Certificaat voor lucardi.nl

No. X6A2D7A23FD79EEB7CC8DA286BD26FB90
 

Geldig vanaf
30-05-2016
Geldig tot
29-05-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lucardi.nl



Goed

4.27/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.277 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lucardi.nl al 9.306 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
18-07-2018
Fijne website, heel veel keus, knappe prijzen, uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
18-07-2018
Snelle levering van mooie sieraden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
18-07-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
18-07-2018
een prachtig en netjes horloge met een stoer bandje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Snelle levering en een mooie armband. Ben blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Het was super netjes verpakt en goede service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Perfect Snelle levering, mooi ingepakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Snelle en juiste levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Enkelbandje besteld maar een halve dag later al stuk. Op de site geen algemeen telefoonnummer kunnen vinden naar een winkel van lucardi moeten gaan. Ik heb online mijn bestelling gedaan omdat de dichtstbijzijnde winkel meer dan 20 km van mijn huis is. Nu moest ik alsnog voor een oplossing naar de winkel.
2.33
Matig

lucardi.nl antwoordt: 18-07-2018
Beste klant, We vinden het vervelend dat je deze ervaring hebt opgedaan. Via deze link kun je ons telefoonnummer vinden: https://lucardi.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/47/kw/telefoonnummer. Graag willen wij je vragen om contact met ons op temen: telefonisch of via email (info@lucardi.nl). We zullen je klacht dan zo snel mogelijk oppakken. Met vriendelijke groet, Daryna Lucardi klantenservice

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Vlotte levering, goede communicatie, product voldoet aan verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Veel keuze op de site, besteld en de volgende dag al in huis Helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
ja er mag in leiden haarlemmerstraat wel wat meer personeel met ze 2 3 man lukt het daar echt niet en moet je lang wachten helaas maar one line via de shop was oke prima maar Met het bedryf DHL short wel wat aan als ze zeggen we kommen tussen 2 en 6 moet dat niet savonds 9 uur zyn vind ik niet kunnen ga dan met post nl of bol.com in zee zo dat je het dan kan afhal;en by appie of agentschap
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
De producten die ik heb besteld, de levering waren prima. Ik zie de website als een goede service. Het is een overzichtelijke site.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
gewoon goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Mooie producten voor een lage prijs Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Ik ben er erg blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
17-07-2018
In een woord Goed Ik ben een groot fan van Lucardi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
17-07-2018
In een woord Goed Ben een groot fan van Lucardi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Niets aan op te merken alles is perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Wat je op internet ziet wordt ook geleverd snel en goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Heb artikelen besteld en de levering was snel en goed verpakt. En het ziet er heel mooi uit. Kwaliteit dus goed. Niks op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Levering was perfect. Sommige artikelen waren niet goed waardoor gekozen voor ruilen/retourneren in de winkel. Maar dat ging niet helemaal goed, kreeg geen geld mee terug maar ook geen bewijs. Wel met veel moeite uiteindelijk hebben ze iets met hand geschreven meegegeven als leveringsbewijs. Uiteindelijk volgende dag zelf gebeld en dame aan de telefoon hielp goed waardoor eea rechtgetrokken...
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
We zochten een cadeautje voor vriendinnetje van onze dochter van 8 jaar. Vriendinnetje blijft zitten in groep 4 en dochter gaat over naar gr 5.......(ze waren beetje verdrietig)na poosje zoeken zag ik die leuke kettinkjes....2 besteld.....vriendinnetje vond erg leuk......nu kan ik altijd aan Nina blijven denken Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Laatst een horloge en ring besteld. Had hem al in een v/d winkels bekeken maar wilde nog even nadenken. Omdat wij hier geen Lucardi hebben, bestelde ik online. Werd super snel geleverd maar helaas het verkeerde horloge. Dit kwam door mijzelf maar was erg verwarrend. Retour sturen kostte geld, dus moest naar een winkel rijden helaas. Het is wel keurig opgelost. Dus al met al super tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Ik wil graag zelf de bezorgdienst kunnen kiezen.
Bv tussen DHL en Post.nl
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
16-07-2018
Product is exact zoals beschreven en zeer verfijnd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
16-07-2018
Heel tevreden. Gekocht als cadeautje en ook de ontvanger vond het erg mooi.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
15-07-2018
15-07-2018
Jsj
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
15-07-2018
15-07-2018
Alleen jammer dat er factuur bij zat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
Snel geholpen in de winkel. Dame in Roosendaal was enorm vriendelijk. Na 2 weken werden de trouwringen geleverd en we zijn zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
Het horloge was moeilijk in maat te verstellen, er moest echt geweld aan te pas komen. Uiteindelijk is het gelukt en ben ik er heel blij mee
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
Snelle levering en prima service ook bij retourneren.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
Levering DHL waardeloos
3 dagen gewacht
Ipv 2 armbanden 1 gekregen
Klantenservice uitstekend geholpen
Armband naar winkel teruggebracht
Kreeg een volledig setje
Maar de mevr zei dat de armband die ik terug bracht al een gedragen armband was
2.33
Matig

lucardi.nl antwoordt: 16-07-2018
Beste klant, Onze excuses voor het ongemak. Helaas zijn wij voor de levering afhankelijk van derden, maar wij zullen er alles aan doen om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen. We hebben van het filiaal vernomen dat het probleem met de armbanden opgelost is en dat je de nieuwe set hebt ontvangen. Gelukkig is het weer goed gekomen Met vriendelijke groet, Daryna Klantenservice Lucardi

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
snelle levering, netjes verpakt en een prachtig bedelarmbandje. ik geef u als cijfer een 8
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
Snelle levering. Product voldoet aan mijn verwachtingen. Product-prijs verhouding goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
Zeer tevreden over mijn bestelling en service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
Kan niets anders verzinnen als uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
Mooie horloge
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
Heel vriendelijk en attent geholpen.
5.00
Uitstekend

lucardi.nl klantbeoordeling

lucardi.nl

lucardi.nl werd op 30-05-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
info@lucardi.nl
lucardi.nl
Winkel-exploitant
KIN Netherlands B.V.
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Theo Antonius Koomen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lucardi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.