AthleteSportsWorld.com- Logo - Beoordelingen

AthleteSportsWorld.comReviews

: 566Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
AthleteSportsWorld.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij AthleteSportsWorld.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
AthleteSportsWorld.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij AthleteSportsWorld.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor AthleteSportsWorld.com

97 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

566 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 okt. 2021
Snelle levering, goede voorraad en goede omschrijving van de producten in de context van de sport waarbij ze gebruikt worden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


31 okt. 2021
Ik heb een dameswetsuite dare2tri maat xl gekocht om in de winter door te kunnen zwemmen met schoolslag. Het geeft mij teveel drijfvermogen op het onderlichaam waardoor de schoolslag niet lukt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor AthleteSportsWorld.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2022
Zeer goede opvolging en antwoorden bij al mijn vragen - top customer service. Correcte levering en goede product kwaliteit. Ik bestel hier zeker opnieuw.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 mei 2022
Altijd prettig geholpen met veel kennis en tips! ASW heeft mij goed geholpen tijdens de voorbereiding op mijn eerste halve triatlon!! :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mei 2022
De ene dag besteld, de andere dag netjes geleverd. Velen beloven het, maar in de praktijk loopt het vaak anders...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 mrt. 2022
Klantvriendelijk en snel. Mooie artikelen! Af en toe mis ik een nog uitgebreidere collectie voor dames.
Beoordeling melden
Antwoord van AthleteSportsWorld.com
14 mrt. 2022
Hoi Cynthia, dank je wel voor je beoordeling. Je hebt daar helemaal gelijk in en dat hebben we ook voor aankomend jaar aangepakt. Hou de website en de nieuwsbrief dus maar in de gaten. Met sportieve groet, Matthias
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2021
Goede service, snelle levering en deskundig advies. Klasse shop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2021
snelle levering, duidelijke informatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2021
Uitgebreide keuze, snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2021 
Snelle levering en keurig verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2021
Goede service snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2021
Top service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 okt. 2021
altijd goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2021
Goede persoonlijke benadering. Mijn go-to shop voor voeding, materialen en advies
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 apr. 2022 
van Ron W.
Bezoek aan de winkel, zeer goed en prettig geholpen, vriendelijk en behulpzaam…
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 feb. 2022
Snelle en duidelijke communicatie via chat, snelle levering en topmateriaal!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2021
Mooie, duidelijke site. Snelle, correcte en milieuvriendelijke bezorging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2021
Snelle levering en nog een leuk handgeschreven berichtje op de pakbon.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 feb. 2022
Goede keuzehulp, zeer snel reactie, snelle verzending. Helemaal TOP!
Beoordeling melden
Antwoord van AthleteSportsWorld.com
14 mrt. 2022
Beste Ive, Dankjewel voor je beoordeling, dat lezen we graag! Met sportieve groet, Peter
 Geverifieerde beoordeling
27 sep. 2021
Op tijd geleverd, geheel volgens afspraak. En met de fietskoerier!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 mrt. 2022
Heel goed advies over het model en de maat en snelle reactie!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 mei 2022
Personable team! Email confirmation was a bit confusing.
Beoordeling melden