golfdriver.nl/en/Reviews

: 22Uitstekend

4,77

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
golfdriver.nl/en/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij golfdriver.nl/en/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
golfdriver.nl/en/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij golfdriver.nl/en/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor golfdriver.nl/en/

13 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

22 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor golfdriver.nl/en/

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Very quick dispatch and good communication but very poor packaging. The box was badly torn when it arrived. Thankfully, the goods were not damaged.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Very quick response to question asked by e-mail and when the order was placed it was dispatched immediately. Would not hesitate to use this company in the future.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Quick and I got what It expected.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jul. 2022
Fast delivery and precise communication
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jun. 2022
Good communications, fast delivery.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 feb. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 feb. 2022
Beoordeling melden