Beoordelingen voor Athleteshop.nl



Goed

4.00/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.048 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Athleteshop.nl al 8.652 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
29-05-2018
Besteldatum
29-05-2018
29-05-2018
Artikel besteld na lange tijd wachten toch niet leverbaar, vage mailwisseling in het Duits en Engels. Nu nog steeds wachten op mijn geld.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
29-05-2018
Besteldatum
29-05-2018
29-05-2018
Levering duurt zeer lang, ondanks dat op website vermeld staat levering binnen aantal dagen. Na 2,5 week mijn bestelling nog niet binnen. Als reactie op mijn klacht kreeg ik van athleteshop ; maar wij hebben u toch hierover geïnformeerd .
Als je producten snel in huis wil hebben, zeker niet hier bestellen Onbetrouwbaar en slechte service
1.67
Matig

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
17-04-2018
28-05-2018
dit bedrijf maakt er een gewoonte van sorry te zeggen ....ik heb nu voor de tweede keer iets besteld ...maar het gaat structureel fout .....en dan wordt er elke keer wel heel vriendelijk sorry geroepen ...maar daar schiet ik niks mee op ....ik wil heus niet bij de eerste keer klagen
...maar het is echt een ...sorry firma....sorry zeg ik nu ...ik nooit meer
1.00
Slecht

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
22-04-2018
28-05-2018
Eindelijk na 5 weken mijn geld terug. Alleen door al het gedoe nu een bal in huis van 2 euro met verzendkosten 7 euro. Hier had ik dus nooit voor gekozen. Slechte web shop! Ik bestel hier nooit meer iets!
1.00
Slecht

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
23-04-2018
28-05-2018
Erg lang moeten wachten op mijn product ''omdat ze problemen hadden met de leverancier.''
Werd ook niet goed op de hoogte gehouden , alleen als ik zelf navraag deed.
Ik vind niet dat er genoeg is gedaan om de klant tevreden te houden maar maakte hun probleem de mijne.
En elke keer dat ik er vanaf wilde zien gaven ze weer hoop'' ja meneer ik zie dat het binnen komt, we sturen het zo snel mogelij
2.00
Matig

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
16-04-2018
28-05-2018
Waardeloos Bestelling die op voorraad zou zijn, 4 weken later nog steeds niet ontvangen. Ik zou daar niets meer bestellen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
26-05-2018
Besteldatum
26-05-2018
26-05-2018
levertijd conform mijn wens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2018
Besteldatum
23-04-2018
26-05-2018
Na 1 1/2 maand nog geen levering. Na tussendoor gemaild te hebben word je pas op de hoogte gehouden. Na annulering van de order duurt het nog eens 10 werkdagen voordat je je geld terugkrijgt.
1.67
Matig

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
25-05-2018
25-05-2018
De verzendkosten zijn heel hoog
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
17-04-2018
25-05-2018
Ik wacht al meer dan een anderhalve maand op de producten. Soms wordt er wat geleverd dan weer niet. Dan zeggen ze het wordt vandaag verzonden blijkt het toch later bezorgd te worden. Ik zou deze winkel niet adviseren als je snel een product wil. Ik zou er achteraf eerder meer geld voor over hebben bij een andere shop.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
25-05-2018
25-05-2018
levering niet nagekomen uitlevering blijven rekken uiteindelijk geld terug gevraagd. zelfs daar word oud shop te goed van afgehaald. Terwijl er wel een gedeelte van de order uitgeleverd is ...... nooit meer bestellen 2x geprobeerd heb nog nooit zo'n slechte web shop meegemaakt.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
24-03-2018
25-05-2018
100 in orde, zowel de producten als de service. De levering duurde deze keer iets langer maar dat komt door een weekend tussen bestelling en aflevering.
Beslist een aanrader (heb ik intussen ook gedaan)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
23-05-2018
23-05-2018
Correcte levering erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
23-05-2018
23-05-2018
makkelijk bestellen, snel in huis en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
23-05-2018
Op 9 mei heb ik een set sleutels besteld die de volgende dag geleverd zouden worden. Ik heb twee keer een update gehad de levering is vertraagd (kan gebeuren). De laatste update was 16 mei. Hierna heb ik niets meer vernomen en tot op heden is niets afgeleverd. Ik heb een bericht gestuurd via het online contactformulier en ook hier heb ik ook nog geen antwoord op.....
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 24-05-2018
Nogmaals onze excuses voor de vertraging. Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met onze klantenservice over de levering.

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
20-04-2018
22-05-2018
Bestelling betaald maar is na een maand nog steeds niet geleverd
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 23-05-2018
Excuses voor de vertraging. Je order zal binnen 1-2 werkdagen naar je worden verzonden. Zodra je pakket ons magazijn verlaat ontvang je een mail met daarin de track en trace.

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
20-05-2018
20-05-2018
Duidelijke informatie over product en de levertijd.
Ondanks was de bestelling zoekgeraakt bij de bezorger, na een seintje heeft Athleteshop direct voor een oplossing gezorgd en een nieuwe bestelling in orde gemaakt. Keurige gang van zaken
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
19-05-2018
19-05-2018
Snelle levering
Top kwaliteit
En goede prijsverhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
18-05-2018
19-05-2018
er word een lange rits zij rits aangeprezen, is het een korte van 20 cm, terug gestuurd kost me 2x 6,95 euro. ik vraag met ordernummer hoe lang de zij rits is ,krijg bericht dat die tussen 50 cm en de 70 cm is. Ik bestel die codenummer ASRGBXBQGW en wat blijkt 33 cm, dat is toch geen lange zij rits,?? Ik stop er mee wand dan kost het me weer 2x 6,95 euro. Slecht informeert .
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
03-05-2018
19-05-2018
helaas nog steeds niets ontvangen.
dozjo49@gmail.com

J.Dozeman
1.00
Slecht

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
25-04-2018
19-05-2018
Nog altijd niets ontvangen. Bericht dat deel later zou komen en andere deel wel levering maar ook niet ontvangen. Slecht voorraadsysteem. Er wordt gezegd dat iets wordt geleverd en later blijkt het er niet te zijn... Vandaag een levering komen? Nou, we zijn benieuwd maar verwachten na opnieuw een stille periode eigenlijk geen levering. Mocht dat zo zijn, dan ondernemen we stappen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
11-04-2018
18-05-2018
IK kan geen beoordeling geven want ik heb het bestelde onderdeel nooit ontvangen te lange levertijd order geannuleerd.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
18-05-2018
18-05-2018
Verschrikkelijk bedrijf dat afspraken stelselmatig niet nakomt. Aanbieden van producten voor goedkoop (lokkertjes) dan na een paar weken terugkoppelen dat het product niet meer leverbaar is.
Product annulering en terugstorten van het geld zou binnen 7 werkdagen geregeld zijn, wacht er nog steeds op Geen zaken doen met dit bedrijf, nooit meer
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
18-05-2018
Op 30mapril bestelling gedaan, per email bericht dat levering vertraagd was, later zou levering op 11 5 plaats vinden. Tot nu toe geen reactie ontvangen ondanks herhaalde emails en telefoontjes. Ze zijn onbereikbaar en reageren niet. Wat is hier aan de hand.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
18-05-2018
18-05-2018
Zeer tevreden over Athlete shop. Goeie producten en een super en goede levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
18-05-2018
18-05-2018
Bestelde product werd 2 x vertraagd. Daarna kwam niets op de beloofde aanleverdag. Na enkele dagen maar contact genomen en werd ik geinformeerd dat het product niet meer beschikbaar was. Er werd een alternatief product voorgesteld waarvan het niet duidelijk was of hiervan de aansluiting wel goed zou zijn. Bij aanlevering bleek inderdaad dat het product niet gebruikt worden kon.
2.00
Matig

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
18-05-2018
18-05-2018
Duidelijke website Snelle levering. Niks te klagen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
28-04-2018
17-05-2018
Deze webwinkel komt leverafspraken zeer slecht na, weinig tot geen feedback en kennelijk worden er via de website artikelen verkocht die helemaal niet op voorraad zijn, terwijl wél een leverdatum genoemd wordt die men vervolgens niet waarmaakt. Diverse keren iets besteld maar nooit meer
1.67
Matig

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
17-05-2018
hoe kan ik een beoordeling geven als ik mijn producten niet gekregen heb en ik na mailen en bellen ook geen gehoor van jullie krijg ik voel me genaaid en opgelicht ik heb met mijn advocate een afspraak hierover want hier laat ik het niet bij zitten
1.00
Slecht

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
03-05-2018
17-05-2018
Ik heb meerdere malen aangegeven dat ik de spullen voor een bepaalde datum nodig had. Er is ook meerdere malen aangegeven dat ze optijd zouden leveren. Maar ze weten het te presteren om de artikelen 10 dagen na beloofde datum te leveren
Rond uit slecht
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 23-05-2018
Hi Paul, Nogmaals excuses voor de vertraging van het laatste deel van je bestelling. Wij verwachten de resterende producten binnen 2-3 werkdagen naar je te kunnen verzenden. Ter compensatie hebben wij wat shoptegoed op je account gezet.

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
17-05-2018
snelle levering, product in goede staat ontvangen, niks op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Athleteshop.nl antwoordt: 23-05-2018
Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop.

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
16-05-2018
Ik heb helemaal niets ontvangen
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 17-05-2018
Hartelijk dank voor je bericht. Ik heb je bestelling gekeken en zie dat de banden helaas vertraagd zijn. Mijn excuses voor het ongemak en vertraging. Zodra het pakket verzonden is, ontvang je ook een track en trace nummer van de zending

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
16-04-2018
16-05-2018
Leverdatum is meerdere keren niet nagekomen zonder bericht hierover. Iedere keer zelf moeten bellen waarbij ik telkens eerst minimaal 10 minuten in de wacht moest. Er werd steeds een nieuwe leverdatum opgegegeven maar nooit de bestelling ontvangen. Uiteindelijk de bestelling maar geannuleerd omdat ik er na een maand wachten geen vertrouwen meer in had dat het ooit zou komen.
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 17-05-2018
Hartelijk dank voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je bestelling zo vertraagd was. Mijn excuses voor de vertraging en ongemak. We vinden het ontzettend vervelend. We zullen de terugbetaling zo snel mogelijk verwerken en hopen je toch nog eens terug te zien in onze webshop

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
16-05-2018
Ik heb een order gedaan die de dag erna geleverd zou worden. Het is nu 2 weken later ik heb niks van ze gehoord nog heb in mijn bestelling ontvangen ....
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 17-05-2018
Hartelijk dank voor je bericht. Ik heb je bestelling gecontroleerd en zie dat mijn collega deze voor je geannuleerd heeft. Wat vervelend dat we de bestelling niet leveren konden als we eigenlijk verwaht hadden. Mijn excuses voor het ongemak. De terugbetaling zal zo snel mogelijk verwerkt worden.

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
16-05-2018
Deze beoordeling wordt gevraagd voordat ik mijn bestelling heb ontvangen. Inmiddels 5x beloofde leverdatum verzet
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 17-05-2018
Hartelijk dank voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet ontvangen hebt. Mijn excuses voor het ongemak. Zodra we de slaapmat in ons magazijn binnen hebben, kunnen we de bestelling direct versturen. Dan ontvang je ook een track en trace nummer.

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
16-05-2018
Ik wacht al 2 maanden op mijn bestelling. Doordat ik Large size nodig heb ipv een stand Medium size heb ik in totaal 21 euro aan verzend- en retourkosten betaald op een product van 45 Euro Ik krijg dan wel een tegoedbon van 10 Euro, maar ik ga daar nooit meer iets bestellen. De online ervaring van de Atheleteshop is ver beneden het niveau van een traditionele winkel of andere online winkels.
1.33
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 17-05-2018
Hartelijk dank voor je bericht. Ik heb je bestelling gecontroleerd en dit is niet de juiste informatie. Je hebt inderdaad een product teruggestuurd, maar het volledige bedrag (inclusief verzendkosten) was als store credit verwerkt waarmee je een nieuw bestelling mee kon plaatsen. Dus je hebt éénmalig voor verzendkosten betaald.

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
29-04-2018
16-05-2018
Artikel niet geleverd na 2 keer uitstel status 2 keer moeten opvragen en order maar geannuleerd. Nu nog wachten op de terug betaling.
2.33
Matig

Athleteshop.nl antwoordt: 17-05-2018
Hartelijk dank voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat we je bestelling niet hebben kunnen leveren zoals we verwacht hadden. Mijn excuses voor het ongemak. We zullen de terugbetaling zo snel mogelijk verwerken. We hopen je toch nog eens terug te zien in onze webshop!

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
16-05-2018
16-05-2018
Malafide shop Koop hier niet Levering wordt telkens uitgesteld. Geld incasseren, nooit bereikbaar zijn. In plaats van geld terug, waar je als klant rechts op hebt, krijg je een tegoedbon. Deze kan je vervolgens nooit verzilveren omdat ook alle andere producten op de website niet op voorraad zijn.
1.67
Matig

Athleteshop.nl antwoordt: 17-05-2018
Hartelijk dank voor je bericht. Ik vind het erg vervelend om te zien dat we je bestelling helaas niet hebben kunnen leveren als we in eerste instantie gedacht hadden. Mijn excuses daarvoor. We zijn hard bezig om alle leveringen weer op orde te krijgen dus je zal snel bericht krijgen van de zending

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
16-05-2018
16-05-2018
Heb op 1 mei besteld, nog steeds niets geleverd. Geen bericht meer ontvangen na 8 mei. Waardeloos
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 17-05-2018
Hartelijk dank voor je review. Ik heb je bestelling gecontroleerd en zie dat de producten helaas vertraagd zijn vanuit de leverancier. Mijn excuses voor het ongemak. Dit vinden we ontzettend vervelend. Zodra we de producten ontvangen hebben in ons magazijn, zullen we alles die zelfde dag nog versturen. Dan krijg je daar uiteraard ook nog even een bericht van.

Datum van publicatie
15-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
15-05-2018
Bestelling om 19.45 gedaan. De volgende dag keurig bezorgd
5.00
Uitstekend

Athleteshop.nl klantbeoordeling

Athleteshop.nl

Athleteshop - de nummer 1 in sportartikelen!

Athleteshop is dé webshop in sportartikelen. Van voetbal, fitness, sportgadgets, sportbrillen tot aan outdoor producten. Je kunt bij ons terecht als particulier, maar ook als bedrijf. Athleteshop heeft vanaf dag één de ambitie om het breedste en meest uitgebreide assortiment aan te bieden op het gebied van sportartikelen. Door de jaren heen heeft Athleteshop een flink aantal merken aan zich gebonden en bestaat het assortiment inmiddels uit meer dan 100.000 producten.

Contact
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Nederland
klantenservice@athleteshop.nl
Athleteshop.nl
Winkel-exploitant
Athlete.nl B.V.
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 01182566
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Y. Solinger
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Athleteshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.