Beoordelingen voor Athleteshop.nl



Goed

4.18/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.430 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 7.905 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
05-02-2018
20-02-2018
Prima levering en op tijd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
20-02-2018
Levering maar gedeeltelijk ontvangen
2.00
Matig

Athleteshop.nl antwoordt: 21-02-2018
Ik zie dat je vanmorgen contact met een collega hebt gehad, fijn Ook zie ik dat de rest van je bestelling snel komt zodat je weel vele veilige kilometers kan fietsen

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
24-01-2018
20-02-2018
Waardeloos, al 4x vertraagd en geen enkele keer wordt ik op de hoogte gehouden maar moet ik zelf actief achter mijn bestelling aan mailen. Nog steeds niets binnen en geen duidelijkheid waar het blijft. Ondertussen is de sale van dit product bij andere webshops ook over dus kan ik het ook nergens anders meer bestellen..
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 21-02-2018
We vinden het heel erg vervelend hoe dit is gelopen Ik zie echter dat mijn collega je pas een mail heeft gestuurd, ik hoop dat dat een passende oplossing voor je is en dat we er samen uit kunnen komen

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
20-02-2018
Prima producten snel geleverd. Aanrader
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
05-02-2018
19-02-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
17-01-2018
19-02-2018
Gewoon goed genoeg
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
05-02-2018
19-02-2018
Hier bestel ik nooit meer.. Na een vertraagde levering die uiteindelijk nooit is gekomen nog veel moeite moeten doen omtrent de betalen.. Nu een tweede x ( was even mijn ergernis vd eerste x vergeten) precies het zelfde verhaal betalen dan de beloofde dat je bestelling binnen twee dagen komt.. Dan geen informatie wanneer het niet komt uit eindelijk weer niet geleverd. Hoe kan z'n bedrijf bestaan??
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 20-02-2018
Onze oprechte excuses voor de slechte ervaring. Het overgrote deel van onze bestellingen wordt gewoon zonder enige problemen op tijd geleverd, maar helaas zijn we betreffende jouw orders inderdaad tegen vertragingen door gebrekkige voorraad aangelopen. We hebben dus even een bedrag aan compensatie op je Athleteshop account gezet als winkeltegoed, en we hopen je in de toekomst toch nog eens te zien

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
04-02-2018
19-02-2018
abc
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
19-02-2018
19-02-2018
Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Goede service. Snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
19-02-2018
19-02-2018
Ondanks dat mijn bestelling anders is geworden raad ik toch iedereen aan om daar te bestellen
Krijgt meteen antwoord op je mail en alles word goed geregeld bedankt
Groetjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
15-02-2018
19-02-2018
Goed verpakt en snel geleverd. Product is waar naar het geld.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
29-01-2018
19-02-2018
In Januari een bestelling geplaatst, welke een paar dagen later geleverd zou worden. 3 x een mail gehad met een uitgestelde leverdatum. Laatste mail zei dat ik hem ongeveer vorige week zou binnen krijgen, niks gehoord, niks gezien........
1.67
Matig

Athleteshop.nl antwoordt: 20-02-2018
Dat is erg vervelend om te horen, onze oprechte excuses voor de onduidelijkheid. We zien inderdaad dat we wat leverproblemen hebben betreffende je bestelling, dus we hebben je direct even persoonlijk benaderd om te kijken wat we kunnen doen.

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
04-02-2018
19-02-2018
Correcte levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
04-02-2018
18-02-2018
Still waiting confirmation of when my goods will be delivered...
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
We're very sorry for the delay in part of your order. We're doing our best to deliver your order as soon as we can. We will deliver the rest of your order in the end of February.

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
18-02-2018
Waarschijnlijk kunnen jullie er niets aan doen maar mijn bestelling zou door DHL tussen 11.00 - 15.00 uur bezorgd worden maar was pas na 17.00 bezorgd gelukkig was er toen nog iemand thuis
4.33
Goed

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Bedankt voor je reactie. De levering is inderdaad jammer en wij hopen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
04-02-2018
18-02-2018
Netjes op tijd binnen.
5.00
Uitstekend

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Bedankt voor uw beoordeling en wij vinden het fijn om te horen dat alles goed is verlopen.

