Certificaat voor lucardi.nl

No. X6A2D7A23FD79EEB7CC8DA286BD26FB90
 

Geldig vanaf
30-05-2016
Geldig tot
29-05-2017
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lucardi.nl



Goed

4.37/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 3.965 Trusted Shops beoordelingen sinds 31-03-2016.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 3.965 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Prima
4.33
Goed

Product was niet de volgende dag in huis, mede door slechte bezorgservice van dhl. Uiteindelijk pas na 5 dagen product ontvangen en na 1x dragen al kapot.
1.00
Slecht

De gegraveerde namen en datums waren niet goed zichtbaar. Wij zijn ermee naar de winkel geweest waar wij de ringen besteld hadden. Daar kregen wij een heel bot/arrogant antwoord van een medewerkster. Zij moest zelf goed kijken wat er in de ring stond. Ze zei dat in staal NIET goed gegraveerd kan worden, als dat zo is... waarom kregen wij die informatie dan niet gelijk mee ? Dan andere ringen
2.00
Matig

Ik ben over alles tevreden. Een cijfer 8.
4.33
Goed

Alles goed.
5.00
Uitstekend

Bezorging was volgens afspraak. Dus heel prettig De producten waren netjes verpakt, zodat ze niet beschadigen.
Kwalitatief waren de producten helemaal volgens verwachting
4.33
Goed

Helemaal super
5.00
Uitstekend

ik heb al verschillende keren een ring besteld bij Lucardi en ze zijn allemaal prachtig en heel snel geleverd. Je krijgt echt waar voor je geld volgende keer gewoon weer.
5.00
Uitstekend

Snelle levering mooi gegraveerd enkel de sluiting van de ketting is heel fragiel en was bij aankomst licht verbogen.
4.67
Uitstekend

ringen waren er heel snel. alleen ontbraken er wat steentjes. toen ik deze retour wilde sturen was het niet duidelijk hoe dat in zijn werk ging. of met 1 of 2 tegelijk. de klantenservice online was prima geregeld (sandra) maar de telefonische klantenservice kwam ongeintereseerd en geiriteerd over.

verder wordt er niet vermeld hoelang het duurt voordat je retour verwerkt is. (3weken)
3.33
Redelijk

Snelle levering, kon bestelling ook volgen. Maar produkt viel in formaat tegen. Had het iets robuuster verwacht.
4.00
Goed

Werd op de hoogte gehouden wanneer hij geleverd werd en werd geleverd binnen de aangegeven tijd.
Zelfs eerder.
5.00
Uitstekend

Kado was binnen 1 dag binnen en de jarige vond het super mooi
5.00
Uitstekend

Een zeer elegant kettinkje met een fijn plaatje. Staat mooi. .precies de goede lengte. Mooier in echt als op papier
5.00
Uitstekend

Een zeer elegant kettinkje met een fijn plaatje. Staat mooi. .precies de goede lengte. Mooier in echt als op papierEen zeer elegant kettinkje met een fijn plaatje. Staat mooi. .precies de goede lengte. Mooier in echt als op papier
5.00
Uitstekend

Levering kwam netjes op tijd.
5.00
Uitstekend

Ging er vlotjes, de volgende dag al in huis
4.00
Goed

gewoon goed
5.00
Uitstekend

Ik had aangegeven dat het pakket NIET bij mijn buren afgeleverd mocht worden. Wat gebeurd er? Mijn pakket word ergens afgeleverd en getekend door Mevr Volaart, erg knap als ik mevrouw Volaart ben en de gehele dag aan het werk was. Ben hier niet over te spreken. Heb 3 dagen moeten zoeken naar mijn pakket, bij alle buren aan moeten bellen want er was geen briefje in de brievenbus gedaan Jammer
3.00
Redelijk

1x cadeauverpakking ontbrak in de levering. Na melding kon ik er met de pakbon 1 afhalen in een van de winkels. Als ik makkelijk naar een winkel kon gaan dan had ik ook de bestelling niet online hoeven plaatsen...
3.00
Redelijk

de armband is gebroken aangekomen helaas. voor het algemeen was het top. Alleen heb ik het te druk. Ik wil graag weten hoe ik de armband kan retouren
1.67
Matig

Het betreffende product was een dun zilver kettinkje, en zat heel erg in de knoop bij aankomst. Dit heeft me veel tijd gekost deze er uit te krijgen, aangezien de ketting heel erg dun was.

