Logistiekdirect- Logo - Beoordelingen

Logistiekdirect
Beoordelingen:

359 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.073 beoordelingen in totaal  

4,39
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 jul. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Logistiekdirect voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

5 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden van de vlotte afhandeling. Iets minder tevreden van de manier van leveren. Ik had levering achteraan gevraagd. De chauffeur weigerde ons erf op te rijden. Nochtans meer dan plek genoeg om te keren. Daardoor moest er vooraan in volle strakke wind geleverd worden. Tapes losgescheurd met weinig zorg door de persoon die de levering deed met gaten in de zakken tot gevolg. Ik had de chauffeur gevraagd om rustig te leveren omdat die zaken heel licht zijn en makkelijk door de wind gevat kunnen worden. Hij was blijkbaar gehaast. Inhoud hierdoor gedeeltelijk gaan vliegen. Daardoor zijn jullie nu beland in het vak back-up voor voor bestellingen in noodgevallen. ik heb geen foto's genomen, want ik was niet van plan om hierover te reclameren.

de meest kritische beoordeling

22 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wij gebruiken al jaren de CMR's en andere producten van Logistiekdirect , en zijn altijd super tevreden geweest . juist van de laatste levering zijn wij helemaal niet tevreden . De dozen CMR's moesten geleverd worden door Post-NL . Op de bewakingscamera zien wij de bestelwagen aangereden komen . Hij stop bij ons op de inrit voor de poort , draait zijn bestelwagen om en rijd gewoon door . Niet uitgestapt , niet gebeld , gewoon door gereden . ook al stond de buitendeur van ons kantoor wagenwijd open . ik kan begrijpen dat deze koeriers gehaast zijn en niet veel tijd verspillen op hun stopplaats , maar uitstappen en aanbellen is toch niet moeilijk denk ik dan zo . Hij was zo snel weg , dat wij nog niet de tijd hadden om op de knop van de poort te drukken . Wij bestellen bij jullie omdat wij zelf geen tijd hebben om dergelijk producten in de speciaalzaak op te halen , en daarom laten wij ze leveren . Maar om dan een mail te krijgen met daarin de verwijzing naar een plaatselijk ophaalpunt van Post-NL , waar we het kunnen gaan afhalen . Is net het zelfde als dat wij het zelf gaan halen in de speciaalzaak . Dit kan echt de bedoeling niet zijn vind ik . Ons ongenoegen gaat niet uit naar Logistiekdirect , maar wel naar Post-NL . Vriendelijk groeten Distributie Govaerts
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Logistiekdirect

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(14)
(7)
(26)
Resetten
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Betaling en levering was allemaal niet duidelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
6 dagen geleden
Hartelijk bedankt voor je review. We nemen dit zeker mee om onze service te verbeteren.
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

1 produkt met vragen.....

Bestelde dozen zijn top! Maar had ook 'kraft tape' besteld..... en versta niet hoe ik die kan gebruiken! Dacht dat die zelfklevend ging zijn.... maar is niet het geval.... Kunt u me meer info geven?
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
8 jan. 2024
Hartelijk bedankt voor je review. We geven je met plezier meer uitleg over de tape. De papiertape is dus gemaakt van papier met een lijmlaag van gom. Dit is vergelijkbaar met een envelop. Om de lijm te activeren op de tape is er water nodig. De papiertape is daarom alleen geschikt voor verwerking in een manuele papierplakband dispenser type B6 (https://www.logistiekdirect.be/papierplakband-dispenser-b6).
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De levertermijn werd uitgesteld, waardoor mijn factuur zal volgen in een ander boekjaar.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
5 jan. 2024
Hartelijk bedankt voor je review. Wij nemen dit mee om onze dienstverlening te verbeteren.
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb recent een lot van 12 tweedehandse metalen stapelbakken aangekocht. Helaas blijken er 3 verschillende subtypes in te zitten, met verschillen in stapelhoogte. Volgens de website waren er meer dan 100 beschikbaar, hoe moeilijk kan het dan zijn 12 dezelfde uit te kiezen en op te sturen.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
24 jan. 2024
Hartelijk bedankt voor je review. Dit nemen we zeker mee om onze service te verbeteren.
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
We wachten nog op de levering van onze juiste goederen
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
24 jan. 2024
Volgens de track & trace werd alles geleverd. We nemen even persoonlijk contact met je op om na te gaan wat hier gebeurd is.
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot op heden nog niets ontvangen. PostNL laat weten dat ze het traject van het pakket voorbereiden van Nederland naar België. Ik heb nog geen datum van levering ontvangen. Bijgevolg zal ik niets meer bestellen…
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
20 dec. 2023
Hartelijk bedankt voor je review. Wij nemen persoonlijk contact met je op om dit op te lossen.
16 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

