Snelle service. Hun prijs lag de helft lager dan die van de voornaamste concurrenten en dat had een reden: ze leverden alleen de toner, niet de cartridge waarin de vulling moest worden gestoken. Een goedkope, maar slechts partiële oplossing, die geen rekening houdt met klanten die een nieuwe cartridge nodig hebben omdat de vorige is versleten (coronadraad, rollers, ...)
Maar voor mij een goedkope oplossing (vier toners vullingen voor de prijs van één nieuwe cartridge) en ik blijf dus tevreden klant. Alleen was deze informatie niet duidelijk aangegeven.
Geen beloftes maken die men niet kan waarmaken: de cartridges zouden zogezegd de volgende dag worden geleverd, maar ik kreeg ze pas aan 6 dagen na bestelling!
Ik kreeg 2 zwarte cartridges gratis bij mijn bestelling (2 multipacks), maar deze vervallen al in februari 2023. Goed, ze waren gratis, maar ook de 2 zwarte die deel uitmaakten van mijn multipacks vervallen ook in die maand. Dus ze verkopen cartridges die slechts enkele maanden meegaan (de andere hebben nog een levensduur van nagenoeg 2 jaar en meer).
Dit kan anders...
Ik zou 5 sterren geven, maar het nadeel is dat Cartridgewinkel met DHL verstuurd, DHL geeft voor België over aan bPost. De coördinatie DHL - bPost verloopt slecht, daarom is de track and trace niet te volgen en weet je nooit wanneer er geleverd wordt. Al driemaal dit probleem gehad.
10 mei 2023
Bedankt voor uw vier sterren.
Heel vervelend dat dit nu al drie keer mis is gegaan. Op het moment zijn er inderdaad bij Bpost veel vertragingen. Mocht het te lang duren, dan mag u altijd contact met ons opnemen. We proberen dit natuurlijk voor u op te lossen.We hopen u weer terug te zien bij een volgende bestelling.
15 mei 2023
Mijn eerste bestelling en verloop in zijn geheel is positief. Nu afwachten of dit verhaal altijd zo is. Mooie liedjes duren doorgaans nooit lang .We zullen zien of dit een vervolg krijgt in de toekomst.
16 mei 2023
We gaan er vanuit dat u dit liedje toch heel lang kunt zingen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling en we wensen u veel printplezier.
14 mei 2023
Ik had de verkeerde kleur besteld merkte ik na een uurtje en per mail gevraagd om te wisselen en dat was geen probleem. Perfecte en snelle communicatie en gedaan wat ze gezegd hadden...
12 mei 2023
Ik kan de cartridges zelf niet beoordelen daar ik alles heb moeten terug zenden door problemen met mijn HP printer zelf. De terugzending verliep zonder enig probleem.
Ik ben zeer tevreden over deze winkel. Wat je nodig hebt is gemakkelijk te vinden op het net, en de bestelling is altijd vlug en correct geleverd.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
Dank u wel voor deze prachtige beoordeling. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met onze webshop en levering.
Hopelijk tot een volgende bestelling :)
19 mei 2023
Ondanks dat de toners nog goed zijn en 10 jaar garantie, kon ik ze terug sturen en wordt het geld terug gestuurd.
Super content van de service.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze service!
We zien u graag terug bij een volgende bestelling.
11 mei 2023
De chat! Levering spijtig genoeg uit de hand gelopen, vrijdag besteld en woensdag erna ontvangen. DHL en Bpost zullen beter hun best moeten doen.
12 mei 2023
Bedankt voor uw beoordeling!
Het is inderdaad erg vervelend dat de levering niet is gelopen zoals we beloven.
Door problemen bij onze vervoerder zijn er helaas vertragingen ontstaan.
Onze excuses hiervoor.
14 mei 2023
O´danks een probleempje met de levering door de vervoerder werd alles keurig opgevolgd en netjes opgelost. Dit verdient een dikke pluim. !!!
Zo tevreden! Snelle levering en top producten. Ik print enorm veel dus mijn voorraad is weer aangevuld voor even. Een echte aanrader!
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
Geweldig! Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent en we uw voorraad weer goed konden aanvullen.
4 mei 2023
toners huismerk werden direct aanvaard door de laserprinter.
mooi print resultaat.
levering was al de dag na bestelling.
Super!
5 mei 2023
Dank u wel voor deze geweldige review!
We vinden het fijn te horen dat u een tevreden klant van ons bent en zien u graag terug bij een volgende bestelling.
Veel printplezier!
17 mei 2023
Verwonderlijk heel vlugge levering. Cartidge's nog wel niet geprobeerd, want is om in voorraad te hebben.
Super! Dank u wel!
We wensen u alvast veel printplezier toe.
5 mei 2023
De prijs beviel mij zeker , de kwaliteit kan ik nog niets van zeggen omdat ik deze nog niet in gebruik heb
Snel en efficiënt…heb wel eventjes moeten wachten te wijten aan een staking van retailsector op maandag
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
Dank u wel voor deze goede beoordeling, ondanks dat u op uw bestelling heeft moeten wachten. Vervelend maar onmacht dat er stakingen zijn helaas. We wensen u veel printplezier toe!
8 mei 2023
Alles was prima in orde .
Wat beter doen !! deze prijzen houden !!
Deze service blijven geven !!
9 mei 2023
We willen u bedanken voor deze mooie woorden!
We beloven alles zo te blijven houden en wensen u veel printplezier.
5 mei 2023
Zeer goede info wat betreft verzending: geeft vertrouwen
Correcte levering en zeer snel
8 mei 2023
We willen u bedanken voor uw vertrouwen.
We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te informeren.
Desirée
snelle service. ben tevreden over het product dat ik nodig heb. goede promoties
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
Dank u wel voor deze mooie beoordeling!
Super te lezen dat u zo tevreden bent en we zien u hopelijk graag terug in de toekomst voor een nieuwe bestelling.
7 mei 2023
ik vindt dat het zo snel gaan en dat vindt ik zo goedt
en daarom gevent ik tien
8 mei 2023
Dank u wel voor deze TIEN!
Goede service en prijs/kwaliteit
Levering was wel een dag later dan aangegeven
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Vervelend te lezen dat uw zending wel een dag later dan beloofd is geleverd, dit is helaas een kleine vertraging geweest bij onze vervoerder. Excuses hiervoor!
We wensen u veel printplezier toe.
10 mei 2023
Snelle levering en goedkoop. Alleen spijtig van de hoge verzendkosten.
Bedankt voor uw review!
Mocht u een bestelling plaatsen boven de €40 euro dan heeft u geen verzendkosten.
We hopen u dan weer terug te zien bij een volgende bestelling.
4 mei 2023
Correcte en vlotte bestelling. Er kan niks verbeterd worden. Alles top!
5 mei 2023
Dank u wel voor deze TOP beoordeling!
We gaan zeker door en we zien u dan ook graag weer bij ons terug.
Geïmporteerde beoordelingen: