Certificaat voor lif24

No. X5BD0EBCD1A75BAA0A634D42CB16C393D
 

Geldig vanaf
26-07-2018
Geldig tot
25-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lif24



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 89 Trusted Shops beoordelingen sinds 28-06-2018.
In totaal heeft lif24 al 89 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
I have purchased a Karlsson flip clok.
From the customer service of Lif24 I have received an excellent service and the clock itself looks fabulous.I will definitely come back to them
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
18-05-2019
Na een maand nog steeds onze bestelling niet ontvangen. Deze ochtend opnieuw vernomen via PostNL weliswaar - die communiceren blijkbaar wel met ons - dat de bevestigde levering voor vandaag opnieuw niet doorgaat. Betaling een maand geleden is wel vlotjes verlopen... Indien ons geld aan jullie al niet lang betaald was, hadden we het al lang opgegeven. Nog nooit meegemaakt dit...
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
01-02-2019
11-05-2019
Duidelijke communicatie na bestelling van een niet voorradig product, snelle reactie op vraag naar info hierover.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
03-05-2019
was de handleiding van mijn tafel kwijt
1 x email, direct antwoord MET de handleiding
SUPER
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
24-04-2019
26-04-2019
Prima levering goede communicatie met lif24 en zeer tevreden over het product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
23-04-2019
Heel goede service, ook na verkoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
13-04-2019
Mooie Wandrek besteld
Bleek bij ontvangst een foute constructie te zitten met het in elkaar zetten
Via mail en telefonisch contact binnen een dag opgelost. Blij mee nu.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
12-04-2019
Aanvankelijk was onze lamp zoekgeraakt bij Post NL, lif24 heeft dit prima opgelost door een nieuwe lamp te bestellen en op te sturen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
20-03-2019
12-04-2019
Goede communicatie en goede service
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
12-04-2019
Product was prima in staat en er werd geholpen om de spiegel op het eerste verdiep te krijgen. Levering was niet de dag nadien zoals beloofd op de website, maar 3 dagen later.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
11-04-2019
Goed mee denken wat betreft levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
11-04-2019
One of the most reliable online furniture stores we’ve experienced so far Customer friendly service, always easy to reach via email or phone. Goods delivered on time. Ordered multiple times from Lif24 already and was always satisfied with the service and quality.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
27-02-2019
11-04-2019
Niet alles was direct leverbaar van onze bestelling en in overleg gekozen voor gesplitste verzending.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
15-02-2019
11-04-2019
Alles was gewoon TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
31-12-2018
11-04-2019
Alles OKE.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
11-04-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
22-01-2019
11-04-2019
Leveringstijd en bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
11-04-2019
De tafel en de levering ervan zijn top. Maar de service was echt zeer slecht. Er werd absoluut niet meegedacht en er was geen ruimte voor flexibiliteit. Omdat ik voet bij stuk hield, kon er uiteindelijk een andere dag dan maandag (de enige gegeven optie) geleverd worden. Drie dagen vantevoren werd ik alsnog gebeld of het toch maandag kon. Nee dus. Erg jammer dat het zoveel moeite koste.
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
11-04-2019
Heb eerst gebeld en ben goed geholpen. Levering snel en goed verpakt. Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
14-03-2019
11-04-2019
Onduidelijke aflevering van grote pakketten
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
10-04-2019
traag
1.00
Slecht

lif24 antwoordt: 11-04-2019
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Het pakket is bij de buren geleverd. Daar hebben we u over geïnformeerd.

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
08-04-2019
Allereerst snel geleverd. Er waren alleen wat mankementen met de bestelde klok, maar dat is snel en keurig opgelost. Top service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
08-04-2019
Bij Lif24.nl had ik de Karlsson klok besteld. Helemaal goed ontvangen, maar na een aantal weken begon hij te tikken. Ik heb contact opgenomen met Lif24.nl en kreeg en nieuwe opgestuurd en kon de kapotte kosteloos retour sturen. De klantenservice is meer dan prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
08-04-2019
Goed contact met de service. Snelle respons en afhandeling van transportschade. Zeer goed werkende dienst na verkoop. Ik raad lif24 zeker aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
04-04-2019
Dit bedrijf heeft een erg goede service.
Zowel in reactietijd als in oplossingen bij een breekbaar product
Ik zou het zeker aanbevelen aan een ander
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
07-03-2019
02-04-2019
Hele mooie tafel ( voor ons , wat oudere leeftijd) toch wel zwaar om in elkaar te zetten, misschien tegen een bijbetaling de mogelijkheid om het te laten doen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
31-03-2019
31-03-2019
I've bought a clock from this website, which (after a few months of usage) had some technical issues. Because it was still under warranty, they sent a new one which unfortunately never reached me (package got lost). After a quick chat with the support they sent me another one which now works perfectly

