hansvoortman.nl- Logo - Beoordelingen

hansvoortman.nlReviews

: 2.152Uitstekend

4,66

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
hansvoortman.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hansvoortman.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
hansvoortman.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hansvoortman.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor hansvoortman.nl

442 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.152 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 dec. 2022
2 paar schoenen besteld in verschillende maten ivm pasvorm. Zaterdag 1 paar geretourneerd op maandag de ontvangstbevestiging en dinsdag geld terug op mijn rekening. Hier kunnen een hoop online winkels een voorbeeld aan nemen. Ga zo door 👍🏻
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 jul. 2022
De bestelling werd later bezorgd, om dit te checken heb ik ervoor nog gebeld en precies gedaan wat de medewerkster zei. Het ging om een verjaardagscadeau (we hadden met wat vrienden geld bij elkaar gelegd) helaas hadden we op het feest geen cadeau om te geven. Toen ik op vrijdag (dag dat het geleverd zou worden) met jullie heb gebeld en vroeg of ze met de vervoerder kon bellen of het desnoods door ons bij hen opgehaald kon worden kregen wij weinig tot geen medewerking. Hoewel ze vriendelijk was werd er totaal niet meegedacht over een oplossing en moest ik het zelf maar oplossen. Jammer!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor hansvoortman.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
 
Ik ben de Webshop van Hans Voortman per toeval tegengekomen. Ik bestel er nu redelijk vaak. Ze hebben een uitgebreid assortiment En versturen snel. de artikelen zijn altijd netjes verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
Snelle levering en ruime betaalmogelijkheden. Verder goed dat je niet zo maar artikelen retour kan sturen: het afnemen van hun label is een soort ‘seal of approval’.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
 
Goede service, fabrieksfoutje in jas, hierdoor kon ik de jas gratis retour sturen helaas was voor mij te kort dag om de jas om te ruilen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Ik had een vlek in de trui, dit werkt perfect opgelost door snel te handelen en een nieuwe toe te zenden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Snelle levering zorgvuldig ingepakt en prachtige sneakers van mason garements
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Meerdere maten besteld en retourpakket supersnel afgehandeld. Top service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Fijn bedrijf, goede kwaliteit en snelle levering én retourafandeling !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Mooie winkel goede website. Snelle levering en vriendelijk personeel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
 
Gewoon een correcte internet winkel. Zoals het hoort.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle levering. Winkel/website met mooie merken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Ik had een trui besteld en het was gewoon perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Jammer, dat retour zenden, op eigen kosten is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Prima persoonlijke bediening. Mooie collectie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Heel snel geleverd top alles was naar wensen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Super snelle levering, zoals aangegeven. Ja
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Topzaak , mooie merken en goede service !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Vrij snelle levering en super kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Snelle en goede service! Mooi verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Nooit geen probleem gehad
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
De snelheid van levering.
Beoordeling melden