AthleteSportsWorld.com- Logo - Beoordelingen

AthleteSportsWorld.comReviews

: 566Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
AthleteSportsWorld.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij AthleteSportsWorld.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
AthleteSportsWorld.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij AthleteSportsWorld.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor AthleteSportsWorld.com

97 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

566 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 okt. 2021
Snelle levering, goede voorraad en goede omschrijving van de producten in de context van de sport waarbij ze gebruikt worden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


31 okt. 2021
Ik heb een dameswetsuite dare2tri maat xl gekocht om in de winter door te kunnen zwemmen met schoolslag. Het geeft mij teveel drijfvermogen op het onderlichaam waardoor de schoolslag niet lukt.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor AthleteSportsWorld.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(81)
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Goede service. Aardig personeel en omdat het een grote bestelling was kwamen ze het persoonlijk langsbrengen. Te gek!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Goede klantenservice, ik had een foutje gemaakt met bestellen. Alles kunnen terugsturen en geld snel weer op mijn rekening
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022
Goed advies tegen scherpe prijs en snel geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022 
van Roy L.
Persoonlijke aflevering en fijne communicatie!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jun. 2022
Keurige service en overzichtelijke webshop zonder poespas. Kwaliteit staat voorop en niet zozeer het merk. Dat vind ik prettig winkelen als het om sportartikelen gaat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jun. 2022
De heren denken met je mee en geven goed advies!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jun. 2022
snelle levering en persoonlijk contact.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
Makkelijk contact en snelle service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jun. 2022
Snelle levering !!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2021
Snelle levering, goede voorraad en goede omschrijving van de producten in de context van de sport waarbij ze gebruikt worden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2021
Uitstekend advies, ruime keuze en goede prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2021
Zeker snelle bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2022
Zeer goede opvolging en antwoorden bij al mijn vragen - top customer service. Correcte levering en goede product kwaliteit. Ik bestel hier zeker opnieuw.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 mei 2022
Altijd prettig geholpen met veel kennis en tips! ASW heeft mij goed geholpen tijdens de voorbereiding op mijn eerste halve triatlon!! :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mei 2022
De ene dag besteld, de andere dag netjes geleverd. Velen beloven het, maar in de praktijk loopt het vaak anders...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 mrt. 2022
Klantvriendelijk en snel. Mooie artikelen! Af en toe mis ik een nog uitgebreidere collectie voor dames.
Beoordeling melden
Antwoord van AthleteSportsWorld.com
14 mrt. 2022
Hoi Cynthia, dank je wel voor je beoordeling. Je hebt daar helemaal gelijk in en dat hebben we ook voor aankomend jaar aangepakt. Hou de website en de nieuwsbrief dus maar in de gaten. Met sportieve groet, Matthias
 Geverifieerde beoordeling
21 okt. 2021
Goede service, snelle levering en deskundig advies. Klasse shop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2021
snelle levering, duidelijke informatie
Beoordeling melden