AthleteSportsWorld.com- Logo - Beoordelingen

AthleteSportsWorld.comReviews

: 566Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
AthleteSportsWorld.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij AthleteSportsWorld.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
AthleteSportsWorld.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij AthleteSportsWorld.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor AthleteSportsWorld.com

97 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

566 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 okt. 2021
Snelle levering, goede voorraad en goede omschrijving van de producten in de context van de sport waarbij ze gebruikt worden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


31 okt. 2021
Ik heb een dameswetsuite dare2tri maat xl gekocht om in de winter door te kunnen zwemmen met schoolslag. Het geeft mij teveel drijfvermogen op het onderlichaam waardoor de schoolslag niet lukt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor AthleteSportsWorld.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(10)
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jun. 2022
Direct contact via de chat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2021 
Goede aanbieding en snel geleverd. Het zou wel fijn zijn om iets van een track&trace mogelijkheid te krijgen. (Maar dat komt omdat we hier in Nederland nogal verwend zijn met de Logistiek)!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2021 
uitgebreid assortiment
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2021
Beoordeling melden