UwCartridgeWinkel.be- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.be
Beoordelingen:

1.765 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden10.992 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
UwCartridgeWinkel.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
wij zijn al jaren klant bij cartridgewinkel. er deed zich een probleem voor met onze toners die we besteld hadden, dit was de eerste keer dat we dit tegenkwamen. cartridgewinkel heeft ons dan ook direct verder geholpen om zo snel als mogelijk verder te helpen met ons probleem. dit zijn mensen met vakkennis en niet zomaar een zoveelste webwinkel!! meestal als ik een probleem heb met online aankopen heb ik altijd een hele boel werk en miserie, BIJ HEN NIET!!!! direct verder geholpen, snelle en klare antwoorden, en correct afgehandeld! een echte aanrader om bij cartridgewinkel te bestellen! Hartelijk dank voor jullie hulp en ondersteuning en snelle afhandeling!!!! wim soffers

de meest kritische beoordeling

13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen gaat vlot en de levering is correct. Maar de timing lijkt nergens op: bestelling op donderdag, levering op woensdag, bijna een week later. Ook het "vandaag besteld, morgen geleverd" klopt niet. Dit is het verloop: 07.12 avond Bestelling 08.12 00:23 Mail met bestelbevestiging en factuur 08.12 16:14 Mail: bestelling is ingepakt en verzonden naar DHL 08.12 21:38 Mail van bpost: wij gaan uw pakje bezorgen 13.12 09:24 Mail van bpost: levering op 12.12 tussen 08:53 en 11:57 13.12 10:10 Levering door bpost
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
LB
Luc B.
Broechem (Ranst) BE
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zoals steeds prima service. TV wax
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
14 feb 2024
Fijn te horen dat u onze service waardeert. Hier staan we voor! Met kleurrijke groet, Desirée
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte service, snelle levering.
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect verpakt en netjes geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
6 feb 2024
Bedankt voor deze perfecte score! Met kleurrijke groet, Desirée
3 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijs kwaliteit ok Vlotte kevering
Beoordeling melden
AL
Ann L.
Aalst
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijke site, snelle levering
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top

Zeer correcte en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
4 dagen geleden
We willen u bedanken voor deze TOP score! Heel veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Werken prima ( tot op vandaag ☺️)
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en top producten
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
4 dagen geleden
We willen u bedanken voor deze top score! We zien u graag terug in onze webshop. Met kleurrijke groet, Desirée
NR
Nick R.
Herk-de-Stad
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima service

Snelle verzending, goed product
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering aan huis zoals gepland!
Beoordeling melden
20 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
goede service, prima kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
19 uur geleden
TOP te vernemen dat u onze service en producten met vijf sterren kunt beoordelen. Veel print plezier, Erik
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product,perfecte levering.
Beoordeling melden
LG
liekens g.
Mechelen
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
nooit problemen,prima kwaliteit
Beoordeling melden
3 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles volgens de verwachtingen.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
6 feb 2024
We willen u bedanken voor deze geweldige score. We zien u graag terug bij een volgende bestelling. Met kleurrijke groet, Desirée
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en produkt ok
Beoordeling melden
SH
Sonja H.
Bilzen
15 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering. Bedankt
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles loopt zoals een treintje
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Snelle, probleemloze levering.
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering!
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
11 dagen geleden
We willen u bedanken voor deze vijf sterren score! Heel veel printplezier! Met kleurrijke groet, Desirée
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

100 procent tevreden

Vlugge en correcte levering .
Beoordeling melden