Certificaat voor lucardi.nl

No. X6A2D7A23FD79EEB7CC8DA286BD26FB90
 

Geldig vanaf
30-05-2016
Geldig tot
29-05-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lucardi.nl



Goed

4.35/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 7.203 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lucardi.nl al 14.643 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Goede zaak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Snel geleverd. Vriendelijk winkelpersoneel in zwolle. Goed geholpen met alles.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Ik had één armbandje en die online laten graveren, echter paste de naam niet op het armbandje, wat niet duidelijk vermeld staat.
In de winkel mogen ruilen en kosteloos is dit heel netjes opgelost
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Snel en vakkundig bezorgd bij de winkel en zo als beloofd binnen 24 uur en leuke behulpzame jonge dame die mij geholpen heeft in de winkel in winschoten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Snelle levering, overzichtelijke site en betaalbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Ik heb hier niks op aantemerken, alles super verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Alles op een hoog niveau. Met vriendelijke groeten, Paweł
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Vaak onduidelijkheid met bestellen ook aangegeven
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Ik had me vergist in de maat van de ring. Deze kon ik gemakkelijk omruilen in de winkel. Bravo
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
De ring was prachtig en zeker voor dat geld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Snelle levering en goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
kwaliteit prijs oke,goede service, en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
geen commetaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Snelle levering en handig leverproces (gratis verzending naar winkel).
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
18-01-2019
Snelle service, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Ik koop graag bij lucardi zowel in de winkel of on line.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Er staat bij product gratis luxe cadeauzakje. Heb 5 producten besteld en zit in plastic hersluitbaar zakjes en 1 luxe papieren lucardi zak. Bijzonder dit..
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
18-01-2019
GEWELDIG SERVICE
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Je kan makkelijk je bestelling plaatsen, producten die ik besteld vind ik van goede kwaliteit en indien het product klein valt kan je het makkelijk in de winkel ruilen voor een kleinere of grotere maat. Dat is geweldig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
18-01-2019
Ringmaten niet helemaal duidelijk.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
prijs kwaliteit zeker oke, vlotte levering op gemelde datum
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Keurig verpakt. De prijs zat er nog wel op terwijl deze eraf zou zijn.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
18-01-2019
Leuk en gezellig personeel. Dat straalt de winkel ook uit. Zijn zeer behulpzaam,denken met je mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
18-01-2019
Beetje lastig. Jullie sierraden zijn mijn smaak niet. In de winkel werd ik niet echt goed geholpen. Heb daarom tóch maar via de website mijn keuze gemaakt, maar ik koop liever in winkel.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
18-01-2019
De naam is aan de verkeerde kant gegraveerd. Herstellen duurt 3a4 weken. Veel te lang naar mijn zin voor een fout die door jullie gemaakt is
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
18-01-2019
Snel geleverd, goede kwaliteit oorbellen. Tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Top winkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
Snel, duidelijke site en mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
Snelle en goede service voor een mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
Hele snelle levering en goede kwaliteit sieraden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
ringmaat klopte niet helemaal, een dag later omgeruild in winkel, prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
Goed,snel en voordelig
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
Topverzending 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
Snel geleverd, mooi product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
17-01-2019
Hele leuke producten voor een redelijke prijs. En snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
Slechte kwaliteit binnen 8 uur ketting stuk.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
Lucardi prima, maar vertraging bezorging erg vervelend Was heel spannend of het op tijd zou zijn. Gelukkig kon ik wachten op graveren, zeer tevreden over personeel in Hoogezand
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
17-01-2019
Ik ben erg blij met mijn aankoop, en via een omweg toch een manier gevonden om het naar Frankrijk te sturen. Jammer... dat een levering naar Frankrijk niet mogelijk is.
5.00
Uitstekend

lucardi.nl klantbeoordeling

lucardi.nl

lucardi.nl werd op 30-05-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
info@lucardi.nl
lucardi.nl
Winkel-exploitant
KIN Netherlands B.V.
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Theo Antonius Koomen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lucardi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.