UwCartridgeWinkel.be- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.be
Beoordelingen:

1.765 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden10.992 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
UwCartridgeWinkel.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
wij zijn al jaren klant bij cartridgewinkel. er deed zich een probleem voor met onze toners die we besteld hadden, dit was de eerste keer dat we dit tegenkwamen. cartridgewinkel heeft ons dan ook direct verder geholpen om zo snel als mogelijk verder te helpen met ons probleem. dit zijn mensen met vakkennis en niet zomaar een zoveelste webwinkel!! meestal als ik een probleem heb met online aankopen heb ik altijd een hele boel werk en miserie, BIJ HEN NIET!!!! direct verder geholpen, snelle en klare antwoorden, en correct afgehandeld! een echte aanrader om bij cartridgewinkel te bestellen! Hartelijk dank voor jullie hulp en ondersteuning en snelle afhandeling!!!! wim soffers

de meest kritische beoordeling

13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen gaat vlot en de levering is correct. Maar de timing lijkt nergens op: bestelling op donderdag, levering op woensdag, bijna een week later. Ook het "vandaag besteld, morgen geleverd" klopt niet. Dit is het verloop: 07.12 avond Bestelling 08.12 00:23 Mail met bestelbevestiging en factuur 08.12 16:14 Mail: bestelling is ingepakt en verzonden naar DHL 08.12 21:38 Mail van bpost: wij gaan uw pakje bezorgen 13.12 09:24 Mail van bpost: levering op 12.12 tussen 08:53 en 11:57 13.12 10:10 Levering door bpost
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte bestelling,snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldige service, moet de inktpatrone nog plaatsen hopelijk ook 🤞
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
11 dagen geleden
Wauw! Dank u wel voor uw compliment. Onze service staat dan ook hoog op ons vaandel. Met kleurrijke groet, Desirée
JV
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
ben zeer te vrede , de levering ook kan niet meer zeggen , dank u
Beoordeling melden
JT
Jan T.
Scherpenheuvel
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Volgens mij kan erbij Cartridgewinkel niets verbeterd worden. TOP
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
4 dagen geleden
Bedankt voor deze TOP score! Met kleurrijke groet, Desirée
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prijs ! Snelheid van levering ! Duidelijke website ! Houden zo !
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
20 uur geleden
Fijn te lezen dat u erg tevreden bent over UwCartridgeWinkel.BE. We blijven ons best voor u doen. Veel print plezier en Kleurrijke groet, Erik
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
zeer snelle , correcte en kwalitatief goede service en producten
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
7 dagen geleden
Wauw! 5 sterren en mooie woorden! Dank u wel voor deze beoordeling! Goed te horen dat u onze snelle service en mooie producten weet te waarderen! Veel printplezier! Met kleurrijke groet, Ton
ED
Eieinne d.
roeselare
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het heel cofekt in orde en vlug ontvangen waarvoor mijn dank
Beoordeling melden
JS
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Steeds goede en snelle levering. En betere prijs. Dus tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
6 feb 2024
U tevreden, wij tevreden! Bedankt voor uw review. Met kleurrijke groet, Desirée
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een voltreffer van cartidges

Volwaardige huiscartridges aan zeer goede prijs. Een TOPPER !!!
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
2 feb 2024
Bedankt voor deze top beoordeling. Wens ik u veel printplezier! Met kleurrijke groet, Desirée
18 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Verzorgd en goed verpakt. Interessante prijs.
Beoordeling melden
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
vlotte levering. de cartridge doet zijn werk, meer hoeft niet
Beoordeling melden
18 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed en wel en snel geleverd! Aan een voordelige prijs…
Beoordeling melden
CL
christian L.
KESSEL LO
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en zeer goede prijs-kwaliteit. Zeer tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
11 dagen geleden
Super! U tevreden, wij blij! We zien u graag weer bij ons terug. Met kleurrijke groet, Desirée
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, de inktpatronen zijn van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk besteld en snel geleverd aan een goede prijs
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling verliep smetloos, vlot en correct? Dank u
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
1 feb 2024
Nou wat super te lezen, dank u wel voor deze mooie beoordeling! Hopelijk tot een volgende bestelling :) Met kleurrijke groet, Linn
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk te vinden mijn Inkt En werd vlug geleverd..
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
12 feb 2024
We willen u bedanken voor deze super beoordeling! Met kleurrijke groet, Desirée
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke webwinkel, en vlotte en tijdige afhandeling
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, compatibel product, interessante prijs
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tevreden over de gedane bestelling. Correct geleverd.
Beoordeling melden