6 apr. 2023
De bestelling was vlot behandeld maar door B-post verknoeid. Ze hebben het pakje met foute informatie teruggestuurd. Reden : eerst stond op hun mailing mijn adres juist vermeld en het tijdstip dat ging geleverd worden. Plots een andere mail met een adres dat zeker niet het mijne was. En dan ten slotte een mail waarin ze melden dat het pakje niet geleverd werd en teruggestuurd werd omwille van de begunstigde niet meer op dat adres woont. Ik heb dit aan Inktcartridgewinkel gemeld en zij hebben onmiddellijk een nieuwe zending verzonden (zonder kosten) en die is inmiddels wel geleverd.
3van de 6 inktparonen gaven na vervanging van de originelen geen afdruk of strepen. Patronen type T378-XL. LCyan geen afdruk, Lmagenta strepen en Cyan strepen. De andere kleuren waren OK. Na zeker 5-6 dieptereinigingen was het resultaat nog niet 100%. Dan enkele document op de beste afdrukinstelling waarna het resultaat in orde was. Daarmee waren de patronen al half leeg. Met de tweede levering zijn gelukkig geen problemen meer en is er nauwlijks verschil met de originelen te merken.
Ik vind het goed zoals jullie nu bezig zijn.
Volgens mij hoeft er niets te veranderen.
Het is nu al de 3e keer dat ik cartridges bij jullie koop en dat zal ik blijven doen. Ik heb vroeger mijn cartridges zelf gevuld maar dat is een gedoe en een gemors. Die van jullie ( huismerk) zijn voor mijn printer Epson super o.k.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
Super! We willen u bedanken voor deze mooie beoordeling!
Zelf cartridges vullen is niet iets wat we aanbevelen. We verkopen ons huismerk product met een scherpe prijs en ook nog eens met 10 jaar garantie!
We hopen u dan ook terug te zien bij een volgende bestelling.
11 nov. 2023
Zeer tevreden
Duidelijke website, voordelige prijs, vlotte levering en het product is volledig compatibel met mijn brother laser printer. Print resultaat is perfect tot nog toe.
14 nov. 2023
Wat een mooie woorden, hier worden we als team erg blij van.
We zien u graag terug en wensen u veel printplezier toe.
Desirée
Snelle levering, goede inktkwaliteit en bovendien een top helpdesk, ook bij een probleem bliksemsnelle hulp.
Kortom top leverancier.
10 nov. 2023
***** sterren, top enorm bedankt voor deze geweldige beoordeling, Dit is waarom ons team dagelijks met veel plezier voor u klaar staat.
We wensen u veel print plezier en kleurrijke groet, Erik.
correct geleverd zoals besteld DANK kan daarmee veel oude en zieke mensen blij maken met Kerst en nieuwjaar !!! gtr .Elisa Snoeks
Bedankt Elisa!
Wat leuk te horen dat we onze bijdrage hierbij hebben kunnen leveren en u zo de oude en zieke mensen nu kunt blij maken.
We wensen u veel printplezier!
Desirée
Levering was 2dagen later dan voorzien. Om product te traceren kreeg ik een wit scherm, wat een probleem was om thuis te zijn.
Bestelling geplaatst en heel snel geleverd. In de printer gestopt en de printer print. Dus voorlopig alles ok.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
Heel erg bedankt voor deze geweldige beoordeling!
We wensen u veel printplezier.
Desirée
Tot nu toe waren het 5 Sterren, maar DHL is niet zo snel. Ben benieuwd wanneer mijn pakje geleverd wordt?
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
Dank voor uw beoordeling! Uw zending heeft inderdaad wat vertraging opgelopen bij DHL, waarvoor ook onze excuses. Maar als het goed is zal de bestelling vandaag bij u worden bezorgd! Alvast veel printplezier gewenst!
Ton
15 nov. 2023
Ondanks een vergissing een ultrasnelle compensatiedienst.
Aan te bevelen . Zelfs niet te verbeteren!
15 nov. 2023
Bedankt voor uw bericht.
Er was inderdaad iets misgegaan bij u en fijn dat u dat heeft gemeld.
We lossen het dan ook graag voor u op.
Wens ik u veel printplezier toe.
3 nov. 2023
Wel sneller leeg dan origineel !!!!
Daarom is er in prijs zoveel verschil niet meer .
Pierre .
3 nov. 2023
Bedankt voor uw mooie beoordeling, waarschijnlijk heeft u meer geprint dan voorheen. In onze cartridges zit namelijk meer dan 2x zoveel inkt dan in een originele cartridge.
Toch bedankt voor uw bericht.
9 nov. 2023
Snelle en correcte afhandeling. De kwaliteit van de cartridges moet ik nog ondervinden...
16 nov. 2023
Snelle correcte service, en ce cartidges werken van het huismerk werken ook in onze HP
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
Super! Wat goed te horen dat alles werkt. U heeft altijd bij ons garantie op de producten, dus mochten er problemen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
We wensen u veel printplezier!
10 nov. 2023
Reeds jaren klant, steeds het huismerk gekocht, nog nooit problemen mee gehad.
10 nov. 2023
***** Sterren! Dank u wel dat u al jaren tevreden bent over onze producten. Erg fijn te lezen en dankt voor de moeite die u heeft genomen deze te plaatsen.
Kleurrijke groet, Erik
Gemakkelijk te bestellen en zéér correcte en snelle afhandeling en levering.
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
Super! Wat fijn te horen dat alles naar wens is verlopen.
Hier worden we als team erg vrolijk van en we wensen u namens ons team dan ook veel printplezier toe!
5 nov. 2023
Lage prijzen.
Goede producten.
Steeds correct.
Levering snel en met zorg.
31 okt. 2023
Prima
Duidelijke website, gemakkelijk afhandelen, goede prijzen, prima opvolging.
31 okt. 2023
Dank u wel voor deze mooie woorden! Hier worden met ons team erg blij van.
We wensen u veel printplezier toe.
2 nov. 2023
Voor 22u00 besteld, volgende dag om 11u00 geleverd. Uitstekende service.
3 nov. 2023
Bedankt voor deze mooie beoordeling, fijn te lezen dat u de bestelling de volgende dag in huis had.
We wensen u veel print plezier.
9 nov. 2023
snelle verwerking van de bestelling en duidelijke communicatie hierover
9 nov. 2023
Altijd fijn om te lezen, tevredenheid over de bestelling en fijn dat u de communicatie over het bestelproces kunt waarderen.
We blijven ons best voor u doen.
Veel printplezier en kleurrijke groet,Erik
8 nov. 2023
Vlotte afhandeling van bestelling
Moet de producten nog gebruiken
Geïmporteerde beoordelingen