+ Very fast delivery
+ Top reaction time of the support
+ Definetly recommend it
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
25-03-2019
25-03-2019
Mooi product en correcte afhandeling Met dank aan Ruben van de helpdesk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
20-03-2019
Inmiddels de derde it's about romi (bij verschillende leveranciers) lamp die eindelijk goed is. Maar kwalitatief laat dit wel echt te wensen over, heel matig en dat dit meer dan 100,- moet kosten is vreemd.

Uitstekend geholpen door lif24. Snelle verzending en het defecte item was al vervangen door een nieuwe voordat ik de defect had teruggestuurd. Klasse
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
06-01-2019
03-03-2019
Goede service. We hebben een spiegel gekocht welke beschadigd aankwam en we kregen na het sturen van de foto’s direct een nieuwe toegestuurd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
07-01-2019
28-02-2019
3 bureaustoelen (Tangier-grijs-la forma) besteld en deze werden op gewenste dag correct geleverd. Helaas productiefoutje vastgesteld in één van de leuningen. Onmiddellijk gemeld en nog sneller respons bekomen (ja 's avonds laat nog respons via mail). Heel correct een nieuwe set armleuningen vandaag bekomen. Conclusie: super service; betrouwbare winkel en de stoelen zitten super Thanx Ruben
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
19-10-2018
15-02-2019
Goede service, goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
15-10-2018
13-02-2019
Zeer tevreden over de service en de snelle levering.
Mooie spullen.
Zeker een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
11-02-2019
Wij zijn erg tevreden over onze aankoop bij lif24 2 lampen gekocht; waarin bij levering bleek dat er iets kleurverschil in zat, maar zonder problemen kregen we een nieuwe lamp, zodat we de beste kleuren bij elkaar konden zoeken. Dit keer was het goed De andere kon zonder problemen terug. Hele goede service en snelle reactie op vragen via de mail.
Zou er de volgende keer zeker weer bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
30-01-2019
30-01-2019
Super vriendelijke klantenservice Had te korte lamp besteld, kon gratis worden teruggestuurd. Kreeg goede advies over nieuwe lamp die gelijk met 1 gratis lichtbron werd opgestuurd. Personeel met verstand van lichten die ook nog aardig zijn.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
28-01-2019
Het tweede deel van de bestelling (twee stoelen) zijn nog niet geleverd. Staat deze nog in de nalevering?
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
14-01-2019
Snelle en goede levering van het product
Mister Woody is een prachtige bureaulamp maar ook voor andere verlichtingsdoeleinden zeer geschikt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-12-2018
Besteldatum
24-12-2018
24-12-2018
Ik kon bij lif24 heel vlot bestellen aan een zeer goede prijs, de beste prijs die ik kon vinden voor dit vitrinekastje van Hübsch. Het kastje was zeer zorgvuldig verpakt en snel geleverd tijdens de drukke week voor Kerst.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-12-2018
Besteldatum
24-12-2018
24-12-2018
Goede service en aandacht voor de klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
22-12-2018
Eerste keer iets misgegaan met bestelling, 2 weken gewacht, ivm mogelijke eindejaars drukte, toen gebeld en probleem meteen opgelost..Netjes
4.67
Uitstekend

lif24 klantbeoordeling

lif24

lif24 werd op 26-07-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Rodeweg 28a
9404RN Assen
Nederland
info@lif24.nl
lif24
Winkel-exploitant
Lif24 webshop B.V.
Rodeweg 28a
9404RN Assen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lif24.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.