Logistiekdirect- Logo - Beoordelingen

LogistiekdirectReviews

: 1.581Goed

4,44

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Logistiekdirect is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Logistiekdirect kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Logistiekdirect is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Logistiekdirect kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Logistiekdirect

125 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.581 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 sep. 2022
Logistiekdirect Printlint Toshiba Labelprinter Aantal rollen labels kiezen wordt kinderspel door de handige prijsvergelijking die Logistiekdirect aan je voorstelt. Zo kan je eenvoudig kiezen tussen jouw budget, kiezen voor de beste prijs en/of de hoeveelheid om van een gratis verzending te genieten. 's Avonds besteld en 2 dagen later geleverd. Opnieuw een topervaring om online te bestellen op Logiestiekdirect.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


29 okt. 2021
Ik heb een bestelling geplaatst van 1425€ bijna volledig aan spanbanden. De geleverde spanbanden stemmen niet overeen met de afbeelding op jullie site, de kwaliteit die ik verwacht had van deze spanbanden is beneden alle peil: bij het aanspannen "slippen" de ergo trekkers door en is het zeer gevaarlijk om verwondingen op te lopen. De geleverde trekkers zijn blank metalen en ik had de trekkers verwacht zoals afgebeeld op jullie site. De afgebeelde trekkers heb ik al enkele jaren (wel van een andere leverancier) en is er nog geen enkele van "doorgeslipt"!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Logistiekdirect

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Logistiekdirect Printlint Toshiba Labelprinter Aantal rollen labels kiezen wordt kinderspel door de handige prijsvergelijking die Logistiekdirect aan je voorstelt. Zo kan je eenvoudig kiezen tussen jouw budget, kiezen voor de beste prijs en/of de hoeveelheid om van een gratis verzending te genieten. 's Avonds besteld en 2 dagen later geleverd. Opnieuw een topervaring om online te bestellen op Logiestiekdirect.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
1 sep. 2022
Hartelijk bedankt voor je mooie review. Wij hopen je snel weer te mogen begroeten.
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Alles was goed verlopen en goede sevice gekregen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Zeer tevreden snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
De producten zijn van uitstekende kwaliteit. Het was een vlugge en correcte levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
3 aug. 2022
Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling, we wensen je veel plezier!!
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Was snel besteld , snel geleverd en dat in de vakantie periode TOP 👍👍👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
goede opvolging door Heidi Wittel na enkele misverstanden die dan goed werden behandeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
het enige min puntje zijn de hoge transportkosten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
Overzichtelijke website Duidelijke informatie Snelle en vriendelijke service Goede prijs kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
Super snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Goede eerste ervaring
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jun. 2022
Beoordeling melden