dagen geleden besteld,na 1 week…

dagen geleden besteld,na 1 week verkeerde geleverd,de dag erop verkeerde komen afhalen,maar nog altijd geen levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
18 dec. 2023
Hartelijk bedankt voor je review. Wij nemen persoonlijk contact met je op om dit op te lossen.
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Onze bestelling is NOOIT aangekomen. Heb 2x contact opgenomen met jullie en tot nu toe nog steeds geen feedback!!
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
22 dec. 2023
Hartelijk bedankt voor je review. Deze zending is kwijtgeraakt in het distributieproces. We hebben persoonlijk contact met je opgenomen om een oplossing te bespreken.
21 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levertermijn die aangekondigd wordt op de website werd niet nageleefd.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
21 dec. 2023
Hartelijk bedankt voor je review. Zoals in onze e-mails besproken werd de zending ondertussen geleverd.
14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
7 items besteld. Bij 3 liep het mis.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
14 dec. 2023
Hartelijk bedankt voor je review. Wij zijn in persoonlijk contact om dit op te lossen.
2 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

foutieve bestelling ontvangen

beste bij nazicht van mijn geleverde bestelling zag ik dat het de verkeerde maat was van de wieldoppen die jullie verstuurt hebben heb meteen telefonisch contact opgenomen u firma ging mij kosteloos de juiste wieldoppen leveren de dag erna niets ontvangen heb opnieuw weer telefonisch contact opgenomen terug de zelfde belofte we sturen de juiste wieldoppen op kosteloos u zult ze de dag erna ontvangen teug een valse belofte ik heb nu nog steeds niet de juiste wieldop maat omdat ze bij jullie gemist hebben Jammer dat het zo fout verloop de zaakvoerder van belle erwin
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
17 nov. 2023
Hartelijk bedankt voor je review. We nemen persoonlijk contact me je om deze te oplossen.
3 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
LEVERING BELOOFD, Betaald maar nog niets gekregen
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
6 nov. 2023
Hartelijk bedankt voor je review. We nemen persoonlijk contact met je op om na te gaan waar je zending is.
6 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
productiefouten + onvolledig artikel
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
6 nov. 2023
Hartelijk bedankt voor je review! Ik heb persoonlijk contact met je opgenomen om na te gaan wat er mis is.
7 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog geen pakket ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
7 nov. 2023
Hartelijk bedankt voor je review. Ik zie dat de bestelling ondertussen geleverd werd.
7 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Produkt ok.

Over het uiteindelijk geleverd product ben ik tevreden, alleen de communicatie omtrent de leverdatum was voor mij persoonlijk zeer slecht. Ik heb nooit een leverdatum gekregen waardoor ik gewoon thuis zat te wachten. Uiteindelijk heeft het een week geduurd vooraleer ik het produkt had.
Beoordeling melden
27 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Stipte levering, degelijk verpakt. Kortingcode niet toegepast, en nog geen feedback ontvangen op mijn vraag daaromtrent. Best ook in de beschrijving van de labels aangeven of het matte of glanzende zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
28 mrt. 2023
Hartelijk dank voor uw review! We hebben contact met u opgenomen in verband met korting en na goed overleg zijn we tot de oplossing gekomen dat de korting zal verrekkend worden op de eerste volgende bestelling.
21 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Service is heel goed, snelle verzending maar de 50 mails die ik krijg om een beoordeling te geven zijn er teveel aan. Niet iedereen heeft tijd of zin daarvoor.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
21 sep. 2023
Hartelijk bedankt voor je review. We geven het door aan de betreffende departement.
30 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
levering bij een bedrijf na kantooruren??? uiteindelijk pakket kunnen gaan afhalen bij een postpunt, niet de juiste service
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
30 aug. 2023
Hartelijk bedankt voor je review! Wij werken elke dag hard om ons te verbeteren. Wij nemen dit zeker mee in onze gesprekken met onze transporteur.
7 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De communicatie en wachttijd kan wel beter.. meer dan 10 dagen moeten wachten op de bestelling die voorradig was..
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
9 jun. 2023
Hartelijk bedankt voor je review. De bestelling had een levertermijn van 6 werkdagen. Dit werd ook zo gecommuniceerd in de bevestigingsmail.