visumbuitenland.nlReviews

: 760Uitstekend

4,75

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mei 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
visumbuitenland.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij visumbuitenland.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 mei 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
visumbuitenland.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij visumbuitenland.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor visumbuitenland.nl

622 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

760 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


14 mei 2022
Ik vond het even lastig om de gehele naam van m,n Vader en de meisjes naam van m,n moeder te herinneren. Gelukkig wist ik dat nog nadat m’n vader al 50 jaar overleden is. Dan was er nog een vraag over een ID van Facebook nou ik ben 71 en blij dat ik het leven heb en ik weet zover dingen niet van dat internet, telefoons en tablets en laptops neen andere mensen wisten dat ook niet. Maar verder alles o.k. hoor.Ik begrijp dat de borderprotection en homeland security goed moet opletten ook ter veiligheid van de passagiers. Hart.groet van F.J.Vlietstra te Amsterdam. Hoop u hiermede van dienst te zijn geweest.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 jan. 2022
Dat je namen van je ouders moet invullen Vind ik erg vreemd Heb ook een aanvraag voor mijn moeder gedaan Haar ouders zal al jaren overleden Mijn vader is ook al overleden Dus mijn mening rare vragen
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor visumbuitenland.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(153)
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
De snelle reactie na de aanvraag. Het maken van de pasfoto via het programma was lastig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Snel makkelijk en reactie zeer snel na betaling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Goede service en prijs-kwaliteitverhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Het ging snel en dat was fijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
snelheid van afhandelen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Snelle service, goed geregeld. Omdat alles zo snel gaat zijn het wel heel veel mails achter elkaar. Maar niet vervelend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Bij sommige vragen is het moeilijk om te weten wat je moet invullen. Dat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Makelijk kunnen invullen en snel afgehandeld . Goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 okt. 2022
Best wel makkelijk om in te vullen, zelfs voor mij.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
Mogelijk automatisch gegevens aanvullen, bij adres
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Snel geregeld en goed zelf te doen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
de snelheid van duidelijkheid
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 sep. 2022
Snelle afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
Snelle reactie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 okt. 2022
Snel in huis
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Beoordeling melden