evt. niet op voorraad is. heeft goede banden met de importeurs of producenten. levert snel en is zeer klantvriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-11-2017
Besteldatum
14-11-2017
20-11-2017
Top service Wilde een wetsuit kopen en mocht twee wetsuits zonder problemen meenemen om eerst te testen alvorens tot aankoop over te gaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2017
Besteldatum
07-11-2017
13-11-2017
Prima producten en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2017
Besteldatum
01-11-2017
07-11-2017
Snellere levering dan afgesproken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2017
Besteldatum
21-10-2017
26-10-2017
snelle levering, prima product
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-10-2017
Besteldatum
16-10-2017
24-10-2017
AthleteSportsWorld.com levert topproducten voor een goede prijs en zorgt voor persoonlijke aandacht. Het contact is gemakkelijk en snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2017
Besteldatum
21-09-2017
04-10-2017
Goed geholpen, fijne service
5.00
Uitstekend

AthleteSportsWorld.com klantbeoordeling

AthleteSportsWorld.com

Voor alle niveau's triathleten en wielrenners

De webshop voor de triathleet en wielrenner in Nederland, Belgie en Frankrijk. In de showroom in Amsterdam kunnen wij u direct adviseren en helpen. Ook kunt u ons op vele triathlon en wielrenevenementen terugvinden. Verkoop van gerenomeerde merken als Zoot, Zone3, Mako, Shimano, Wahoo, Beetit, Born, Powerbar, SIS, High5, en nog vele anderen. ------**********------- Le webshop pour le triathlete et cycliste au Pays-Bas, Belgique et la France. Dans notre showroom a Amsterdam nous pouvons vous adviser en aider. Biensur vous allez nous retrouver sur plusieurs evenements de triathlons et cycliste. Nous vendons les marques Wahoo, Zone3, Zoot, Mako, Powerbar, SIS, High5, Hammer Nutrition, Beetit, OTE Sports et Clifbar.

Contact
Schollenbrugstraat 10-hs
1091 EZ Amsterdam
Nederland
info@athletesportsworld.com
AthleteSportsWorld.com
Winkel-exploitant
C.V. AthleteSportsWorld.com
Soembawastraat 65 E
1095 VZ Amsterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Matthias Huitema
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met AthleteSportsWorld.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.