Everything was great. Only comment really has little to do with bono but much to do with DHL. DHL is my area is the worst shipping company. They lie about attempted deliveries, they have been known to steal shipments and they are never on time when they actually DO deliver. Offering other delivery options would make it a perfect experience.
Hallo ik heb mijn pakket binnen maar al me gummies zijn helemaal nat? Ik heb dit vaker bij jullie gehaald via een vriendin en dit ben ik niet gewent zou hier graag een oplossing willen ik wil geen geld terug maar zou wel andere willen want dit ziet er niet bepaald normaal uit aangezien ik dit niet gewent ben. Duidelijke foto's was moeilijk te maken het was helemaal nat en plakkerig en gwn bijna walgelijk om te eten..
31 okt. 2022
Wij hebben een bestelling geplaatst op 23/10 , en zou de volgende dag verstuurd worden , met track en trace code ,maar niets meer gehoord en geen bestelling gezien. Daarnog een berichtje verstuurd , wanneer de bestelling geleverd zou worden , maar tot heden geen antwoord. zeer droevig.
18 jun. 2022
Jammer als het product niet bevalt dat je dan zelf de retourkosten moet betalen. Minpuntje
2 mei 2023
ER was probleem met de levering van het pakket
Alle communicaties waren niet ok
Antwoord van bono.nl
3 mei 2023
Hallo daar! Wat jammer om te horen dat er een probleem was met de levering van je pakket en dat onze communicatie niet helemaal soepel verliep. Dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden aan onze klanten!
Maar maak je geen zorgen, we staan altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je alsnog de best mogelijke service krijgt. Onze klantenservice is er om jou te ondersteunen en eventuele problemen op te lossen.
Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice via info@bono.nl en we zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je weer blij bent met je aankoop bij Bono!
Dankjewel voor je feedback en we hopen snel van je te horen!
Warme groet, Julie
8 nov. 2022
I would like to receive my order BONO_62109_NL, which I paid 8 days ago
28 aug. 2022
ik heb vitamines besteld maar ze waren allemaal verlopen!
Geïmporteerde beoordelingen: