UwCartridgeWinkel.be- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.be
Beoordelingen:

2.147 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.610 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
UwCartridgeWinkel.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
wij zijn al jaren klant bij cartridgewinkel. er deed zich een probleem voor met onze toners die we besteld hadden, dit was de eerste keer dat we dit tegenkwamen. cartridgewinkel heeft ons dan ook direct verder geholpen om zo snel als mogelijk verder te helpen met ons probleem. dit zijn mensen met vakkennis en niet zomaar een zoveelste webwinkel!! meestal als ik een probleem heb met online aankopen heb ik altijd een hele boel werk en miserie, BIJ HEN NIET!!!! direct verder geholpen, snelle en klare antwoorden, en correct afgehandeld! een echte aanrader om bij cartridgewinkel te bestellen! Hartelijk dank voor jullie hulp en ondersteuning en snelle afhandeling!!!! wim soffers

de meest kritische beoordeling

13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen gaat vlot en de levering is correct. Maar de timing lijkt nergens op: bestelling op donderdag, levering op woensdag, bijna een week later. Ook het "vandaag besteld, morgen geleverd" klopt niet. Dit is het verloop: 07.12 avond Bestelling 08.12 00:23 Mail met bestelbevestiging en factuur 08.12 16:14 Mail: bestelling is ingepakt en verzonden naar DHL 08.12 21:38 Mail van bpost: wij gaan uw pakje bezorgen 13.12 09:24 Mail van bpost: levering op 12.12 tussen 08:53 en 11:57 13.12 10:10 Levering door bpost
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1553)
(443)
Resetten
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd. Het waren de juiste! Bedankt!
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
4 apr 2024
WAUW! 5 *****! Wat een mooie beoordeling! Fijn te vernemen dat u onze snelle service kunt waarderen! Met kleurrijke groet, Ton
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt en kan gewoon in de brievenbus.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
2 apr 2024
Top! Mocht uw producten in een envelop kunnen dan zullen we dit voor onze klanten doen. U hoeft dan niet thuis te blijven voor uw pakketje. Met kleurrijke groet, Desirée
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Enorm snel geleverd en netjes alles verpakt.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Netjes, proper afgeleverd zoals afgesproken
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie producten voor een schappelijke prijs
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
3 apr 2024
DANK u voor de mooie 5 sterren beoordeling, heir zijn we erg content mee. Fijn dat u de kwaliteit en prijs kunt waarderen. We wensen u veel print plezier. Kleurrijke groet, Erik
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles werd op tijd geleverd en goed verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
2 apr 2024
Dat is super te horen! We wensen u dan ook veel printplezier toe. Met kleurrijke groet, Desirée
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering. Dank voor het extraatje.
Beoordeling melden
AB
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelheid van bezorgen !! kan niet beter.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
22 mrt 2024
Super! Goed te horen dat u onze snelle levering zo waardeert! Met kleurrijke groet, Desirée
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super goede product voldoet aan de normen
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keuze, goede prijzen, snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
25 mrt 2024
We willen u bedanken voor deze mooie woorden! Namens team cartridgewinkel heel veel printplezier! Met kleurrijke groet, Desirée
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering. Aangeraden !
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en vlugge en goedkope levering
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
3 dagen geleden
Super mooie beoordeling, dank daarvoor. Erg fijn te vernemen dat uw zending snel bij u is afgegeven en dat u daarover tevreden bent. We wensen u veel print plezier. Kleurrijke groet, Erik
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, correcte bestelling, top
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
12 dagen geleden
Bedankt voor deze TOP score! Met kleurrijke groet, Desirée
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd en in heel goede staat
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle afwerking van mij bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
13 dagen geleden
We willen u bedanken voor deze vijf sterren! Veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering, goede kwaliteit.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooi ingepakt en tijdig geleverd
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles is in orde een goede levering.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
La livraison à temps et en bon état.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten en perfecte levering
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
2 apr 2024
Super! Goed te horen dat u onze snelle levering zo waardeert. Met kleurrijke groet, Desirée