Certificaat voor verfspuit.be

No. X63055E8904CEAE2DE1BE7695ABCA2408
 

Geldig vanaf
29-05-2017
Geldig tot
28-05-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor verfspuit.be



Uitstekend

4.57/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 50 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft verfspuit.be al 100 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
de levering was goed, maar ik heb het produkt nog niet gebruikt, maar het was volledig
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-06-2019
Besteldatum
18-06-2019
26-06-2019
gewoonweg goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
14-06-2019
Parfait et rapide
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
Alles is simpel en correct verlopen. voor 22h00 besteld en de volgende dag keurig afgeleverd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
12-06-2019
Gezien ik nog steeds wacht op een gedeelte van de levering kan ik niet tevreden zijn.
Vorige week begin besteld?
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
07-06-2019
Stipte levering en duidelijke communicatie Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
04-06-2019
snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
27-05-2019
ik heb een wagner universal sprayer w950hvlp gekocht maar die zuigt geen verf op en heb al naar 3 telefoon nummer gebeld en word van de 1 naar de andere door gestuurd ik zou graag het nummer willen kennen van klachten dienst .Want ik zou graag een op lossing willen ikonder tussen een nieuwe gekocht dezefde deze werkt heel goed ik zou graag mij geld terug van die niet werkt Graag een antwoord.grt w
3.00
Redelijk

verfspuit.be antwoordt: 28-05-2019
Beste klant, op het nummer uit uw bestelling zien we geen belletje van uit u naar naar ons toe. Ons nummer is 03 / 808 05 20. Is dat ook het nummer dat u gebeld heeft? De eerste keer dat u contact met ons opgenomen heeft is volgens ons 26-05 per mail. We gaan u daar dan ook verder assisteren. Groet, Team Verfspuit.be

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
25-05-2019
Alles verliep optimaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Levering door DPD vertraging met 1 dag door geen goede gps wegens fusie.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
13-05-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Snelle en perfecte levering.
Bij vragen kan je bij hen terecht en krijg je een professioneel antwoord.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
29-04-2019
verspuit werkt goed en is snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
17-04-2019
Goederen werden binnen de beloofde termijn geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
17-04-2019
Dit kan gewoon niet beter. Proficiat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
15-04-2019
korrekte levering zoals het hoort, 5 sterren zonder meer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
13-04-2019
Alles volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
22-03-2019
Een behangafstomer van Wagner besteld op donderdag om 16:05. Vlot kunnen betalen, op minder dan 24u was hij geleverd, met alles erop en eraan.
Ik heb 'm nog niet kunnen uittesten, maar gezien ik over Wagner tevreden ben, zal dit product wellicht wel aan de verwachtingen voldoen.
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
19-03-2019
Goed product werkt prima. Levering was snel en goed verpakt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
18-03-2019
Beste, we zijn enorm teleurgesteld in het product. We hebben de filmpjes gezien waarbij het toestel snel werkt. We hebben alles geprobeerd gisteren, het schilderen gaat traag, de beneveling van de verf is zeer dun waardoor te verschillende keren over dezelfde plek moet gaan (hadden de instellingen aangepast tot maximale toevoer verf). We zijn echt niet tevreden over het toestel.
2.00
Matig

verfspuit.be antwoordt: 19-03-2019
Beste klant, vervelend om te lezen. We helpen u natuurlijk graag verder. Kunt u contact leggen met onze klantenservice? Zij kunnen dan zorgen voor een goede afhandeling. U kunt ons bereiken op 03 / 808 05 20. Bedankt Groet, Team Verfspuit.be

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
27-02-2019
Kan heer niets van afkeuren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
20-02-2019
Ondanks het bedrag geen gratis verzending. Na een bericht hierover kreeg ik een handmatige betaallink. Betalen met mijn creditcard lukte niet. Als ik de verfspuit.be hierover informeerde zei men "dat het aan mijn kaart lag" en "Dat we daar morgen nog maar eens over moeten praten" Ik kreeg nog een telefoontje met slappe excuses. Onprofessioneel :-( Uiteindelijk met mijn creditcard elders besteld
1.00
Slecht

verfspuit.be antwoordt: 22-02-2019
Beste klant, er ging iets mis met de verzendkosten, daarom hebben we u een handmatige betalingslink gestuurd. Betalen lukte niet. Daarop hebben we u nogmaals een link gestuurd om de betaling op een andere wijze te doen. Echter, dat lukte ook niet. We hebben gecontroleerd of er betalingsproblemen waren, maar die waren er niet. Het telefoontje was niet bedoeld als excuus, maar om u te helpen.

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
13-02-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
07-02-2019
Super snelle levering .. alles heel correct verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
24-01-2019
snel, correct ... kortom: heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
08-01-2019
Ik had de W95, deze werkte ook goed maar de W180P is stukken beter, goede verstuiving, minder lawaai, piston die van beter materiaal is. Iets zwaarder maar dat vind in niet erg. Prima verfspuit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
07-01-2019
Correcte levering van de gevraagde artikels 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
05-01-2019
Alles perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2019
Besteldatum
19-12-2018
03-01-2019
perfect: goed advies, snel verzonden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
12-12-2018
directe levering de dag na bestelling
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
11-12-2018
Zeer snelle levering en het product is van uitstekende kwaliteit en zeker voor deze prijs een aanrader voor alle kleine zelfstandigen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
09-12-2018
Supersnel geleverd en perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
21-11-2018
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
13-11-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
11-11-2018
Snelle levering, ook zondag besteld voor 10 uur, dag erna geleverd naar België.
Toestel werkt super, enkel beter uitleg over gebruik. Bv. zoals overspray te voorkomen.
Graag ook toelichting hoe het te onderhouden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
08-11-2018
Klantenservice top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
07-11-2018
zo verder doen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
27-10-2018
05-11-2018
Alles perfect. Werkt prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
30-10-2018
geen commentaar, product beantwoord aan de vewachtingen
5.00
Uitstekend

verfspuit.be

verfspuit.be werd op 29-05-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
J.C. Beetslaan 39
2131AG Hoofddorp
Nederland
info@verfspuit.be
verfspuit.be
Winkel-exploitant
SolverMedia B.V.
J.C. Beetslaan 39
2131AG Hoofddorp
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Michiel Verwoerd
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met verfspuit.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.