AthleteSportsWorld.com- Logo - Beoordelingen

AthleteSportsWorld.comReviews

: 586Uitstekend

4,75

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
AthleteSportsWorld.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij AthleteSportsWorld.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
AthleteSportsWorld.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij AthleteSportsWorld.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor AthleteSportsWorld.com

91 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

586 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 jun. 2022
Keurige service en overzichtelijke webshop zonder poespas. Kwaliteit staat voorop en niet zozeer het merk. Dat vind ik prettig winkelen als het om sportartikelen gaat.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 feb. 2022
Paket nog altijd niet ontvangen... maandag besteld voor de 100k dit weekend en nog steeds niets
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor AthleteSportsWorld.com

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
De 2 heren bevoegd voor mijn producten hebben me zelf opgebeld om te weten of er iets scheelde. Ik koop hier regelmatig want ben tevreden over de service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
Snelle levering en altijd netjes verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Im very happy, works great, mic works well and I even hear from my deaf ear :). AND it came quickly!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Bestelling makkelijk te plaatsen. Zeer snelle verzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Good service. Fast shipping and excellent communication. Will support again.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Snelle en correcte levering. En het leukste, de persoonlijke handgeschreven tekst.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Hele goede service en razendsnelle bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Top contact, goed meedenken en super service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Hele goede service, direct de volgende dag al in huis, goed op de hoogte gehouden met de track&trace.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
Het was snel maar mijn hartslagmeter werkt niet!! Maar ben opgebeld door Peter en Mathias en die hebben in 2 dagen alles in orde gebracht. Grote dank hiervoor.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2022 
van Roy L.
Goede service en productinformatie, fijne communicatie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022
Kreeg melding dat een paar sokken niet op voorraad waren, en gelijk gemeld wanneer ze verzonden zouden worden. En dat is goed verlopen. Goede service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
De gave bonte sokken zijn net zo mooi als op de foto's. En hebben een prima pasvorm. Ik kan niet wachten om ze te gaan gebruiken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
Beoordeling melden