Beoordelingen voor AthleteSportsWorld.com



Uitstekend

4.76/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 127 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft AthleteSportsWorld.com al 186 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
21-04-2019
Snel en persoonlijk, en goed aanbod
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
15-04-2019
De maatvoering van de Sporcks sokken klopt niet helemaal. De ene M is niet de andere M. M valt in sommige gevallen extreem klein (kleiner dan S van een ander model, zelfde merk) uit. Misschien iets van maatadvies op website plaatsen. De deadline van een bestelling om de volgende dag geleverd te krijgen, mag wel wat opgerekt worden.
4.00
Goed

AthleteSportsWorld.com antwoordt: 16-04-2019
Beste mevr. Tjoeng, dank voor uw feedback mbt de Sporcks sokken. Wij zullen uw commentaar doorgeven aan Sporcks. Verder vragen wij ons af wat u met uw laatste opmerking bedoeld. Wij zijn helaas gebonden aan aanlevertijden bij PostNL. U heeft zelf op 10 april in de avond besteld. Deze hebben wij op 11 april verstuurd waarna uw pakket op 12 april vanaf 14:40u beschikbaar om op te halen.

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
09-04-2019
Ik ga de producten zelf niet gebruiken dus weet niet of ze goed zijn, maar dat zal. Levering (in de showroom afhalen) en service was prima.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
08-04-2019
Geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
08-04-2019
Snelle levering en de producten die ik heb besteld zijn top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
07-04-2019
Ouderwets goede service op maat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
30-03-2019
04-04-2019
Snelle levering, prima aanbod
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
03-04-2019
Goede prijs en fijn dat ik het zelf op kan halen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
03-04-2019
Duidelijke website, correcte levering en men houdt zich aaaan de afspraken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
02-04-2019
Oké
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
02-04-2019
geen enkele op of aanmerking. duidelijke communicatie over levering en ook naar gehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
01-04-2019
Super bevindingen van dit bedrijf
voor 17 u had ik men product besteld en de dag erna had ik het al in mijn brievenbus
top Service
Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2019
Besteldatum
25-03-2019
30-03-2019
Goed en snelle levering en duidelijke website
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
23-03-2019
28-03-2019
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
23-03-2019
28-03-2019
Mooi assortiment voor de serieuze sporter, zeer goed en vriendelijk geholpen bij het afhalen in de showroom in Amsterdam, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
27-03-2019
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
26-03-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
26-03-2019
Geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
26-03-2019
Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
18-03-2019
Snel en super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
15-03-2019
Alles klopt dus goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
13-03-2019
Uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
13-03-2019
Alles prima verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
11-03-2019
Super Besteld, krijg de bevestiging en het wordt geleverd. Erg fijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
10-03-2019
Super service En heel blij met mijn wetsuit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
10-03-2019
Prima site, snelle verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
09-03-2019
Ze helpen je altijd super goed. Alles staat snel klaar en ze denken altijd met je mee. Zeer plezierig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
08-03-2019
Voorafgaand aan de bestelling contact gehad met Athletesport en daarbij snel en vriendelijk geholpen. Ook werd er meegedacht (en direct gehandeld) toen het product dat ik wilde bestellen uitverkocht was. Heel fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
05-03-2019
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
01-03-2019
Prima website, snelle levering en juiste producten en netjes verpakt. Minpunt vind ik de relatief hoge verzendkosten. In mijn geval paste het door de brievenbus en dan vind ik €5 verzendkosten eigenlijk te veel. Gratis verzenden pas vanaf €50. Toffe webwinkel, maar de hoge verzendkosten zal voor vele een drempel zijn denk ik.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
01-03-2019
Producten op voorraad en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
22-02-2019
27-02-2019
Leuke persoonlijke touch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
22-02-2019
27-02-2019
Snelle levering zoals beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
23-02-2019
Prima service en snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
23-02-2019
Snelle service, en aandacht voor het milieu
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
19-02-2019
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
23-12-2018
16-02-2019
De levering van het product duurde langer door problemen bij de leverancier. We werden goed op de hoogte gehouden en we kregen ons product zo snel mogelijk. Nu veel trainingsplezier op onze Wahoo Kickr Core :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
09-02-2019
Prima service. Zeer tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
05-02-2019
Avonds besteld en de dag erna had ik het al in huis. Tevens een kleine kado erbij gekregen. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer Zeker een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
05-02-2019
Very good place to buy helthy supplements. Best shop in Amsterdam
5.00
Uitstekend

AthleteSportsWorld.com klantbeoordeling

AthleteSportsWorld.com

Voor alle niveau's triathleten en wielrenners

De webshop voor de triathleet en wielrenner in Nederland, Belgie en Frankrijk. In de showroom in Amsterdam kunnen wij u direct adviseren en helpen. Ook kunt u ons op vele triathlon en wielrenevenementen terugvinden. Verkoop van gerenomeerde merken als Zoot, Zone3, Mako, Shimano, Wahoo, Beetit, Born, Powerbar, SIS, High5, en nog vele anderen. ------**********------- Le webshop pour le triathlete et cycliste au Pays-Bas, Belgique et la France. Dans notre showroom a Amsterdam nous pouvons vous adviser en aider. Biensur vous allez nous retrouver sur plusieurs evenements de triathlons et cycliste. Nous vendons les marques Wahoo, Zone3, Zoot, Mako, Powerbar, SIS, High5, Hammer Nutrition, Beetit, OTE Sports et Clifbar.

Contact
Schollenbrugstraat 10-hs
1091 EZ Amsterdam
Nederland
info@athletesportsworld.com
AthleteSportsWorld.com
Winkel-exploitant
C.V. AthleteSportsWorld.com
Soembawastraat 65 E
1095 VZ Amsterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Matthias Huitema
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met AthleteSportsWorld.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.