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
18-02-2018
18-02-2018
Snelle levering en een goede prijs.
Ik ben tot nu toe zeer tevreden met dit racket.
5.00
Uitstekend

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Bedankt voor uw beoordeling en dat u tevreden bent met uw producten.

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
18-02-2018
Alles correct afgewikkeld
4.00
Goed

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Wij zijn blij om te horen dat alles goed verlopen is.

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
03-02-2018
18-02-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Bedankt voor uw beoordeling!

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
04-02-2018
18-02-2018
Fijne bandages voor een hele mooie prijs
5.00
Uitstekend

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Bedankt voor uw beoordeling en dat u blij bent met uw bestelling

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
17-02-2018
Snelle levering, goede prijs - kwaliteitsverhouding
5.00
Uitstekend

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
bedankt voor uw beoordeling en dat u tevreden bent over de service

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
03-02-2018
17-02-2018
Levering van producten vaak vertraagd. Verzendkosten relatief hoog.
3.33
Redelijk

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Onze excuses voor de vertraging in je levering. Ik heb je een mail gestuurd met een update van je order. Wij rekenen daarnaast inderdaad nog verzendkosten, omdat we sterk op prijs concurreren. Inclusief verzendkosten ben je vaak nog steeds goedkoper uit dan in andere webshops.

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
17-02-2018
Snel contact voor extra informatie
5.00
Uitstekend

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Bedankt voor uw beoordeling!

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
03-02-2018
17-02-2018
Goede levering
5.00
Uitstekend

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Bedankt voor jou beoordeling!

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
03-02-2018
17-02-2018
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Mijn artikel kon niet op tijd geleverd worden dus krijg ik mijn geld terug.
4.33
Goed

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Ondanks dat u product niet geleverd kon worden zijn wij blij om te horen dat u de service als prettig heeft ervaren.

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
03-02-2018
17-02-2018
Ik wacht al te lang op mijn bestelling
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Ik zie dat je order naar ons terug is gestuurd door een bezorgingsprobleem van de vervoerder. Ik heb je een mail gestuurd, zodat we dit voor je kunnen oplossen.

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
17-02-2018
Groot assortiment, snelle en goede levering. Duidelijke communicatie.
5.00
Uitstekend

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Bedankt voor je beoordeling. Wij zijn blij om dat het aanbod en de service worden gewaardeerd

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
17-02-2018
En nog een kortingsbon van € 7,50 bij de bestelling ontvangen. Bestelling was keurig verpakt en op de afgesproken dag geleverd. De service kan ik niet beoordelen.
5.00
Uitstekend

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Bedankt voor je beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat de levering goed is verlopen.

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
03-02-2018
17-02-2018
3 febr een bestelling gedaan je krijgt meteen een betaal opdracht van after pay en nu nog steeds de bestelling niet ontvangen Je moet steeds zelf bellen waar het blijft en je moet ook zelf bij after pay doorgeven dat je betaal limit moet worden aangepast.Dat een product niet voorradig is dat kan maar communiceren met de klant is dan heel belangrijk.ik wacht nog steeds op mijn bestelling
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Onze excuses voor de vertraging van je order. We hebben inderdaad leveringsproblemen met het product dat je hebt besteld en doen er alles aan om je order zo snel mogelijk bij je te bezorgen. We werken er hard aan om onze klanten pro actiever te benaderen, mocht er een vertraging zijn. Daarnaast kun je ons altijd mailen om de betalingstermijn te verlengen, dan regelen wij dit voor je.

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
17-02-2018
Snel en niet duur
5.00
Uitstekend

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Dank je wel voor je positieve beoordeling en dat alles goed is bevallen.

