allcam.nl- Logo - Beoordelingen

allcam.nlReviews

: 945Uitstekend

4,79

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 mei 2022
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
allcam.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij allcam.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 mei 2022
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
allcam.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij allcam.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor allcam.nl

85 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

945 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 aug. 2022
Azdome dashcam incl. Achter camera met achter uit rij camera functie icm. Hardwire kit besteld. 2e kans camera besteld, duurde dagje langer dan volgens de site omdat ik al een afspraak had met de garage een mail en appje gestuurd. Direct antwoord met excuses voor de dag vertraging en is er door Allcam zelfs een nieuwe verstuurd ipv. De 2e kans. Super service en wat betreft de dashcam erg tevreden, zodra de auto in de achteruit gaat het scherm aan en de achtercamera geactiveerd incl. De parkeerlijntjes.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 jun. 2022
Minpunten: niet direct kunnen doorklikken naar volgende opname op computer, geen plaatherkenning, dat zijn 2 zaken die mijn vorige dashcam wel had, deze AZDOME heeft niets dat mijn vorige niet had, gezien de plaatherkenning (beeld) was mijn vorige dashcam veel beter, ik beschouw het als een miskoop.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor allcam.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
20 mei 2022
Topservice!
Beoordeling melden
Geïmporteerd
27 dec. 2021
A
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mei 2022
Beoordeling melden
Geïmporteerd
23 apr. 2022
Beoordeling melden
Geïmporteerd
23 feb. 2022
Beoordeling melden
Geïmporteerd
14 jan. 2022
Beoordeling melden
Geïmporteerd
4 jan. 2022
Beoordeling melden
Geïmporteerd
27 dec. 2021
Beoordeling melden
Geïmporteerd
11 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jun. 2022
Minpunten: niet direct kunnen doorklikken naar volgende opname op computer, geen plaatherkenning, dat zijn 2 zaken die mijn vorige dashcam wel had, deze AZDOME heeft niets dat mijn vorige niet had, gezien de plaatherkenning (beeld) was mijn vorige dashcam veel beter, ik beschouw het als een miskoop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Op de website staat voor 23.59 besteld, de volgende morgen in luis en dat is niet waar. Ook krijg je twee linken in de email van distributeurs, waarvan er maar 1 correct is. De andere, brievenbus pakket geeft een foutmelding
Beoordeling melden