Certificaat voor lucardi.nl

No. X6A2D7A23FD79EEB7CC8DA286BD26FB90
 

Geldig vanaf
30-05-2016
Geldig tot
29-05-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lucardi.nl



Goed

4.27/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.992 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 7.948 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
24-02-2018
IK BEN ERG TEVREDEN MET DE PRIJS EN DE PRODUCTEN.
DE LEVERING WAS GOED EN SNEL.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
Het presentje werd keurig op de juiste dag in een mooie verpakking afgeleverd en de prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Ik ben zeer tevreden en zou het zeker aanbevelen om bij Lucardi te bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
Snelle levering en kwaliteit van het product is erg goed.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
Super goed geholpen.
De ring van mijn man was te klein in de winkel een nieuwe besteld.
De dag erna kwam deze al binnen helaas te groot.
Wij weer naar de winkel en samen met de medewerkster net zolang gezocht naar de ringen die wij en mooi vonden en paste.
Wat ik jammer vind is dat als een armband niet past en zij hem in de winkel nietkunnen verkleinen je geld moet betalen voor de goudsmid.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
ik heb geen negatieve dingen gemerkt tijdens het bestellen.

was dus gewoon goed zoals het hoort te zijn
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
31-01-2018
23-02-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
De oorbellen, die ik besteld had, bleken te klein voor mijn oren.
Heel gemakkelijk kon ik ze terugbrengen/ruilen voor anderen bij een filiaal in Hilversum.
Perfecte deal.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
Het was een cadeautje en mijn nichtje vind het heel mooi.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Snelle levering, binnen 1 dag ontving ik het gegraveerde sierraad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
De webshop biedt een goede service als het zoeken gaat. De producten zijn ook goed en de prijs/kwaliteit verhouding is prima Maar, de levering is niet zo geweldig. Voor 21u besteld, morgen in huis? Tel daar nog 2 werkdagen bij op, terwijl je er voor betaald. DHL is niet de beste keuze als vervoerder en hun communicatie hiervoor. Dat kan veel beter en zoals op de shop geadverteerd Lucardi
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
bezorging van dhl laat te wensen over.
daarentegen is de service van lucardi geweldig, jullie krijgen een warme douche.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Het product was heel snel geleverd en het zag er netjes uit.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
11-02-2018
22-02-2018
Ik heb aangegeven mijn bestelling geplaatst zondag 11 februari op dinsdag 13 februari te willen ontvangen.
Maar helaas kreeg ik mijn bestelling pas donderdag 15 februari. Dit verwijt ik niet Lucardi maar dhl.
Ik begrijp niet waarom jullie met dit bedrijf werken. Ik heb altijd slechte ervaringen met dhl. Altijd te laat. Of ze leveren het bij de buren terwijl je gewoon thuis bent.
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Het als eerste ontvangen horloge functioneerde niet goed.Zij hebben onmiddellijk een vervangende gestuurd,waar ik zeer tevreden mee ben. 8
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Super hulp gehad van een winkelmedewerker en snel en correct bezorgd, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Alles is zeer snel afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
ik heb een armbandje besteld vorige week woensdag maar is nog steeds niet aangekomen.
terwijl de levertijd 1 dag is.
Hoe kan dat?
1.00
Slecht

lucardi.nl antwoordt: 23-02-2018
Beste klant, wij hebben contact met je gezocht via de mail over de status van je levering. Graag ontvangen wij een terugkoppeling. Met vriendelijke groet. Lucardi Juwelier

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
heel goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
De levering zou aankomen woensdag 14-2 tussen 11 en 3. Dit werd echter pas een dag later. De bestelling was ruim voor 21.00 uur gedaan wat word aangegeven als uiterste besteltijd. Toen ik hier een verklaring voor vroeg werd de schuld op dhl geschoven. Ik kon aan de specificaties van dhl zien dat het lucardi was die het niet eerder had afgegeven. Slecht om dat zo af te schuiven.
1.33
Slecht

lucardi.nl antwoordt: 23-02-2018
Beste klant, onze oprechte excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Lucardi Juwelier

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Elegante ketting
Keurig verzorgd voor verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Levering is vlug en goed verpakt. Het product is redelijk goed maar niet super. Geen stempel, dus denk ik niet dat dit echt goud. De service is voor mij slecht, wel goede communicatie. Slecht geef ik omdat ik hun online tool heb gebruikt om de maat van de ring te kennen, ik nam maat 20 maar moest die terugsturen, en kreeg bij volgende bestelling mijn korting niet mee.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Heel goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Goede en snelle service. Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Rapidité, prix attractifs, livraison impeccable. Bravo
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
13-02-2018
21-02-2018
Zonde van mijn geld geweest, dacht verras mezelf met Valentijn maar verschrikkelijk veel spijt van, had mezelf beter gewoon een kado kunnen doen waarvan ik wist wat ik kocht.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Levering zoals afgesproken. Netjes vooraf bericht en vooral netjes verpakt tegen beschadiging. Mooi item: horloge met een roodfluwelen band met armbandje. Cijfer: 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Leuke sieraden voor leuke prijsjes.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Snelle levering alleen is het product na 2 dagen al kapot helaas
2.50
Redelijk

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Optijd geleverd, exact goed product zoals verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Valentijnsdag kado besteld en laten bezorgen elders waarbij het met een cadeauverpakking geleverd worden en tevens voor betaald is. In 1 doos welke bezorgd werd zaten twee doosjes met armbanden en twee losse doosjes cadeauverpakking, wat wel heel erg vreemd is. Informatie op de website geeft totaal geen duidelijk beeld over hoe deze service en levering in praktijk gaat. Ontevreden incl.aftersales
2.33
Matig

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Alles naar wens verlopen.
Je kunt gelijk op de site zien of het in voorraad is en zelf de dag
bepalen wanneer je het bezorgd wilt hebben.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
12-02-2018
21-02-2018
Niet de volgende dag geleverd
Geen Pulsar doosje ontvangen zoals besteld
2.00
Matig

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Maat goed product goed en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Ik heb een ketting met hangers besteld. Ik krijg geleverd een bedeltje. Dit heb ik geretourneerd. Vervolgens krijg ik een mail dat mijn geldt terug gestort gaat worden, maar dat wil ik helemaal niet, ik wil het bestelde kettinkje ontvangen. Ik neem contact op met de klantenservice, maar die kan mij ook niet verder helpen. Ik moet wachten tot ik weer een mail ontvang. En dat is dus deze mail
1.00
Slecht

lucardi.nl antwoordt: 23-02-2018
Beste klant, vervelend dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor. Inmiddels is het juiste artikel naar je verstuurd en deze is volgens onze gegevens afgelopen donderdag bij je bezorgt. Nogmaals onze oprechte exucses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Lucardi Juwelier

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Jullie geven aan voor een bepaalde tijd besteld de volgende dag in huis en dat was niet het geval dat vonden we wel jammer want om die reden had ik ook een sieraad bij jullie gekocht
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Mooie producten en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Het tweede horloge wat na letterlijk 2x dragen stuk is. Klantenservice kon me niet helpen, ik moest maar naar de winkel 30km verderop rijden. Levering was overigens wel top
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Snel, goede service en Top producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Prima geholpen en erg tevreden met mijn aankoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Leuke sieraden snelle levering top
4.67
Uitstekend

lucardi.nl klantbeoordeling

lucardi.nl

lucardi.nl werd op 30-05-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
info@lucardi.nl
lucardi.nl

Winkel-exploitant
KIN Netherlands B.V.
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Theo Antonius Koomen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lucardi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.