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
17-02-2018
Een goede en snelle levering. Helemaal top. Jammer dat er veel producten niet direct leverbaar zijn. Ik had anders nog meer producten besteld.
4.33
Goed

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Bedankt voor je reactie! inderdaad jammer van sommige producten, hopelijk zijn er nog andere producten die aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
16-02-2018
Netjes ingepakt, netjes op tijd afgeleverd, volgens schema
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
16-02-2018
Bij het product stond dat de levertijd 2-3 werkdagen zou zijn. Na 3 werkdagen kreeg ik een mail dat het vertraging had en dus nog 3 werkdagen zou gaan duren. Dit duurde mij te lang. Dus heb ik het geannuleerd. Vond het wel erg slordig. Service via mail was prima
2.33
Matig

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Onze excuses voor de vertraging van je order, dit was natuurlijk niet de bedoeling. We vinden het fijn dat je goed geholpen bent via de mail en binnen 5 tot 7 werkdagen zal je de terugbetaling ontvangen.

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
16-02-2018
Meest dramatische zaak waar ik ooit iets heb gekocht Nooit meer Dit is de firma "List en Bedrog".
"Nu besteld Morgen geleverd" betekent: "Na uw bestelling en betaling gaan we kijken of het product ergens op internet kunnen vinden....". Is dat niet het geval dan krijgt hun "leveranciersnetwerk" de schuld.
Werkelijk een waardeloze FAKE winkel.
1.00
Slecht

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
We vinden het erg vervelend dat je order meerdere malen is vertraagd en willen hier graag onze excuses voor aanbieden. Dit was natuurlijk niet de bedoeling. Een klein aantal producten in onze webshop zijn momenteel slecht leverbaar, waaronder het product dat jij hebt besteld. Ik zie dat de bestelling inmiddels is geannuleerd en je ontvangt binnen 5 tot 7 werkdagen de terugbetaling.

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
16-02-2018
Voor 22:00 besteld volgende dag in huis

Dat konden jullie niet helemaal waar maken.

Na nog een dagje wachten dan toch mogen ontvangen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
16-02-2018
Snelle levering.
Mooie site.
Enige min punt, hoge verzendkosten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
16-02-2018
Snelle levering.
Enige min punt hoge verzendkosten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
16-02-2018
Vertraging dus product niet meer nodig
1.67
Matig

Athleteshop.nl antwoordt: 19-02-2018
Onze excuses voor de vertraging! Ik zie dat je pakket inmiddels is bezorgd. Mocht je het product willen retourneren, dan kun je een retouraanvraag doen via onze website.

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
16-02-2018
Ik heb onlangs 2x buiten en binnenbanden besteld bij deze webshop. Het bleek dat in een van de buiten of binnenbanden een knik zat. De service was zo goed dat wij en een nieuwe binnen en buitenband toegestuurd hebben gekregen. Bedankt voor de goede service, zeker een aanrader voor toekomstige shoppers
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
01-02-2018
16-02-2018
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Alleen levering via DHL liet te wensen over. Bij de buren afgegeven zonder kennisgeving in de bus.
4.33
Goed

Athleteshop.nl klantbeoordeling

Athleteshop.nl

Athleteshop - de nummer 1 in sportartikelen!

Athleteshop is dé webshop in sportartikelen. Van voetbal, fitness, sportgadgets, sportbrillen tot aan outdoor producten. Je kunt bij ons terecht als particulier, maar ook als bedrijf. Athleteshop heeft vanaf dag één de ambitie om het breedste en meest uitgebreide assortiment aan te bieden op het gebied van sportartikelen. Door de jaren heen heeft Athleteshop een flink aantal merken aan zich gebonden en bestaat het assortiment inmiddels uit meer dan 100.000 producten.

Contact
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Nederland
klantenservice@athleteshop.nl
Athleteshop.nl

Winkel-exploitant
Athlete.nl B.V.
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 01182566
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Y. Solinger
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Athleteshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.