Logistiekdirect- Logo - Beoordelingen

Logistiekdirect
Beoordelingen:

359 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.073 beoordelingen in totaal  

4,39
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 jul. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Logistiekdirect voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

5 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden van de vlotte afhandeling. Iets minder tevreden van de manier van leveren. Ik had levering achteraan gevraagd. De chauffeur weigerde ons erf op te rijden. Nochtans meer dan plek genoeg om te keren. Daardoor moest er vooraan in volle strakke wind geleverd worden. Tapes losgescheurd met weinig zorg door de persoon die de levering deed met gaten in de zakken tot gevolg. Ik had de chauffeur gevraagd om rustig te leveren omdat die zaken heel licht zijn en makkelijk door de wind gevat kunnen worden. Hij was blijkbaar gehaast. Inhoud hierdoor gedeeltelijk gaan vliegen. Daardoor zijn jullie nu beland in het vak back-up voor voor bestellingen in noodgevallen. ik heb geen foto's genomen, want ik was niet van plan om hierover te reclameren.

de meest kritische beoordeling

22 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wij gebruiken al jaren de CMR's en andere producten van Logistiekdirect , en zijn altijd super tevreden geweest . juist van de laatste levering zijn wij helemaal niet tevreden . De dozen CMR's moesten geleverd worden door Post-NL . Op de bewakingscamera zien wij de bestelwagen aangereden komen . Hij stop bij ons op de inrit voor de poort , draait zijn bestelwagen om en rijd gewoon door . Niet uitgestapt , niet gebeld , gewoon door gereden . ook al stond de buitendeur van ons kantoor wagenwijd open . ik kan begrijpen dat deze koeriers gehaast zijn en niet veel tijd verspillen op hun stopplaats , maar uitstappen en aanbellen is toch niet moeilijk denk ik dan zo . Hij was zo snel weg , dat wij nog niet de tijd hadden om op de knop van de poort te drukken . Wij bestellen bij jullie omdat wij zelf geen tijd hebben om dergelijk producten in de speciaalzaak op te halen , en daarom laten wij ze leveren . Maar om dan een mail te krijgen met daarin de verwijzing naar een plaatselijk ophaalpunt van Post-NL , waar we het kunnen gaan afhalen . Is net het zelfde als dat wij het zelf gaan halen in de speciaalzaak . Dit kan echt de bedoeling niet zijn vind ik . Ons ongenoegen gaat niet uit naar Logistiekdirect , maar wel naar Post-NL . Vriendelijk groeten Distributie Govaerts
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Logistiekdirect

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(245)
(67)
Resetten
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles was zeer correct en duidelijk. Beschreven product klopte ook volledig met de werkelijkheid. Ik ga zeker nog terug komen naar de site en bestellingen doen. Ik heb het ook al aangeraden bij collega transporteurs. Een aanrader. Alles is mooi onderverdeeld ook op de site.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
12 dagen geleden
Hartelijk bedankt voor je mooie review. Wij appreciëren deze mooie woorden en zien je graag tegemoet voor een nieuwe bestelling.
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
momenteel geen oordeel was eerste keer , alles verliep correct
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top

Dit was mijn eerste bestelling en alles is vlot verlopen
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte communicatie, goede opvolging en flexibiliteit
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle en correcte levering. Zo hoort het ook.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk afspraak, goede service. Niet duur.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en verzorgde levering . Dank u
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke webshop en vlotte service.
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en correct.
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
CORRECTE SNELLE AFHANDELING
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtige website , makkelijk besteld en betaald , zeer zeer snelle levering ook deze verliep zeer vlot !! Jullie horen nog van mij !! Zekee weten
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte communicatie, snelle levering. Behulpzame mannen die alles netjes uitgeladen hebben en neergezet waar ik het graag had. Top!
Beoordeling melden
CH
crets h.
kaggevinne
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
het bestelde artikel is zeker wat beloofd is. De levertermijn, ook wel in combinatie met de feestdagen, zou wel veel beter kunnen
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekdirect
15 jan. 2024
Hartelijk bedankt voor je review! Wij nemen dit zeker mee om onze dienstverlening te verbeteren.