UwCartridgeWinkel.be- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.be
Beoordelingen:

2.147 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.610 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
UwCartridgeWinkel.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
wij zijn al jaren klant bij cartridgewinkel. er deed zich een probleem voor met onze toners die we besteld hadden, dit was de eerste keer dat we dit tegenkwamen. cartridgewinkel heeft ons dan ook direct verder geholpen om zo snel als mogelijk verder te helpen met ons probleem. dit zijn mensen met vakkennis en niet zomaar een zoveelste webwinkel!! meestal als ik een probleem heb met online aankopen heb ik altijd een hele boel werk en miserie, BIJ HEN NIET!!!! direct verder geholpen, snelle en klare antwoorden, en correct afgehandeld! een echte aanrader om bij cartridgewinkel te bestellen! Hartelijk dank voor jullie hulp en ondersteuning en snelle afhandeling!!!! wim soffers

de meest kritische beoordeling

13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen gaat vlot en de levering is correct. Maar de timing lijkt nergens op: bestelling op donderdag, levering op woensdag, bijna een week later. Ook het "vandaag besteld, morgen geleverd" klopt niet. Dit is het verloop: 07.12 avond Bestelling 08.12 00:23 Mail met bestelbevestiging en factuur 08.12 16:14 Mail: bestelling is ingepakt en verzonden naar DHL 08.12 21:38 Mail van bpost: wij gaan uw pakje bezorgen 13.12 09:24 Mail van bpost: levering op 12.12 tussen 08:53 en 11:57 13.12 10:10 Levering door bpost
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1553)
Resetten
8 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
3 + 1 gratis! Super!
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
9 okt 2023
Dank u wel voor deze SUPER score! Met kleurrijke groet, Desirée
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
was helemaal in orde.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
16 aug 2023
Dat horen we graag! Bedankt voor deze top review! Met kleurrijke groet, Desirée
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ultra snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
16 aug 2023
Wauw! Wat een geweldige score! Goed te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Met kleurrijke groet, Desirée
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
18 jul 2023
Super! We willen u bedanken voor deze geweldige beoordeling. Met kleurrijke groet, Desirée
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goede service
Beoordeling melden
7 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles zoals het hoort
Beoordeling melden
FF
Frank F.
Kapellen Belgie
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoud van webshop
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De prijs en service
Beoordeling melden
2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte afhandeling
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel goede service!
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
24 nov 2023
Dank u wel voor deze super beoordeling! Met kleurrijke groet, Linn
1 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitvoering perfect
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
2 okt 2023
Bedankt voor deze meer dan PERFECTE review! Heel veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering
Beoordeling melden
8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
zo blijven doorgaan
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
heel vlugge service
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
31 mei 2023
Goed te horen dat u dit waardeert. We bedanken u voor deze beoordeling en wensen u veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top

niets, houden zo !
Beoordeling melden
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De vlugge levering
Beoordeling melden
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte en tijdige levering

Alles verliep vlot
Beoordeling melden
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en efficiënt
Beoordeling melden
30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering 👍🏻
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.be
2 okt 2023
Top! Goed te horen dat u onze snelle levering zo waardeert. We zien u graag weer bij ons terug. Met kleurrijke groet, Desirée