Certificaat voor lif24

No. X5BD0EBCD1A75BAA0A634D42CB16C393D
 

Geldig vanaf
26-07-2018
Geldig tot
25-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lif24



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 100 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lif24 al 100 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
15-07-2019
Product was op voorraad, dus snelle goede levering.
Korting van de review op vorige bestelling verrekend dus dat is altijd leuk.
Ik kan geen foto plaatsen anders had ik kunnen laten zien hoe mooi de lamp hangt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
22-05-2019
15-07-2019
De levering was in mijn geval iets minder omdat het wat langer duurde voordat alle lampen er waren maar de service was echt fantastisch Er werd super klantvriendelijk gehandeld en advies gegeven. Alles is perfect geregeld en afgehandeld. Ze zien mij hier zeker terug
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
03-07-2019
Super snel geleverd en product is precies zoals op website beloofd is. Volgende keer weer lif
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
02-06-2019
03-07-2019
Top product , verpakking en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
30-06-2019
Ik heb op 31 mei mijn artikel besteld en heb het nogsteeds niet ontvangen, het is inmiddels 30 juni. Het artikel zou volgens de pakketdienst Xxl paket niet compleet zijn en daardoor is het nog niet geleverd. Ik heb meerdere keren 24lif gebeld en ze hadden beloofd dat het pakketje zou aankomen 1 of 2 juli. Ik ben benieuwd hoe het zal verlopen.
2.00
Matig

lif24 antwoordt: 02-07-2019
Bedankt voor uw review en feedback. Er was inderdaad een onderdeel zoek bij de pakketdienst. Onze excuses daarvoor. Dit is inmiddels opgelost en uw bestelling is inmiddels geleverd.

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
21-06-2019
21-06-2019
Duidelijke track en tracé en netjes ingepakt. Was wel huiverig omdat ik het bedrijf niet kende, maar gelukkig ging het goed :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
19-06-2019
Geen proactieve communicatie. Proces is niet goed ingericht waardoor je zelf veel navraag moet doen, geen antwoord krijgt, geen idee hebt wanneer het geleverd gaat worden. Dat is vervelend. Uiteindelijk is product wel geleverd en goed en chauffeur was ook erg vriendelijk. Maar ik zou er niet snel nog iets bestellen.
2.33
Matig

lif24 antwoordt: 20-06-2019
Bedankt voor uw feedback. Onze excuses dat i deze ervaring heeft gehad. U had twee artikelen besteld (een eetbank en zitkussen). De eetbank hebben we twee dagen later op afspraak geleverd. Het zitkussen had inderdaad een levertijd 8 tot 13 dagen. De track & trace code die wij verstuurd hadden voor het zitkussen was in uw spambox gekomen.

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
12-06-2019
Gewoon goed. Prima statusupdates met track en trace
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
01-06-2019
Snelle levering, product in perfecte staat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
29-05-2019
29-05-2019
Snelle levering en ook als we na een paar maand wat hulp moesten hebben voor het inelkaar zetten werden we goed geholpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
27-01-2019
28-05-2019
Bij het kastje op de website stond een levertijd van 4 tot 9 dagen. Al met al heeft de levering 3 maanden geduurd. Steeds moest ik zelf informeren hoe het er voor stond.
2.00
Matig

lif24 antwoordt: 29-05-2019
Vervelend dat u deze ervaring heeft. Onze excuses daarvoor. U heeft twee artikelen besteld, waarvan u eentje de volgende dag in huis had. De levertijd van 4 tot 9 dagen heeft er nooit gestaan. Er stond op het moment van bestellen 13 dagen. We hebben u toen geïnformeerd dat dit uitliep. Toen wij wilde leveren was u een maand op vakantie en mochten wij deze week pas leveren.

