UwCartridgeWinkel.be- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.be
Beoordelingen:

2.147 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.610 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
UwCartridgeWinkel.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
wij zijn al jaren klant bij cartridgewinkel. er deed zich een probleem voor met onze toners die we besteld hadden, dit was de eerste keer dat we dit tegenkwamen. cartridgewinkel heeft ons dan ook direct verder geholpen om zo snel als mogelijk verder te helpen met ons probleem. dit zijn mensen met vakkennis en niet zomaar een zoveelste webwinkel!! meestal als ik een probleem heb met online aankopen heb ik altijd een hele boel werk en miserie, BIJ HEN NIET!!!! direct verder geholpen, snelle en klare antwoorden, en correct afgehandeld! een echte aanrader om bij cartridgewinkel te bestellen! Hartelijk dank voor jullie hulp en ondersteuning en snelle afhandeling!!!! wim soffers

de meest kritische beoordeling

13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen gaat vlot en de levering is correct. Maar de timing lijkt nergens op: bestelling op donderdag, levering op woensdag, bijna een week later. Ook het "vandaag besteld, morgen geleverd" klopt niet. Dit is het verloop: 07.12 avond Bestelling 08.12 00:23 Mail met bestelbevestiging en factuur 08.12 16:14 Mail: bestelling is ingepakt en verzonden naar DHL 08.12 21:38 Mail van bpost: wij gaan uw pakje bezorgen 13.12 09:24 Mail van bpost: levering op 12.12 tussen 08:53 en 11:57 13.12 10:10 Levering door bpost
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(53)
(34)
(64)
Resetten
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
15 mei 2023
Dank voor uw beoordeling. Drie sterren is niet slecht, maar dit kan beter. Daarom hebben we inmiddels contact met u opgenomen om van deze 3 sterren beoordeling een 5 sterren ervaring te maken. Met kleurrijke groet, Ton
9 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden