Reeceaustralia.com/nlReviews

: 371Uitstekend

4,63

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 jul. 2017
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Reeceaustralia.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Reeceaustralia.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 jul. 2017
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
Reeceaustralia.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Reeceaustralia.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Reeceaustralia.com/nl

79 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

371 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


17 sep. 2022
 
Ik kreeg een mail, na mijn order, dat een shirt niet meer beschikbaar was. De rest van de bestelling was echter al verzonden. Wel fijn dat er gemaild werd, maar eigenlijk had dat al op de website moeten staan. Er werd aangegeven dat het shirt niet meer beschikbaar was en niet terug zou komen. Ik heb hem daarna op een andere hockeywebsite nog gewoon kunnen bestellen. Verder zijn de producten goed, mooie prijs-kwalteitsverhouding.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 okt. 2022
Heb nog steeds niks ontvangen! 16e besteld en 17e bericht van jullie dat pakket verzonden is. 17e ook bericht DHL pakket wordt morgen bezorgd. Het is nu de 23e en DHL blijft maar wijzigen van bezorgdag voor de 4de keer. DHL is niet betrouwbaar in dit geval. Dus helaas negatieve feedback op dit moment voor jullie. Hoop dat pakket morgen wel wordt bezorgd en niet weer wordt uitgesteld anders bel ik jullie dinsdag de 24e. Groet M
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Reeceaustralia.com/nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Prima product, prijzen en tijd van verzenden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Gewoon goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
Snelle levering, goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
 
van An S.
Pakketje snel en goed geleverd. Tabel om maat te bepalen werkt goed.
Beoordeling melden
Antwoord van Reeceaustralia.com/nl
6 dec. 2022
Beste klant, Bedankt voor je mooie review en goed om te horen dat de bestelling bevalt! Ook goed om te horen dat onze maattabel heeft geholpen bij het kiezen van de juiste maat. We wensen je veel plezier met de bestelde product(en) en hopen je nog een keer op onze webshop te zien! Met sportieve groet, Nick - team Reece NL
 Geverifieerde beoordeling
1 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2022
Snel bezorgd, uitstekende kwaliteit en mooie pasvorm!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2022
De pasvorm is top en blijft goed ook na veel wasbeurt. De materialen ( stoffen) zijn niet altijd hetzelfde voor hetzelfde product, dat vind ik niet altijd prettig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2022
Top product! voor een goede prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van Reeceaustralia.com/nl
29 nov. 2022
Beste klant, Bedankt voor je review! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met het bestelde product. We wensen je veel plezier van de bestelling en zien je graag een keer terug op onze webshop! Met sportieve groet, Nick - team Reece NL
 Geverifieerde beoordeling
22 nov. 2022
Het bestelde product werd snel binnen de gestelde levertijd ook daadwerkelijk geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Reeceaustralia.com/nl
23 nov. 2022
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier van de bestelling en hopen je nog een keer te mogen verwelkomen op onze webshop! Met sportieve groet, Nick - team Reece NL