DHK Kozijnen- Logo - Beoordelingen

DHK KozijnenReviews

: 249Uitstekend

4,60

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
DHK Kozijnen is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij DHK Kozijnen kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 30 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
DHK Kozijnen is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij DHK Kozijnen kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor DHK Kozijnen

121 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

249 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 feb. 2022
Goede prijzen, goede communicatie, en snel een antwoord in het geval van vragen. Daarnaast was er in mijn geval ook een klein probleem met de samenstelling van het kozijn - waardoor mijn bestelling niet helemaal correct zou gaan. Werd daarover heel goed geinformeerd, en alles was snel aangepast. Ook het verschil door de aangepaste configuratie werd super snel weer gecorrigeerd! Ik zal hier ook zeker voor andere kozijnen in de toekomst weer bestellen!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


29 apr. 2022
ik heb nog geen kozijnen ontvangen , dus kan niet beoordelen
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor DHK Kozijnen

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
Tot nu toe wordt snel op mijn mails geregeerd En dat ziet er goed uit nu maar hopen dat het zo blijft
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2022
Goede service Na bestelling Dag erna stonden kozijnen al klaar voor afhalen vriendelijke personeel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mrt. 2022
Vriendelijke en snelle reactie Goed kwaliteit van het product Goede communicatie Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jun. 2022
Twee kozijnen besteld. Vlot geleverd in goede verpakking. Product is naar wens
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 apr. 2022
Wij zijn zeer tevreden, kozijnen voldoen aan onze wensen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jul. 2022
Mooi kozijn, snellle levering volgens afspraak.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 apr. 2022
Levering verliep vlot, en volgens afspraak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2022
Werd netjes gebeld over de levertijd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2022
top service! en levert kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2022
prettig bedrijf goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2022
snelle terugkoppeling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 apr. 2022 
Snellere levertijd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 apr. 2022
Snelle reactie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022 
van Wim K.
Super service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
Was perfect. kon het zo ophalen en afrekenen . geweldig volgens afspraak. Daar kom ik zeker vaker.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jul. 2022
Mooie kozijnen, goede prijs kwaliteit verhouding en SUPER snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2022 
van D R.
Snelle levering en ze antwoorden snel op een email;, kwalitatief goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Adviseren goed en leveren zoals overeengekomen: top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 mrt. 2022
Telefonisch goed bereikbaar en duidelijke informatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 feb. 2022
Goede informatie duidelijke site Vlotte levering
Beoordeling melden