Certificaat voor lucardi.nl

No. X6A2D7A23FD79EEB7CC8DA286BD26FB90
 

Geldig vanaf
30-05-2016
Geldig tot
29-05-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lucardi.nl



Goed

4.25/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.188 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lucardi.nl al 9.803 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Snelle levering. Het hangertje was kleiner en het kettinkje dunner dan ik van de afbeelding op de website had begrepen. Misschien handig om de ware grootte van het hangertje en de dikte van het kettinkje nauwkeurig aan te geven op de website. Misschien ook het gewicht van het geheel. Desondanks was mijn kleindochter er vreselijk blij mee. Ze wil het 's nachts niet afdoen en draagt het nu constant.
4.33
Goed

lucardi.nl antwoordt: 24-09-2018
Beste klant, Het is vervelend om te horen dat je het zo hebt ervaren. We zullen hier een melding van maken bij de desbetreffende afdeling. Mocht je afmetingen willen weten van een bepaald artikel dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie. Toch fijn dat je je kleindochter blij kon maken Veel plezier nog. Met vriendelijke groet, Daryna Klantenservice Lucardi

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
22-09-2018
Online ging heel snel. Prachtige sieraden met mooie verpakking . Jullie krijgen een verdiende 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
ik heb een supermooi armband met swarovski gekocht,maar het nadeel is dat de sluiting heel erg klein is zodat je het zelf heel moeilijk kunt omkrijgen. levering hiervan was goed,leuk verpakt service niet te beoordelen maar hopelijk goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Mooie ring besteld voor mn dochter
1 klein dingetje wat een armoedig ringdoosje ik ben een nieuw doosje bij Siebel gaan halen want dat lila plastic ding kan je echt niet cadeau geven
5.00
Uitstekend

lucardi.nl antwoordt: 24-09-2018
Beste klant, Helaas hebben we op dit moment geen andere cadeaudoosjes die gratis met een product worden geleverd. Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat je dochter het cadeautje heel leuk zal vinden Met vriendelijke groet, Daryna Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Super blij met het mooie prinsessen bestek.
Het graveren van mijn dochters naam is ook super mooi gedaan. Levering was ook super snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
snelle levering goede prijzen en kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Het bestelde kettinkje kreeg ik vlot en keurig verpakt in huis. Aangezien het toch niet helemaal was wat ik zocht heb ik het in de winkel geretourneerd, waar ik zonder probleem meteen netjes mijn geld terug kreeg.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
21-09-2018
Ik ben een klant. Deze spreekt men in het algemeen met de beleefdheidsvorm aan. Probeer het eens u zult zien dat dit wonderen doet bij uw klanten.
3.33
Redelijk

lucardi.nl antwoordt: 22-09-2018
Beste klant, Bedankt voor uw bericht. Onze oprechte excuses dat u het zo hebt ervaren met ons. We zullen hier een melding van maken. Met vriendelijke groet, Daryna Klantenservice Lucardi

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
21-09-2018
Kettingtje van 125 euro zat in armoedig doosje.
3.33
Redelijk

lucardi.nl antwoordt: 22-09-2018
Beste klant, Onze excuses dat je het zo hebt ervaren. Helaas leveren we onze goude kettingen op dit moment in deze doosjes. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Daryna Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
21-09-2018
UITSTEKEND....................................................................
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
21-09-2018
Sommige sierraden op plaatje, mooier en vooral groter afgebeeld dan in werkelijkheid. Verder alles prima.
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
21-09-2018
Goed
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
21-09-2018
Zeer goede en vlugge levering, Retour ook geen probleem op 2 dagen tijd stond het geld erop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
21-09-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
21-09-2018
Ik zou als ik jullie was het niet meer uitbesteden aan Dhl parcel. Ze zeggen dat ze tussen 11:00 en 15:00 komen. De hele tijd thuis zitten wachten, en geen Dhl .... 16:50 kwamen ze pas Vond ik niet prettig
3.67
Goed

lucardi.nl antwoordt: 22-09-2018
Beste klant, Bedankt voor je bericht. Heel vervelend dat je deze ervaring hebt opgedaan en dat DHL vertraging heeft opgelopen. Onze excuses voor het ongemak. Helaas zijn wij voor de levering afhankelijk van derden, maar wij zullen er alles aan doen om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Daryna Lucardi Klantenseervice

