Beoordelingen voor kelty-europe.com/nl



Uitstekend

4.76/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 7 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft kelty-europe.com/nl al 7 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
09-08-2019
Wat betreft de levering zou ik nog nadere 'track and trace' gegevens ontvangen, deze echter niet mogen ontvangen. Ik had de levering zaterdag verwacht, maar deze kwam op maandag.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
23-07-2019
07-08-2019
Een voorradprobleem bij een dealer van Kelty heeft Kelty heel netjes opgelost. Een mail naar Kelty was voldoende om het product alsnog snel te krijgen. Top, klantvriendelijkheid van dit niveau kom je zelden tegen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
23-07-2019
Mooiee rugzak goede kwaliteit en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
17-05-2019
Alles goed ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
24-01-2019
07-02-2019
Pakje helemaal op tijd geleverd. Slaapzak in orde. Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
22-01-2019
Ik ben super tevreden van de rugzak. Hij is heel compact en kan veel meer opbergen dan je zou denken. De levering aan huis is goed verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
17-10-2018
05-11-2018
Prima service
5.00
Uitstekend

kelty-europe.com/nl

Contact
Morsebaan 2
3439 NA Nieuwegein
Nederland
klantenservice@bemontex.com
kelty-europe.com/nl
Winkel-exploitant
Bemontex B.V.
Morsebaan 2
3439 NA Nieuwegein
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jordi Cnossen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met kelty-europe.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.