Logistiekdirect- Logo - Beoordelingen

LogistiekdirectReviews

: 1.693Goed

4,46

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Logistiekdirect is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Logistiekdirect kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Logistiekdirect is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Logistiekdirect kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Logistiekdirect

156 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.693 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 sep. 2022
Logistiekdirect Printlint Toshiba Labelprinter Aantal rollen labels kiezen wordt kinderspel door de handige prijsvergelijking die Logistiekdirect aan je voorstelt. Zo kan je eenvoudig kiezen tussen jouw budget, kiezen voor de beste prijs en/of de hoeveelheid om van een gratis verzending te genieten. 's Avonds besteld en 2 dagen later geleverd. Opnieuw een topervaring om online te bestellen op Logiestiekdirect.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


30 okt. 2022
Wij hebben ons eerste contact met Logistiek Direct als zeer slecht ervaren. We hadden een beschermingsprofiel besteld waarvoor we op 13/10/22 een pro forma factuur ontvingen die we onmiddellijk betaald hebben. Op 17/10/22 kregen we een bericht dat er nog een saldo (BTW) moest bijbetaald worden, wat ook onmiddellijk is gebeurd. Wij bevestigden de betaling met de vraag om dringend te leveren. Toen we op 19/10/22 telefonisch contact opnamen werd ons de levering op 20/10 beloofd, wat niet gebeurd is. Toen we op 21/10 terug belden was het artikel blijkbaar niet in stock. De levering werd ten stelligste beloofd voor 24/10. Ook geen levering ontvangen. Het profiel moest 's nachts naar Spanje vertrekken, waarvan Logistiek Direct perfect op de hoogte was. De dinsdag stond GLS aan de deur maar ons transport was al vertrokken naar Spanje. Het betaald bedrag zou ons teruggestort worden zodra het artikel terug in jullie magazijn was. Totnogtoe hebben wij dit niet ontvangen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Logistiekdirect

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Bestelling was niet volgende dag geleverd maar week later ( mss door feestdagen). Ook was er geen factuur aanwezig wat wel noodzakelijk is voor mijn boekhouding.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
10 jan. 2023
Hartelijk bedankt voor je review. Wij doen ons uiterste best om elk pakket tijdig te leveren. We nemen deze feedback mee naar de toekomst om onze service en dienstverlening te verbeteren. De factuur werd inmiddels via mail gestuurd.
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
 
Goede website met heel groot aanbod en goede beschrijvingen en je kan alles makkelijk vinden. Dit alles met een vlotte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Makkelijk te bestellen, vlotte bestelbevestiging en levering door vriendelijke chauffeurs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Zeer tevreden, bestellen en volgende dag perfecte levering op tijd. Zo volhouden !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
 
Tijdige levering, netjes verpakt en compleet. Zeer tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Gewoon correcte service en de aankoop was in orde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Alles was perfect kan niet beter zeer tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Tevreden over de levering. Altijd correct.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
prijs/kwaliteit perfect, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Goede kwaliteit aan uitstekende prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Materialen naar wens en fijne levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
 
ik ben zeer tevreden over de aankoop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
goed materiaal, vlotte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Correct en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Is gewoon zoals het hoort
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
vlot snel en makkelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Mooi op tijd geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Gemakkelijk en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden