UwCartridgeWinkel.be- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.beReviews

: 8.306Uitstekend

4,64

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
UwCartridgeWinkel.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij UwCartridgeWinkel.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
UwCartridgeWinkel.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij UwCartridgeWinkel.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.be

1.790 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

8.306 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 aug. 2022 
Snelle service. Hun prijs lag de helft lager dan die van de voornaamste concurrenten en dat had een reden: ze leverden alleen de toner, niet de cartridge waarin de vulling moest worden gestoken. Een goedkope, maar slechts partiële oplossing, die geen rekening houdt met klanten die een nieuwe cartridge nodig hebben omdat de vorige is versleten (coronadraad, rollers, ...) Maar voor mij een goedkope oplossing (vier toners vullingen voor de prijs van één nieuwe cartridge) en ik blijf dus tevreden klant. Alleen was deze informatie niet duidelijk aangegeven.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 feb. 2022
De nieuwe toner van het huismerk Samsung CLT-K404S zwart levert een slechte afdruk af. Het contrast van de tekst is te licht en variabel zodat de tekst bijna onleesbaar is op veel plaatsen. Volgens mij ligt het niet aan de drum want: - Het gaat om de eerste vervanging van de toner terwijl je normaal tot drie toners kan gebruiken voordat de drum aan vervanging toe is. - De afdrukken in kleur (met de originele kleurencartridges) leveren wel nog altijd een goed leesbare egale afdruk.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022 
Ik weet niet wat je nog beter kan doen. De cartridges gewoon verwisselen en klaar is het. Vroeger zat ik bezig met hervullen met spuiten maar dan waren ze niet meer herkenbaar enz. Neen ik ben zeer tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Gebruik reeds een geruime tijd hun inktpatronen brother. Zijn bijna de helft goedkoper dan 123inkt en heb er nog nooit problemen mee gehad. Printresultaten zijn gewoon goed. Voor mij prima!
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
6 dagen geleden
Wauw! Super bedankt voor deze geweldige score en mooie woorden. We wensen u veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022
Ik had de verkeerde besteld,en stuurde een mailtje ivm met retour.kreeg een super mail terug met de juiste link en retour voor de oude.ook was t snel binnen en netjes verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Levering op zich was goed alleen de bezorging van het pakket was niet zo goed. Het zou beter verlopen indien Bpost.be zou worden gebruikt ,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Snelle levering, het fotopapier is van goede kwaliteit en de inktcartridges zijn compatibel met mijn Canon printer.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
de snelheid van het verzenden,het gemak van betaling omdat bancontact niet werkte en de prijs vond ik ok
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
eerste bestelling. Nog geen idee over de kwaliteit ! Volgt wel bij een hopelijke volgende bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
12 dagen geleden
Dank u wel voor uw beoordeling! Dan wensen we u alvast heel veel printplezier toe en zien u graag terug bij een volgende bestelling. Met kleurrijke groet, Desirée
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
goede begeleiding super snel geleverd Dank Zeker een aanrader zal iedereen toevertrouwen
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
4 dagen geleden
Ah dank u wel voor uw mooie beoordeling. Een groot compliment :) We helpen u graag, dus we zien u hopelijk in de toekomst weer bij ons terug. Met kleurrijke groet, Linn
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Vlug ontvangen na bestelling. Uitstekende kwaliteit, ik gebruik enkel deze shop nog.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Ik zou op voorhand willen weten welke de einddatum zou zijn van de producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022 
Vlotte levering en goede service - veel keuze aan aanvaardbare prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Vlugge bestelling Cartridge geven te vlug aan dat ze leeg zijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
heel vlugge levering, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
3 dagen geleden
Dank u wel voor deze vijf sterren score! Goed te horen dat u zo tevreden bent. Met kleurrijke groet, Desirée
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
gemakkelijke bestellingswijze en correcte en stipte levering.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
7 dagen geleden
Fantastisch! Wat een mooie review, hier worden we blij van. We wensen u veel printplezier toe! Met kleurrijke groet, Desirée
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022 
Vlugge en correcte levering, jammer dat de pen niet schreef.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Heel vlotte communicatie. Bestelling naar wens afgehandeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
gemakkelijk te bestellen, eerlijke prijs dus zeer goed
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
7 dagen geleden
Wauw! Dank u wel voor deze mooie woorden en geweldige score. Met kleurrijke groet, Desirée
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Zoals altijd correcte en snelle levering. Bedankt.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
5 dagen geleden
U bedankt! Hier worden we natuurlijk erg blij van om terug te horen. We wensen u veel printplezier toe. Met kleurrijke groet, Desirée
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snelle levering , scherpe prijs, goede kwaliteit!!!
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
11 dagen geleden
Dank voor deze mooi 5 sterren beoordeling. Fijn te lezen dat u onze levering, scherpe prijs en kwaliteit kunt waarderen. Daar doen wij het voor! Veel printplezier gewenst! Met kleurrijke groet, Ton
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Prijs kwaliteit goed vlugge en verzorgde zending.
Beoordeling melden