Verder was het product wel in goede staat.
3.00
Redelijk

lucardi.nl antwoordt: 23-02-2017
Beste klant. Bedant voor je beoordeling. Wat vervelend dat je het artikel zo hebt ontvangen. Als wij hiervan een melding hadden ontvangen zouden we de klacht voor je hebben opgepakt. We zijn blij te vernemen dat je het knoopje er alsnog uit hebt kunnen halen. Mvg, Lucardi Juwelier

You are the best
5.00
Uitstekend

De eerste 2 armbanden die ik heb ontvangen waren goed beschermd verpakt en afgeleverd.De 3de armband die ik ontving was niet goed verpakt.Lag los zonder bescherming in een zakje en ook het kaartje lag er los bij in.Tevens zaten er krasjes op en het was ook nog de verkeerde maat.
3.67
Goed

was blij met de bestelling ,de ketting paste goed de armband ook ,mooie kwaliteit.
4.67
Uitstekend

Ik had een armband besteld via de site. Maat in cm was er niet. Alleen aangegeven met M of L. Volgende dag al in huis blijkt het veel te groot te zijn.
Daarna naar de winkel zelf gegaan,hebben ze dat merk alleen online en is het dus niet om te ruilen voor een kleinere armband. Daarbij was diegene die ons hielp ook zeer onvriendelijk en zeker niet behulpzaam. Het was niet haar probleem Jammer
3.33
Redelijk

lucardi.nl antwoordt: 23-02-2017
Beste klant, bedankt voor je beoordeling en onze excuses hiervoor. We adviseren je om in het vervolg contact met ons op te nemen voor productinformatie. We geven je graag informatie over onze artikelen en de maten. Mvg, Lucardi Juwelier

Snelle levering goed verzorgd.
5.00
Uitstekend

Optijd levering
5.00
Uitstekend

Ik heb moeten bellen en mailen over waar mijn bestelling bleef ( deze kreeg ik niet de volgende dag zoals wel werd aangegeven ).

Binnen 2 dagen was er al verf van de armband af en super veel krassen dat je bijna niet meer de naam kan lezen. Dit is gewoon heel jammer en teleurstellend.
2.33
Matig

Leuke horloge hij is wel groot
5.00
Uitstekend

de levering was snel, maar de hoeveelheid verpakkingsmateriaal was echt te veel vergeleken met het volume van de producten. 1 van de producten was niet helemaal naar wens en 1 van de producten was iets te groot en de service heb ik niet nodig gehad, dus kan ik niet echt beoordelen.
3.67
Goed

lucardi.nl antwoordt: 22-02-2017
Beste klant, Wij trachten de artikelen zo goed mogelijk te verpakken om beschadigingen tijdens het verzendproces te voorkomen. Mvg, Lucardi Juwelier

geen toelichting
5.00
Uitstekend

bestelling ging perfect en de aflevering prima, bandje van horloge was te lang, ben naar de winkel gegaan in Ridderkerk en die hebben met uitstekend geholpen. Volgende keer zou ik weer bij jullie bestellen.
5.00
Uitstekend

Snel verstuurd
5.00
Uitstekend

Ruime keuze en prima service en snelle levering
Fantastisch.
5.00
Uitstekend

Jammer dat ik niet op de bonnefooi langs kan bij de winkel om het horloge op de juiste maat af te stellen. Ik heb werkelijk geen idee waar de rekening is, maar ik pas ervoor om te betalen voor iets dat dertig seconden werk is.
Het sluitwerk van het horloge is wel een beetje wankel...
3.00
Redelijk

lucardi.nl antwoordt: 23-02-2017
Beste klant. bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je het bonnetje niet meer kan vinden. We adviseren je de bon nogmaals te zoeken. Als je het bonnetje hebt gevonden willen we je graag van dienst zijn in een van onze filialen . Mvg, Lucardi Juwelier

De kwaliteit en levering zijn boven verwachting
5.00
Uitstekend

Ik was in de winkel in Doetinchem, nog nooit geweest. Het was best druk maar de 2 dames hielpen iedereen netjes en gaven hun de aandacht die ze verdiende. Ik wilde graag een ring voor mijn vriend kopen maar die was niet in zijn maat. opgezocht in de pc en hij kon de volgende dag thuisbezorgd worden Geweldig Op de afgesproken tijd werd de ring geleverd En kreeg een gratis doosje om in te pakken
4.33
Goed

Excellente service. Goede terugkoppelling/overleg. Ik ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Bestelling is goed verlopen. Het armbandje is prachtig en leuk verpakt.
10 punten
5.00
Uitstekend

lucardi.nl klantbeoordeling

lucardi.nl

lucardi.nl werd op 30-05-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
info@lucardi.nl
lucardi.nl

Winkel-exploitant
KIN Netherlands B.V.
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Theo Antonius Koomen
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. Uit deze beoordelingen wordt dagelijks de score berekend. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lucardi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.