Beoordelingen voor Athleteshop.nl



Goed

4.18/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.430 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 7.905 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
24-02-2018
kwam dag later dan beloofd, hele dag thuis geweest maar niemand gezien
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
Ik had een zadel gekocht. Na 4 maanden waren de veren verroest.
Zonder enig morren meteen een ander model naar keuze opgestuurd gekregen.
Super service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
23-02-2018
Slecht
2.00
Matig

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
23-02-2018
Levreing wordt steeds uitgesteld. Nog steed sniks ontvangen . Ontving eerst wel berichten over nieuwe leverdatum, maar nu helaas ook niet meer.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
Levering volgens afspraak, polar producten top. Tijdens bestellen goede ondersteuning helpdesk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
23-02-2018
Tevreden over de snelle afhandig en verzending. Goed om een bericht te ontvangen dat het iets langer duurt dat het pakket verzonden wordt. Dan weet de klant waar hij/zij aan toe is.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
23-02-2018
als je iets besteld en betaald en dan is het product er niet meer, dan hoor je niets meer en ben je je geld kwijt.
1.67
Matig

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
23-02-2018
Op 9 februari 2 biljartkeus besteld en tot heden nog niet ontvangen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
23-02-2018
Na bestelling blijkt volgens de side volgende dag leverbare van producten dit werd 3 tot vier dagen levering waarna er weer een week bij kwam maar dit ga voor mij te lang duren bestelling gestopt.Vervolgens netjes en correct door jullie afgehandeld een groot pluspunt bedankt
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
08-02-2018
22-02-2018
Te lange lever tijd , producten niet leverbaar, producten kapot,
Ik moest zelf achter mijn bestelling vragen meerder malen.
Al met al zware teleurstelling
Mvg
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 23-02-2018
Wij hebben elkaar net telefonisch gesproken en ik heb en nieuwe bestelling voor u aangemaakt voor de krijtjes Ze zijn al onderweg naar u Veel biljartplezier

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Ik vind dat het gehele proces uitstekend is uitgevoerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
08-02-2018
22-02-2018
Gewoon goed en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Super snelle bezorging tegen de scherpste prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
De levering was zeer snel, 20.00 uur besteld volgende ochtend 11.30 in huis. Heel netjes verpakt en producten in zagen er zeer goed uit. Via mail goed op de hoogte gehouden van de leveringstatus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Werd niet bezorgd op afgsproken tijdstip
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
22-02-2018
Het was helaas de verkeerde maat maar het retourneren verloopt ook goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
08-02-2018
22-02-2018
Betrouwbaar en snel. Klantenservice is uiterst behulpzaam
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Was snel levering en duidelijk wanneer het pakketje kwam. En een goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
08-02-2018
22-02-2018
Product was volgens de site op voorraad. Niet dus. Na 1 week mail voor nieuwe leverdatum. Ook toen werd het weer verschoven. Is niet van deze tijd
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 23-02-2018
Hallo Dennis, Helaas lopen er wel eens vertragingen op en dit was helaas bij jou het geval, mijn excuses hiervoor. Ik heb een cadeautje op je account gezet zodat je ook nog een goede ervaring bij ons kan hebben met een korting.

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
22-02-2018
Goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
21-02-2018
Geen aanmerkingen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
21-02-2018
Zo wat iedere bestelling heeft een lange levertijd. Vervolgens wordt deze ook niet nagekomen en keer op keer uitgesteld. Het leveranciersmanagement is niet op orde.
3.00
Redelijk

Athleteshop.nl antwoordt: 22-02-2018
Dat is erg jammer om te horen. Het gros van onze bestellingen leveren we alsnog zonder problemen op tijd, maar iedere vertraging is natuurlijk alsnog een gemiste kans. Onze oprechte excuses voor de vervelende ervaringen. We hebben wat extra winkeltegoed op je account gezet in de hoop je misschien in de toekomst toch nog eens te zien.

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
21-02-2018
Snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
vandaag bij de buren afgeleverd ..heel goed , maar geen nota of briefje van bij welke buren...net naar de buren naast me geweest ...daar is niets ...moet ik de hele buurt aflopen???
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 22-02-2018
Ja, het is natuurlijk niet de bedoeling inderdaad dat de DHL geen briefje achterlaat Helaas niet iets waar we veel controle over hebben, vrees ik, maar we hebben echter direct de DHL voor je gecontacteerd zie ik, en het pakket is intussen ook gewoon terecht, dus we hopen dat het je plezier met de bestelling niet in de weg staat