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
21-09-2018
Altijd goede kwaliteit en snelle levering. Alleen maar goede ervaringen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
21-09-2018
Mooi zilveren ringetje besteld, zoals beloofd volgende dag in huis. Prima geregeld dus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
21-09-2018
horloge geleverd met lege batterij, aangezien het om een kado ging.
moest ik toch nog weer bij de winkel langs om batterij te laten vervangen.
dubbel werk dus
3.67
Goed

lucardi.nl antwoordt: 22-09-2018
Beste klant, Bedankt voor je bericht. Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We zullen hier een melding van maken en er alles aan doen om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Daryna Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
Super blij met mijn nieuwe oorbellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
Snelle service en mooie oorbellen. Blijven goed zitten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
Mijn pakketje blijkt bezorgd te zijn, maar ik heb de armband zelf niet bemachtigd.
Er is getekend voor het pakketje terwijl ik zelf niet thuis was.
Ik vind dit nogal bijzonder, ik heb 22 euro betaald voor een armband die niet in mijn bezit is.
Graag zou ik hier een oplossing voor zien.
2.00
Matig

lucardi.nl antwoordt: 22-09-2018
Beste klant, Wat vervelend dat je deze ervaring hebt opgedaan. Graag verzoeken wij je om een mail te sturen naar info@lucardi.nl. Wij zullen dan een onderzoek opstarten. Met vriendelijke groet, Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
Kettingkje was na 2 dagen al gebroken zonder iets geks te doen of achter te blijven hangen erg jammer de levering is wel snel,
3.33
Redelijk

lucardi.nl antwoordt: 22-09-2018
Beste klant, Onze oprechte excuses dat je deze ervaring hebt opgedaan met ons. Graag verzoeken wij je om een email te sturen naar info@lucardi.nl met de foto van het artikel. Wij zullen dit dan zo snel mogelijk oppakken via de email. Met vriendelijke groet, Daryna Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
Snelle en goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
Alles is super Je betaalt niet teveel voor échte sieraden, ze komen in leuke verpakking binnen en de kwaliteit is super.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
Pakket werd binnen 24 uur geleverd en de ketting zat netjes verpakt in een doosje.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
zie mijn beoordeling aan het aantal sterren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
Mooie goede producten.
Heb 2 mooier oorbellen voor mij en me kleine meid .. ze zitten heerlijk en ze staan mooi .
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
20-09-2018
Snelle levering, sierraad was netjes verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
20-09-2018
Snelle levering waar ik wou
En horloge is prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
Prima kwaliteit en heel goed verzorgd en verpakt ontvangen.Helaas had ik het verkeerde hangertje besteld en opnieuw besteld.Ik kan zelf haast niet lopen en brengt mijn schoondochter het terug en ruilt het ringetje voor grotere maat.
Ik zal zeker vaker bestellen bij Lucardi ,het is mij heel goed bevallen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
op de website worden geen afmetingen vermeld: de letters en vooral de schakels van de armband bleken erg klein te zijn
4.00
Goed

lucardi.nl antwoordt: 22-09-2018
Beste klant, Het is vervelend om te horen dat je het zo hebt ervaren. We zullen hier een melding van maken bij de desbetreffende afdeling. Mocht je afmetingen willen weten van een bepaald artikel dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie. Met vriendelijke groet, Daryna Klantenservice Lucardi

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
Me pakje lag buiten op krat voor het huis kan niet met goud he
3.00
Redelijk

lucardi.nl antwoordt: 20-09-2018
Beste klant, Onze oprechte excuses dat dit is gebeurd! We gaan deze klacht doorsturen naar DHL zodat dit in de toekomst hopelijk niet meer voor zal komen. Dit is niet de service die we gewend zijn van DHL. Met vriendelijke groet, Widia Klantenservice Lucardi

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
Contact, verzending en service - perfect
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
Verkeerde product geleverd, totaal geen medewerking vanuit de klantenservice. Krijg het product pas na retourneren verkeerd product (staat overigens niet eens meer in de webshop). Helaas is het eerstvolgende dps paketpunt en lucardi filiaal ver weg en voor mij niet zonder kosten hoger dan het product te berreiken. Helaas komt er 0 medewerking vanuit de klantenservice. Ik bestel hier niet meer
1.00
Slecht

lucardi.nl antwoordt: 22-09-2018
Beste klant, We betreuren te zeerste dat het zo is gelopen met je bestelling. Je kunt het pakket gratis retour sturen en we sturen het goede artikel na ontvangst gelijk op. Helaas zijn dit de procedures die wij moeten hanteren. Om het geleden ongemak wat te verzachten hebben we een kortingscode gestuurd naar je voor je eventuele aankoop. Met vriendelijke groet, Daryna, Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
Beter als in de winkel in emmeloord want daar mogen we niet meer binnen komen vanwege die eigenwijze bedrijfsleidster die denkt dat ze heel wat is
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
Super goede snelle klantvriendelijke service in Alphen ad Rijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
18-09-2018
snelle levering, goed verpakt product, mooi product dat overeenkomt met de foto's op de website
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
18-09-2018
snelle levering, mooie producten
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
18-09-2018
Er kunnen geen waardebonnen verrekend worden op de site
En mijn mail hierover wordt niet beantwoord
3.00
Redelijk

lucardi.nl antwoordt: 20-09-2018
Beste klant, we hebben op 11 september je e-mail beantwoord. Je kan de code invoeren onder "kortingscode"! Mochten er nog problemen zijn, kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Widia Klantenservice Lucardi

lucardi.nl klantbeoordeling

lucardi.nl

lucardi.nl werd op 30-05-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
info@lucardi.nl
lucardi.nl
Winkel-exploitant
KIN Netherlands B.V.
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Theo Antonius Koomen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lucardi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.