Beoordelingen voor AthleteSportsWorld.com



Uitstekend

4.79/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 146 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft AthleteSportsWorld.com al 274 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
10-10-2019
Topzaak Ik bestel graag bij ze en wil ook wel afhalen. Dan wel altijd even bellen of google checken of er wel iemand aanwezig is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
06-10-2019
Bestelling snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
23-09-2019
28-09-2019
Op tijd de gewenste levering, goed verpakt, alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
25-09-2019
Goede webshop. Goede service en levering is ook uitstekend.
Webshop zeker aangeraden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
23-09-2019
Zeer tevreden over alles.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
22-09-2019
Altijd snel en compleet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
21-09-2019
Super snelle levering en keurige /goed functionerende website, heb SIS poeders besteld, mogelijk kunnen jullie een mooie reclame bidon mee sturen. Dan kan ik reclame voor jullie maken en heb ik weer een nieuwe om te kunnen gebruiken samen met mijn nieuwe bestelling. De oude is na vele gebruik helaas op verder ga zo door
4.33
Goed

AthleteSportsWorld.com antwoordt: 22-09-2019
Hoi Rob, dank voor je beoordeling. Bij een volgende bestelling zullen wij er een bidon bij zetten. Kun je dit dan in het opmerkingen veld erbij zetten als je de bestelling plaatst?

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
17-09-2019
Snelle levering en mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
16-09-2019
Alles prima geregeld, en op tijd ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Geweldige service en personal touch maken dat ASW boven de concurrentie uitsteekt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
12-09-2019
Verkeerde product ontvangen
2.33
Matig

AthleteSportsWorld.com antwoordt: 13-09-2019
Beste Dennis, vervelend dat jij een verkeerd product hebt ontvangen. Wij hebben onze emailbox en online ticketbox bekeken en wij kunnen hier nergens een melding van vinden. Kun jij ons aangeven welk product jij verkeerd hebt ontvangen? Dan kunnen wij dit corrigeren en het juiste product toesturen. Al onze bestellingen worden handmatig ingepakt en kan het voorkomen dat hier fouten worden gemaakt.

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
11-09-2019
Snelle levering, duidelijk antwoord na telefonisch contact.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
10-09-2019
Snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
09-09-2019
Prima zoals altijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
05-09-2019
Binnen 1 dag geleverd. Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
04-09-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
03-09-2019
Goede en vriendelijke communicatie via whatsapp.

Perfecte ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
25-08-2019
30-08-2019
Prima webshop.
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
29-08-2019
Excellent attention Best products
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
27-08-2019
Bestelling werd vlot de volgende dag al geleverd.
De zwemhandschoenen vallen klein uit en zijn daardoor niet gemakkelijk aan/uit te trekken. Misschien slim om de maten S, M, L toe te lichten met breedtes in cm?
Na verdere aanvulling van mijn bestelling werden de verzendkosten niet automatisch aangepast naar 'gratis'', hoewel een pop-up dit wel beweerde.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
27-08-2019
Helemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
26-08-2019
Snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
26-08-2019
Prima geprijsd, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
23-08-2019
gewoon prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
23-08-2019
Helaas een klein foutje met de levering, maar het gaat er dan om hoe je dit oplost. Dat doet ASW echt super, waardoor ik ondanks een missertje toch super tevreden ben over prijs-kwaliteit-levering en service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
23-08-2019
Bestelling super snel in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
21-08-2019
Een klein aanloop probleempje werd snel en vakkundig opgelost en even later had ik mijn bestelde goederen in huis. Een zeer persoonlijke service wordt geboden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
19-08-2019
Omdat het water snel afkoelt had ik mijn pak precies op tijd, voldoet ook aan de beschrijving, beetje lift, maar je body koelt niet zo af.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
16-08-2019
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
15-08-2019
Snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
15-08-2019
De service is uitstekend Zelfs tijdens zijn vakantie heeft Matthias er alles aan gedaan om het probleem met mijn wetsuit op te lossen.

Online bestellingen worden ook snel geleverd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
14-08-2019
Prima geholpen nadat post nl een fout had gemaakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
13-08-2019
Prima service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
07-08-2019
Super service, uitstekende adviezen en snelle levering. Goeie producten, zit geen zooi tussen en daardoor ook geen 100.000 pagina's met producten waar je verdwaald in raakt. Snelle reactie per mail en antwoorden waar ik wat mee kan.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
05-08-2019
Ondanks zomervakantie super snel de spullen in huis. Klasse.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
01-08-2019
Zeer tevreden over het gemak van kopen en de snelle verzending
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
25-07-2019
30-07-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
28-07-2019
Altijd snel geleverd, uitstekend advies en voldoende keuze En dan ook nog de scherpste prijzen, super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
24-07-2019
Keurig snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
15-06-2019
15-07-2019
Prima winkel. De bestelling wordt meestal de volgende dag nog geleverd. En laatst ontbrak er een artikel in een zending. Die werd na een mailtje meteen aangeleverd.
4.33
Goed

AthleteSportsWorld.com klantbeoordeling

AthleteSportsWorld.com

Voor alle niveau's triathleten en wielrenners

De webshop voor de triathleet en wielrenner in Nederland, Belgie en Frankrijk. In de showroom in Amsterdam kunnen wij u direct adviseren en helpen. Ook kunt u ons op vele triathlon en wielrenevenementen terugvinden. Verkoop van gerenomeerde merken als Zoot, Zone3, Mako, Shimano, Wahoo, Beetit, Born, Powerbar, SIS, High5, en nog vele anderen. ------**********------- Le webshop pour le triathlete et cycliste au Pays-Bas, Belgique et la France. Dans notre showroom a Amsterdam nous pouvons vous adviser en aider. Biensur vous allez nous retrouver sur plusieurs evenements de triathlons et cycliste. Nous vendons les marques Wahoo, Zone3, Zoot, Mako, Powerbar, SIS, High5, Hammer Nutrition, Beetit, OTE Sports et Clifbar.

Contact
Schollenbrugstraat 10-hs
1091 EZ Amsterdam
Nederland
info@athletesportsworld.com
AthleteSportsWorld.com
Winkel-exploitant
C.V. AthleteSportsWorld.com
Soembawastraat 65 E
1095 VZ Amsterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Matthias Huitema
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met AthleteSportsWorld.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.