loftdeur.nlReviews

: 67Uitstekend

4,60

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
loftdeur.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij loftdeur.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 1 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
loftdeur.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij loftdeur.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor loftdeur.nl

55 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

67 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


21 jul. 2022
Mooi hout! Mooie kleur alleen jammer dat je niet een kleur kan kiezen…wat ook logisch is omdat het een natuur product is. Beits erover en het is naar wens! Goed bewerkbaar sterk hout Dus helemaal top!!!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 dagen geleden
Voor ik ging bestellen had ik nog enige vragen, daar werd bot op gereageerd maar omdat ze 100 euro goedkoper waren als een ander bedrijf hier de deur gekocht. Na koopovereenkomst geen enkele mail gehad van loftdeur, alleen bevestigingsmail dat ze de bestelling binnen hebben gekregen... Helemaal niet op de hoogte gehouden wanneer de deur zou komen, ik ontving de avond voor levering een SMS van een transportbedrijf dat er een pakket geleverd zou worden. Op de site gekeken naar ophanginstructies en op een link geklikt, maar helaas die werkt niet. Valt veel te verbeteren! Deur is wel mooi.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor loftdeur.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Vriendelijk personeel ze hebben goede kwaliteit in huis en de prijzen zijn ook oke
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Voor ik ging bestellen had ik nog enige vragen, daar werd bot op gereageerd maar omdat ze 100 euro goedkoper waren als een ander bedrijf hier de deur gekocht. Na koopovereenkomst geen enkele mail gehad van loftdeur, alleen bevestigingsmail dat ze de bestelling binnen hebben gekregen... Helemaal niet op de hoogte gehouden wanneer de deur zou komen, ik ontving de avond voor levering een SMS van een transportbedrijf dat er een pakket geleverd zou worden. Op de site gekeken naar ophanginstructies en op een link geklikt, maar helaas die werkt niet. Valt veel te verbeteren! Deur is wel mooi.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 aug. 2022 
Kwalitatief heel goed, niet goedkoop. Na het ontvangen van een kapot artikel, direct een nieuwe ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Goede kwaliteit het alleen de deur greep zit achter de muur is niet makkelijk om te openen
Beoordeling melden
Antwoord van loftdeur.nl
18 aug. 2022
Hallo Hennie, wellicht is het mogelijk om de stopper iets naar voren te plaatsen, zodat je er iets beter bij kunt? Met vriendelijke groet, team Loftdeur.
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022 
Veel keus, mooie materialen en perfekt systeem voor mijn toepassing
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022 
De aflevering liep voortreffelijk, dank daarvoor
Beoordeling melden
Antwoord van loftdeur.nl
18 aug. 2022
Goed om te horen, André! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, team Loftdeur.
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022
Goede kwaliteit en mooie prijs, snel bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van loftdeur.nl
18 aug. 2022
Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, team Loftdeur.
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Snelle levering en alles is goed gegaan.
Beoordeling melden
Antwoord van loftdeur.nl
18 aug. 2022
Goed om te horen! Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, team Loftdeur.
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jul. 2022
Mooi hout! Mooie kleur alleen jammer dat je niet een kleur kan kiezen…wat ook logisch is omdat het een natuur product is. Beits erover en het is naar wens! Goed bewerkbaar sterk hout Dus helemaal top!!!
Beoordeling melden
Antwoord van loftdeur.nl
18 aug. 2022
Heel mooi geworden! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, team Loftdeur.
 Geverifieerde beoordeling
8 jul. 2022
Zeer tevreden. Artikel erg mooi. Bestellen ging eenvoudig snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van loftdeur.nl
8 jul. 2022
Bedankt voor de mooie review!
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022 
Snel en op tijd geleverd, prima kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van loftdeur.nl
20 jul. 2022
Bedankt voor de mooie review, Adri.
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
Beoordeling melden