Certificaat voor lucardi.nl

No. X6A2D7A23FD79EEB7CC8DA286BD26FB90
 

Geldig vanaf
30-05-2016
Geldig tot
29-05-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lucardi.nl



Goed

4.27/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.271 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lucardi.nl al 9.052 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Gewoon SUPER
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Prima horloge.
Je voelt niet dat je deze om hebt. Zit erg lekker.
Heb nog geen gebruik hoeven maken van de service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
27-05-2018
19-06-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
IK BEN ZEER TEVREDEN OVER DE SNELLE LEVERING. MAANDAG BESTELD EN DE VOLGENDE DAG AL IN HUIS.ZORGVULDIG VERPAKT.
KWALITEIT VAN DE OORBELLEN SCHITTEREND.JULLIE KRIJGEN VAN MIJ DE CIJFER 10.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Er waren 2 problemen met deze zending. Ten eerste was de geleverde maat afwijkend van de bestelling, alhoewel wel de juiste op de afleverbon stond en ten tweede was de kleur van de stenen (grijsmetaal) niet in overeenstemming met de gegevens op de website (zwart).

Ik heb de ring zonder problemen kunnen retourneren in de winkel, waar men hetzelfde kon constateren.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Ik heb nu al een oorbel kapot. En ze zitten helemaal niet goed vast
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Nooit problemen als ik hier bestel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Dat de gouden sieraden weinig voor zouden stellen qua dikte was bekend maar zo weinig....... De Bali serie is erg mooi bevonden.
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Bestelling is door DHL gewoon op de mat gelegd. De bezorger heeft zelf een handtekening geplaatst.. Tevens ook op een ander tijdstip dan ik had opgegeven.

Het tasje dat ik heb besteld zat onder de lijmresten.. in de winkel omgeruild, maar niet de juiste kleur. Al met al erg teleurstellend.
2.00
Matig

lucardi.nl antwoordt: 20-06-2018
Beste klant, dankjewel voor jouw bericht. Dat is vervelend om te horen. Ik zie inderdaad dat je aangegeven hebt deze order in de avond wensen te ontvangen. Daarom bieden wij onze excuses aan dat dit niet gebeurd is. Wij willen je daarom een compensatie bieden en zullen je hierover een mail sturen. Met vriendelijke groet, Jeroen

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Snelle levering, mooi ingepakt. Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Fijn dat we een online gekocht artikel in de winkel konden omruilen....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Echt blij me produkten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Nergens iets op aan te merken, dus helemaal foutloos, dus maximale waardering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Ik had specifiek om een leverdatum gevraagd (ik was aangenaam verrast toen ik tijdens het bestellen zag dat hiertoe de mogelijkheid was) maar helaas werd mijn bestelling op een andere dag geleverd waardoor ik niet thuis was. Verder tevreden met de producten.
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Ben van lucardi niet anders gewend nooit geen klachten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Armband kleiner bestellen en dan ineens verzendkosten betalen voor ophalen bij DHL servicepunt Wordt verteld is net aangepast , zeer verbaasd, nog geen week geleden was het gratis ??
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Slechte levering zoals bijna altijd door DHL. Tip, doe geen zaken met DHL.. De horloge is verder top, zoals altijd met Festina, top merk met top horloges Service?? Omdat ik de horloge buiten mijn account om had besteld heb ik geen spaarpunten gehad. Zelfs achteraf was dit niet mogelijk. Dit is bij een hoop bedrijven toch wel beter geregeld..
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Het betreft een set armbanden ze pasten niet om de pols van mijn vrouw en het kettinkje was verkleurd (verguld zilver)
Gelukkig kon ze het retour brengen bij een plaatselijke Lucardi Winkel
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Een horloge besteld op 10-6-18. Deze is volgens DHL bezorgd die dinsdag erop. Kreeg een mail dat de buren het hadden aangenomen. De buren weten van niets. Ze waren niet thuis en hebben niets aangenomen. Ze nemen vaker pakketjes aan. De handtekening is in de vorm van een krul.
Nu wil lucardi dat ik de buren een handtekening ga vragen, maar ik vind dat niet netjes, want ik geloof ze Geld is weg
1.00
Slecht

lucardi.nl antwoordt: 20-06-2018
Beste klant, Dat is vervelend om te horen. Wij hebben nogmaals het onderzoek doorgezet. Ik heb zojuist DHL gebeld en zij blijven erbij dat het bij de buren is afgegeven, hiervoor is er ook een GPS scan gemaakt door DHL. DHL houdt eraan vast dat het bij de eerder genoemde buren is afgegeven. Met vriendelijke groet, Lucardi

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
19-06-2018
Bestelling vlot en goed verpakt ontvangen, cijfer 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
het is makkelijk te zoeken op de site
het bestelde artikel wordt netjes verpakt en verstuurd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
Mooie juwelen en heel veel keuze Prima prijs en topservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
Ik had het armbandje bestelt omdat ik er al een had die ik erg leuk vond , had een large bestelt omdat het vorige bandje ook goed zat qua maat maar toen hij binnen kwam zag ik tot mijn verbazing dat het bandje dunner is en de Large maat kleiner is dan het vorige bandje het past wel maar duidelijk kleiner dus de maten kloppen niet zo erg dat vind ik erg jammer
4.00
Goed

lucardi.nl antwoordt: 19-06-2018
Beste klant, We vinden het vervelend dat de armband in maat anders is. Om dit verder uit te zoeken willen we je vriendelijk vragen om een email naar info@lucardi.nl te sturen met deze vraag. Met vriendelijke groeten, Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
Mooie oorbellen ontvangen.

Supersnelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
snelle verzending, heel mooi verpakt. geweldige topservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
Bestelling snel geleverd en top service in de winkel. Word nog voor je ingepakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
levering heel snel (een dag erder dan verwacht ontvangen), leuke produkten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
Leuke aanbiedingen, snel geleverd. Altijd netjes en mooi verpakt. Je spaart geld op, waarmee je weer leuke nieuw items kan kopen. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
Horloge nu een week in bezit. Schakels van polsbandje in een lucardi winkel op maat gemaakt. Zit nu prima om de pols. Ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
18-06-2018
Snelle en adequate website. Wel eens eerder bezocht maar niet besteld. Nu wel en ontzettend blij met mijn bestelde items. Cijfer: 9+.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
Ik ben in helmond bij lucardi geweest.daar waren alle verkoper erg lief.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
Voor het eerst sieraden besteld via website Lucardi. Had wel eens eerder een kijkje genomen maar niet besteld. Overzichtelijke website. Snelle en adequate levering. Kom graag nog eens terug. Cijfer: 9+.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
14-06-2018
18-06-2018
Snelle levering en leuke aanbiedingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
leuk produkt voor een leuke prijs en zeer snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
Heel mooie ovale, hoekige bangle.
Jammer dat de armband geen scharnier heeft, maar de armband is wel stevig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
Het bestelproces is zeer eenvoudig en je hebt het de volgende werkdag al in huis.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
Snelle levering, makkelijke betaalvoorwaarden en prachtig horloge, net wat ik zoch als uitvoerend musicus Alleen moet je je bestelnummer bij deze review ook invullen en dat is wat onhandig, maar pfff verder geweldig bedrijf Lucardi en vriendelijke vakkundige medewerkers...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
zaterdag besteld en maandag al in huis. toppie.
geweldig
5.00
Uitstekend

lucardi.nl klantbeoordeling

lucardi.nl

lucardi.nl werd op 30-05-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
info@lucardi.nl
lucardi.nl
Winkel-exploitant
KIN Netherlands B.V.
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Theo Antonius Koomen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lucardi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.