UwCartridgeWinkel.be- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.beReviews

: 9.063Uitstekend

4,64

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
UwCartridgeWinkel.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij UwCartridgeWinkel.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
UwCartridgeWinkel.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij UwCartridgeWinkel.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.be

1.856 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

9.063 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 aug. 2022 
Snelle service. Hun prijs lag de helft lager dan die van de voornaamste concurrenten en dat had een reden: ze leverden alleen de toner, niet de cartridge waarin de vulling moest worden gestoken. Een goedkope, maar slechts partiële oplossing, die geen rekening houdt met klanten die een nieuwe cartridge nodig hebben omdat de vorige is versleten (coronadraad, rollers, ...) Maar voor mij een goedkope oplossing (vier toners vullingen voor de prijs van één nieuwe cartridge) en ik blijf dus tevreden klant. Alleen was deze informatie niet duidelijk aangegeven.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 nov. 2022
Geen beloftes maken die men niet kan waarmaken: de cartridges zouden zogezegd de volgende dag worden geleverd, maar ik kreeg ze pas aan 6 dagen na bestelling! Ik kreeg 2 zwarte cartridges gratis bij mijn bestelling (2 multipacks), maar deze vervallen al in februari 2023. Goed, ze waren gratis, maar ook de 2 zwarte die deel uitmaakten van mijn multipacks vervallen ook in die maand. Dus ze verkopen cartridges die slechts enkele maanden meegaan (de andere hebben nog een levensduur van nagenoeg 2 jaar en meer). Dit kan anders...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Ben tevreden met de bestelling die mij werd geleverd. We dachten dat we 2 stuks van de Brother TN-1050 besteld hadden, maar waarschijnlijk het aantal niet goed aangeklikt. Maar voorlopig zal het wel gaan met deze toner cartridge. En als ze opgebruikt is bestel ik weer een andere
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
4 jan. 2023
Bedankt voor deze geweldige beoordeling! Mocht u deze op hebben dan zien we u graag weer bij ons terug in onze webwinkel. Veel printplezier! Met kleurrijke groet, Desirée
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Goede service. Enkel het "Voor 19 uur besteld, volgende dag in huis" klopt niet. Ik kreeg zowel van DHL als van de Post een mail dat zij mijn bestelling zouden leveren, maar dat gebeurde uiteindelijk pas de vierde dag door de Post.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
4 dagen geleden
Dank voor uw beoordeling! Onze excuses dat uw bestelling niet op tijd is geleverd door onze vervoerder. Wij versturen met DHL en zij geven het in België door aan Bpost. Daar is helaas vertraging ontstaan. Gelukkig heeft u het in goede orde ontvangen, maar nogmaals excuses voor de vertraging. We wensen u veel printplezier toe! Met kleurrijke groet, Linn
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
De producten zijn makkelijk en overzichtelijk te vinden en de prijs is prima. Bestellen gaat vlot en makkelijk alleen de levering zou iets sneller kunnen zijn.Voor de rest alles dik in orde.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
8 dagen geleden
We willen u bedanken voor deze mooie woorden! Heel veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Bestelling en betaling op donderdag, levering via bpost op zaterdag. Wij hadden verwacht op vrijdag...maar goed toegekomen waarvoor dank
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
5 dagen geleden
Super te horen dat u uw product goed heeft ontvangen. Helaas heeft deze een dagje vertraging opgelopen bij onze vervoerder. Onze excuses hiervoor en we wensen u veel printplezier toe. Met kleurrijke groet, Desirée
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
prijs kwaliteit is heel goed. levering 1 dagje te laat wat ik niet zo erg vond. verpakking is ook ok. Ga zeker nog bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
toner cartridge voor mijn brother printer besteld aan zeer goede prijs. Binnen de 2 dagen geleverd. Top !!
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
4 dagen geleden
Wauw bedankt voor deze 5 sterren beoordeling. Daar worden we heel erg blij van. Met kleurrijke groet, Linn
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
Na 1ste bestelling niet gekregen te hebben werd er onmiddellijk een ander opgestuurd dus zeer tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
13 dagen geleden
We willen u bedanken voor deze geweldige beoordeling! Goed te horen dat we het voor u snel hebben kunnen oplossen. Met kleurrijke groet, Desirée
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Correcte en snelle levering, over kwaliteit kan ik mij nog niet uitspreken want nog niet gebruikt....
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Bestelling en levering verliepen vlekkeloos en snel. Goed materiaal voor betaalbare prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
4 dagen geleden
Wat fijn te horen dat u zeer tevreden bent over uw bestelling bij ons. We zien u dan ook graag weer terug bij een volgende bestelling. Met kleurrijke groet, Desirée
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Al enkele keren bestelling gedaan en was telkens correct en snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
3 jan. 2023
Hartelijk dank voor deze vijf sterren review! We wensen u veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
snelle interventie en korrekte afhandeling mbt een defect geleverde toner
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
4 jan. 2023
Super te lezen dat onze klantenservice uw probleem snel en goed heeft opgelost! We zijn er dan ook om u te helpen. Bedankt voor deze goede beoordeling. Met kleurrijke groet, Linn
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
printer Epson geeft soms een melding : cardrige niet herkent aan
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
alles liep vlot en was op tijdt zoals gezegdt in jullie mail
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
13 dagen geleden
Super! Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling. Fijn dat u het zoals beloofd ook snel in huis had. Met kleurrijke groet, Linn
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Kwaliteits cartridgen voor lage prijzen en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023 
Levering eerst post nl, dan bpost. Levering pas op dag +3.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snelle levering, cartridge vervangen zonder problemen.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
13 dagen geleden
Dat is geweldig om te horen! Hartelijk dank voor uw review. We zien u graag weer bij ons terug bij een volgende bestelling. Met kleurrijke groet, Desirée
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023 
Bestelling geleverd dag nadien zoals vermeld. Bedankt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
De cartridge is zeker zo goed als de de originele !!
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
9 jan. 2023
Heel erg bedankt voor uw review! Ons huismerk is zeker net zo goed als de originele producten. Met kleurrijke groet, Desirée
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Goed verzorgd levering aangekomen na 5 dagen post ?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Prijs-kwaliteit verhouding en de vlotte levering.
Beoordeling melden