UwCartridgeWinkel.be- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.be
Beoordelingen:

2.147 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.610 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
UwCartridgeWinkel.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
wij zijn al jaren klant bij cartridgewinkel. er deed zich een probleem voor met onze toners die we besteld hadden, dit was de eerste keer dat we dit tegenkwamen. cartridgewinkel heeft ons dan ook direct verder geholpen om zo snel als mogelijk verder te helpen met ons probleem. dit zijn mensen met vakkennis en niet zomaar een zoveelste webwinkel!! meestal als ik een probleem heb met online aankopen heb ik altijd een hele boel werk en miserie, BIJ HEN NIET!!!! direct verder geholpen, snelle en klare antwoorden, en correct afgehandeld! een echte aanrader om bij cartridgewinkel te bestellen! Hartelijk dank voor jullie hulp en ondersteuning en snelle afhandeling!!!! wim soffers

de meest kritische beoordeling

13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen gaat vlot en de levering is correct. Maar de timing lijkt nergens op: bestelling op donderdag, levering op woensdag, bijna een week later. Ook het "vandaag besteld, morgen geleverd" klopt niet. Dit is het verloop: 07.12 avond Bestelling 08.12 00:23 Mail met bestelbevestiging en factuur 08.12 16:14 Mail: bestelling is ingepakt en verzonden naar DHL 08.12 21:38 Mail van bpost: wij gaan uw pakje bezorgen 13.12 09:24 Mail van bpost: levering op 12.12 tussen 08:53 en 11:57 13.12 10:10 Levering door bpost
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1553)
(443)
Resetten
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima kawaliteit

Snelle levering , goede kwaliteit, prijs , geen problemen.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering en inkt werkt prima in de HP printer
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
25 mrt 2024
Dat is super fijn te horen! We willen u dan ook bedanken voor uw review. Met kleurrijke groet, Desirée
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bij problemen een snelle afhandeling. Goeie service.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
My go to shop for printer cartridge & printer paper
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke klantenservice Correct Snelle service
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was goed verpakt en vlug geleverd.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Printen lukt wonderwel !!! Geen problemen meer !!
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
6 dagen geleden
Wauw! U blij, wij blij! Bedankt en heel veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Dat het in enveloppe zit en de brievenbus in kan.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
9 dagen geleden
Dank voor uw beoordeling. Mooi te vernemen dat u onze service weet te waarderen. Zendingen die door de brievenbus passen, versturen wij inderdaad als brievenbuspakket. Hiervoor hoeft u dan niet thuis te blijven! Met kleurrijke groet, Ton
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Toffe aanbieding, zeer snelle levering! Dankuwel
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
2 apr 2024
U bedankt! U blij, wij blij. Met kleurrijke groet, Desirée
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle en correcte levering aan scherpe prijzen.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zoals altijd stipte en correcte levering, thanks
Beoordeling melden
WV
Willy V.
Dessel
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en alles zoals afgesproken was.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
6 dagen geleden
Super! Goed te horen dat u tevreden bent over alles. We wensen u veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
zeer snelle en corecte levering prijs kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
9 dagen geleden
Dank voor deze beoordeling! 5 sterren! Super om te horen dat u onze snelle en correcte levering kunt waarderen. Veel printplezier! Met kleurrijke groet, Ton
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlug verzonden en aangekomen , prima kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
5 apr 2024
Dank u wel voor deze mooie 5 ***** beoordeling. Goed te vernemen dat u onze snelle levering en goede kwaliteit kunt waarderen. Veel printplezier! Met kleurrijke groet, Ton
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top !

vlotte en correcte levering prijs /kwaliteit ok
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
25 mrt 2024
Dank u wel voor deze TOP beoordeling! Goed te horen dat u tevreden bent. Met kleurrijke groet, Desirée
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, en kwaliteit weet ik nog niet.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
25 mrt 2024
Dank u wel voor deze vijf sterren! We wensen u namens ons hele team dan alvast veel printplezier toe. Met kleurrijke groet, Desirée
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende kwaliteit tegen een correcte prijs
Beoordeling melden
RT
Robert T.
Puurs Sint Amands
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Correcte en op tijd geleverd zoals…

Correcte en op tijd geleverd zoals vermeld .
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van compatiebele cartridges.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
6 dagen geleden
Een geweldige beoordeling! Fijn te horen dat u tevreden bent en we wensen u nog veel printplezier toe. Met kleurrijke groet, Desirée
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelheid en correctheid van de bestelling.
Beoordeling melden