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Goede en snelle levering. Had de klantenservice nog gebeld voordat ik bestelde Zij stonden me uiterst vriendelijk te woord en garandeerde dat ik het artikel op tijd binnen zou krijgen. Helemaal waar. Dezelfde avond nog een track en trace code van DHL , alles prima kunnen volgen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
15-01-2018
21-02-2018
Mijn artikel is veel te laat geleverd na mailen en of bellen wel direct antwoord
Waarin gezegd werd volgende week is de levering dan is het uiteindelijk zover krijg ik een sms van een totaal andere firma over een levering waarvan ik niet wist wat het was bleek dit de levering van athleteshop te zijn
3.33
Redelijk

Athleteshop.nl antwoordt: 22-02-2018
Dat is inderdaad verwarrend Voor wat grotere zendingen worden producten inderdaad wel eens direct door de leverancier bezorgd. Waarschijnlijk heeft dat hier ook de vertraging veroorzaakt, onze oprechte excuses, daar hadden we je duidelijker over communiceren. We zetten wel even wat tegoed op je Athleteshop account ter compensatie, en we hopen dat je in ieder geval van je bestelling geniet

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
21-02-2018
Een zeer slecht zaak is dit zeer teleurgesteld in alles we willen er niks meer te maken hebben
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 22-02-2018
We vinden het erg jammer om te horen van je slechte ervaring. Het spijt ons dat we een vertraging van zo'n 10 dagen zijn opgelopen bij je bestelling, en we snappen dat je daar niet op wilde wachten. We hebben je echter toen wel per direct op verzoek je geld teruggeboekt + een tegoedbon van 25 euro gegeven. Leverproblemen komen wel eens voor, meer kunnen we vrees ik gewoon niet voor je betekenen.

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
21-02-2018
diverse keren iets besteld niet een keer op tijd geleverd
3.00
Redelijk

Athleteshop.nl antwoordt: 22-02-2018
Dat is erg vervelend om te horen, onze oprechte excuses Bij meer dan 90 procent van onze bestellingen leveren we ruim op tijd, dus dat maakt het extra vervelend dat het ons bij jou maar niet lijkt te lukken. We gaan direct even kijken wat er aan de hand is en wat we voor je kunnen doen, we nemen contact met je op.

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Prima service, snelle levering en goede klantenservice. Enig minpuntje is dat er geen kosteloze retourzending is. Verder prima ervaring met deze webshop.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Wat een snelle levering. Ik was op zoek naar een goedkope golfkar met 3 wielen....overal gekeken in de webshops, maar overal te duur. Bij Athleteshop was het er wel en binnen 1 dag geleverd Fantastisch hoor.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
21-02-2018
Service en vertrouwen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
20-02-2018
Snelle levering van een prima product wat helemaal voldoet aan de verwachting op basis van de omschrijving.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
20-02-2018
Matige levering
3.00
Redelijk

Athleteshop.nl antwoordt: 21-02-2018
Wat vervelend dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad, mijn excuses hiervoor. Ik heb een cadeautje in de vorm van een voucher aan je account toegevoegd zodat je bij een volgende bestelling een korting hebt en ook een betere ervaring

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
20-02-2018
Snelle levering van een prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
20-02-2018
Producten zijn tijdig geleverd, helaas geen gratis verzendkosten, en voor betaling kwamen er ook al extra kosten bij. Maar toch de goedkoopste aanbieder van het product dat ik zocht. Geen service nodig gehad, mijn fiets kan weer wat kilometers maken
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
20-02-2018
Fietsband met onderstel besteld,maar dat zat er niet bij, wordt nagestuurd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
20-02-2018
Zeer vertrouwelijke webwinkel, van verpakking pakket en bestellen tot bezorgen, alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
20-02-2018
snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
20-02-2018
Fijne website, duidelijke productomchrijving, concurerende prijzen en uitstekende communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
20-02-2018
Ik had een oplaadklip nodig voor mijn Garmin Forerunner. Besteld .. en binnen 1 dag via DHL in huis. Goede prijs, snelle levering en prima info over de voortgang van de levering. De volgende keer bestel ik weer bij jullie.

Met vriendelijke groet, Robert
5.00
Uitstekend

Athleteshop.nl klantbeoordeling

Athleteshop.nl

Athleteshop - de nummer 1 in sportartikelen!

Athleteshop is dé webshop in sportartikelen. Van voetbal, fitness, sportgadgets, sportbrillen tot aan outdoor producten. Je kunt bij ons terecht als particulier, maar ook als bedrijf. Athleteshop heeft vanaf dag één de ambitie om het breedste en meest uitgebreide assortiment aan te bieden op het gebied van sportartikelen. Door de jaren heen heeft Athleteshop een flink aantal merken aan zich gebonden en bestaat het assortiment inmiddels uit meer dan 100.000 producten.

Contact
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Nederland
klantenservice@athleteshop.nl
Athleteshop.nl

Winkel-exploitant
Athlete.nl B.V.
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 01182566
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Y. Solinger
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Athleteshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.