mypalmshop.nl- Logo - Beoordelingen

mypalmshop.nlReviews

: 3.002Goed

4,46

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 mrt. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
mypalmshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij mypalmshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 mrt. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
mypalmshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij mypalmshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor mypalmshop.nl

401 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.002 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 apr. 2022
Schitterende winkel met uniek aanbod en goede prijzen. Planten werden snel geleverd. Echter wel een puntje van kritiek: het was mijn tweede bestelling daar, en beide keren waren de planten best wel liefdeloos bij elkaar gepropt en waren er dus best belabberd aan toe toen ik ze uit de doos haalde. De eerste keer zelfs een boom gewoon op kleine delicate varentjes gestopt, waardoor er een paar al dood waren voor ze uitgepakt waren. Als de verzending wat zorgzamer zou gebeuren zou het de perfecte winkel zijn. Zo echter helaas met een kanttekening, al ga ik er in de toekomst denk ik wel weer bestellen, want ze hebben planten die je in Nederland nergens anders vindt.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 okt. 2022
Jubaea Chilensis 40-50 cm t.w.v. €119,95 geleverd gekregen. Bij uitpakken zijn diverse bladeren geknakt en/of afgeknipt. Gewoon een mishandeld exemplaar. Tevens klopt de diameter van de stam niet met wat ik besteld heb. Gemeten onder aan de stam en kom op 38cm uit. Contact opgenomen met klantenservice en kreeg te horen dat ze het er niet mee eens waren. Ik moet een foto opsturen met mijn handen rond de onderkant van de stam..????? Want daar kunnen ze dan wat aan zien? Mijn handen zijn 40cm..? Heel vreemd als je het mij vraagt. Mijn advies, bestel nooit online planten want ze sturen de lelijke eendjes naar je toe zodat de mooie in de winkel blijven staan voor winkelbezoekers.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor mypalmshop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(280)
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snel geleverd. Hele mooie planten, die ongeschonden bleven door de goede verpakking. Heel knap!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
Vlotte afhandeling, betrouwbare info, correcte artikels.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Snelle levering en planten keurig verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden 
Snelle informatie en levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 okt. 2022 
van A. B.
Mooie planten, scherpe prijs, hele goede verzending van planten, snelle levering, planten komen overeen met de afbeelding op de site.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022 
Uitstekend en zorgvuldig verpakt! Zeer snelle levering van onze bestelling! Chapeau!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 sep. 2022
Snelle levering en meer dan beloofd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022 
van Bob A.
mooie grote kwaliteitsvolle palmen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Prima product, snel bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
Mooie planten en assortiment
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022
Beoordeling melden