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
I have purchased a Karlsson flip clok.
From the customer service of Lif24 I have received an excellent service and the clock itself looks fabulous.I will definitely come back to them
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
18-05-2019
Na een maand nog steeds onze bestelling niet ontvangen. Deze ochtend opnieuw vernomen via PostNL weliswaar - die communiceren blijkbaar wel met ons - dat de bevestigde levering voor vandaag opnieuw niet doorgaat. Betaling een maand geleden is wel vlotjes verlopen... Indien ons geld aan jullie al niet lang betaald was, hadden we het al lang opgegeven. Nog nooit meegemaakt dit...
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
01-02-2019
11-05-2019
Duidelijke communicatie na bestelling van een niet voorradig product, snelle reactie op vraag naar info hierover.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
03-05-2019
was de handleiding van mijn tafel kwijt
1 x email, direct antwoord MET de handleiding
SUPER
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
24-04-2019
26-04-2019
Prima levering goede communicatie met lif24 en zeer tevreden over het product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
23-04-2019
Heel goede service, ook na verkoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
13-04-2019
Mooie Wandrek besteld
Bleek bij ontvangst een foute constructie te zitten met het in elkaar zetten
Via mail en telefonisch contact binnen een dag opgelost. Blij mee nu.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
12-04-2019
Aanvankelijk was onze lamp zoekgeraakt bij Post NL, lif24 heeft dit prima opgelost door een nieuwe lamp te bestellen en op te sturen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
20-03-2019
12-04-2019
Goede communicatie en goede service
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
12-04-2019
Product was prima in staat en er werd geholpen om de spiegel op het eerste verdiep te krijgen. Levering was niet de dag nadien zoals beloofd op de website, maar 3 dagen later.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
11-04-2019
Goed mee denken wat betreft levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
11-04-2019
One of the most reliable online furniture stores we’ve experienced so far Customer friendly service, always easy to reach via email or phone. Goods delivered on time. Ordered multiple times from Lif24 already and was always satisfied with the service and quality.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
27-02-2019
11-04-2019
Niet alles was direct leverbaar van onze bestelling en in overleg gekozen voor gesplitste verzending.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
15-02-2019
11-04-2019
Alles was gewoon TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
31-12-2018
11-04-2019
Alles OKE.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
11-04-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
22-01-2019
11-04-2019
Leveringstijd en bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
11-04-2019
De tafel en de levering ervan zijn top. Maar de service was echt zeer slecht. Er werd absoluut niet meegedacht en er was geen ruimte voor flexibiliteit. Omdat ik voet bij stuk hield, kon er uiteindelijk een andere dag dan maandag (de enige gegeven optie) geleverd worden. Drie dagen vantevoren werd ik alsnog gebeld of het toch maandag kon. Nee dus. Erg jammer dat het zoveel moeite koste.
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
11-04-2019
Heb eerst gebeld en ben goed geholpen. Levering snel en goed verpakt. Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
14-03-2019
11-04-2019
Onduidelijke aflevering van grote pakketten
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
10-04-2019
traag
1.00
Slecht

lif24 antwoordt: 11-04-2019
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Het pakket is bij de buren geleverd. Daar hebben we u over geïnformeerd.

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
08-04-2019
Allereerst snel geleverd. Er waren alleen wat mankementen met de bestelde klok, maar dat is snel en keurig opgelost. Top service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
08-04-2019
Bij Lif24.nl had ik de Karlsson klok besteld. Helemaal goed ontvangen, maar na een aantal weken begon hij te tikken. Ik heb contact opgenomen met Lif24.nl en kreeg en nieuwe opgestuurd en kon de kapotte kosteloos retour sturen. De klantenservice is meer dan prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
08-04-2019
Goed contact met de service. Snelle respons en afhandeling van transportschade. Zeer goed werkende dienst na verkoop. Ik raad lif24 zeker aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
04-04-2019
Dit bedrijf heeft een erg goede service.
Zowel in reactietijd als in oplossingen bij een breekbaar product
Ik zou het zeker aanbevelen aan een ander
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
07-03-2019
02-04-2019
Hele mooie tafel ( voor ons , wat oudere leeftijd) toch wel zwaar om in elkaar te zetten, misschien tegen een bijbetaling de mogelijkheid om het te laten doen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
31-03-2019
31-03-2019
I've bought a clock from this website, which (after a few months of usage) had some technical issues. Because it was still under warranty, they sent a new one which unfortunately never reached me (package got lost). After a quick chat with the support they sent me another one which now works perfectly

+ Very fast delivery
+ Top reaction time of the support
+ Definetly recommend it
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
25-03-2019
25-03-2019
Mooi product en correcte afhandeling Met dank aan Ruben van de helpdesk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
20-03-2019
Inmiddels de derde it's about romi (bij verschillende leveranciers) lamp die eindelijk goed is. Maar kwalitatief laat dit wel echt te wensen over, heel matig en dat dit meer dan 100,- moet kosten is vreemd.

Uitstekend geholpen door lif24. Snelle verzending en het defecte item was al vervangen door een nieuwe voordat ik de defect had teruggestuurd. Klasse
4.00
Goed

lif24 klantbeoordeling

lif24

lif24 werd op 26-07-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Industrieweg 4
9403 AA Assen
Nederland
info@lif24.nl
lif24
Winkel-exploitant
Lif24 webshop B.V.
Industrieweg 4
9403 AA Assen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lif24.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.