Certificaat voor lucardi.nl

No. X6A2D7A23FD79EEB7CC8DA286BD26FB90
 

Geldig vanaf
30-05-2016
Geldig tot
29-05-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lucardi.nl



Goed

4.27/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.554 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lucardi.nl al 10.707 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Lucardi levert altijd top service. Alleen zie ik ze het liefst niet met DHL samen werken. Want vandaag besteld morgen in huis, gaat niet op met deze bezorgers.
Sta je dan met schaamrood om je kaken bij verjaardag sorry Mn kadotje is verlaat, die komt nog schandalig DHL
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Levertijd niet zoals beloofd op de site.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
15-11-2018
Fijne winkel
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Ik betaal verzendkosten zodat het de volgende dag binnen is, maar vervolgens wordt het twee dagen te laat bezorgd
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Ten eerste beloofden jullie de volgende dag levering nou daar werkt DHL vaak niet aan mee zodoende kwam mijn pakketje 2 dagen later. En jullie verkopen swarovski zonder papieren of swarovski verpakking. Als je iemand zoiets cadeau geeft wil je ook graag laten zien dat het echt swarovski is.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Alles is prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
15-11-2018
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Goede service en prima prijs
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Alles snel en goed afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Aardige personeel mooi producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
De levering was extreem vertraagd 3 dagen, waardoor ik geen kraamcadeautje optijd af kon geven.
Ik ben hier echt niet blij mee.
2.00
Matig

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
15-11-2018
De armbandjes zijn niet heel groot , maar van prima kwaliteit. Ga er zeker vaker bestellen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Geen commentaar
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Ook al waren er wat trubbels met de verzending dat niet bij Lucardi lag ben toch heel erg tevreden met het oplossen van het probleem en dik tevreden met de mooie zwarte ketting en oorbellen ben een tevreden klant en zal jullie altijd aanbevelen bij mijn kennissen en vrienden wie goed voor zijn klanten zorgt zal er nog meer bij krijgen. Annie Houtepen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Het bestelde artikel is niet op tijd binnen gekomen. En het artikel is zeer klein ten opzichte van de prijs
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Voor de eerste keer heb ik een bestelling bij Lucardi gedaan, alles is goed verwerkt en de levering is ook prima verlopen ik heb geen uitstekend gegeven omdat het altijd nog beter kun:)
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Veel te laat geleverd, er ging iets mis bij DHL.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Had een armband besteld voor mn man en was te groot en zijn naar de winkel gegaan en werden top geholpen in Hilversum

Dank jullie wel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Helaas door de drukte was mijn bestelling een dag later in bet filiaal maar daarover heb ik netjes bericht gekregen dus ik ben heel tevreden. Veder ben ik heel goed geholpen door het personeel en ik ben heel tevreden met het product
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
15-11-2018
Ik ben erg tevreden over de service en levering. Voor mij een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Bestelling een week te laat geleverd door fouten van DHL
2.33
Matig

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
7 November om 11:00 besteld, voor 21:00 besteld, morgen in huis. Inmiddels ruim een week verder en nog geen pakketje. Meerdere malen contact gehad maar ze kunnen me niet verder helpen. Slechte service en beroerde levering. NOOIT MEER
1.00
Slecht

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
15-11-2018
Het armbandje wat ik besteld heb, was na een paar dagen afgeprijsd. Het enige wat Lucardi er aan wilde doen was een kortingscode van 5 euro geven, met een beperkte geldigheid. Een kadokaart van die waarde was voor mij veel beter geweest, dan kon ik m besteden wanneer ik wat nodig heb. Aan de code heb ik niets, want ik heb niet binnen enkele weken weer iets nodig.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
15-11-2018
Zeer snel geleverd en uitstekende service in de winkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
15-11-2018
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
15-11-2018
Mooie horloge
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
15-11-2018
Nct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Snelle ke levering goede prijs kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

lucardi.nl antwoordt: 15-11-2018
Beste klant, Hartelijk dank en veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Chitra. Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
15-11-2018
Ik heb een piercing besteld die uiteindelijk te kort was. Had graag gewil dat er meer opties waren als het aankwam op de lengte.
3.33
Redelijk

lucardi.nl antwoordt: 15-11-2018
Beste klant, Wat vervelend dat je deze ervaring hebt opgedaan. Onze excuses voor dit ongemak. Je kan het binnen 14 dagen na aankoop retourneren in een van onze filialen. Met vriendelijke groet, Chitra Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
14-11-2018
Goede service , vriendelijk personeel, leuke produkten, betaalbare prijzen.
5.00
Uitstekend

lucardi.nl antwoordt: 15-11-2018
Beste klant, Graag willen wij je hartelijk bedanken voor je mooie response. Heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Chitra Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
14-11-2018
Zonder ordernr kan het hoofdkantoor je niet helpen en bij t kantoor van levering wordt niet eens gevraagd naar n ordernummer. Was wat vertraging maar verder netjes geholpen in de winkel. Eerder n ketting gekocht die slecht sluit. Vreemd genoeg kon Lucardi daar niks mee
3.67
Goed

lucardi.nl antwoordt: 15-11-2018
Beste klant, Graag willen wij aan je onze oprechte excuses aanbieden. Met een postcode hadden wij je bestelling ook kunnen opzoeken. Graag wil ik aan je vragen om te mailen naar Info@lucardi.nl i.v.m. sluiting van de ketting. Hoop je voor dit moment voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groet, Chitra Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
14-11-2018
Mooie sieraden
3.00
Redelijk

lucardi.nl antwoordt: 15-11-2018
Beste klant, Hartelijk dank voor je response. Met vriendelijke groet, Chitra Lucard Klantenservice

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
14-11-2018
Goede verzorging van alles.
4.00
Goed

lucardi.nl antwoordt: 15-11-2018
Beste klant, Blij om te horen dat je dit zo het hebt ervaren. Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Chitra Lucardi Klantenservice

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
14-11-2018
De levering is uitstekend hoef nog niet 1 week te wachten .De producten zien er goed verzorgt uit en goed verpakt. De service is fantastisch.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
14-11-2018
Snelle levering. Goede service bij het ophalen. Mooie ketting èn ring.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
14-11-2018
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, op mijn 2de mail kreeg ik geen antwoord meer...
1.00
Slecht

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
14-11-2018
Ik heb mijn mening al kenbaar gemaakt in de enquête van Lucardi.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
14-11-2018
Heel erg jammer dat retourneren geld kost en dat je niet online kan ruilen
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
14-11-2018
Prachtig spul
4.00
Goed

lucardi.nl klantbeoordeling

lucardi.nl

lucardi.nl werd op 30-05-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
info@lucardi.nl
lucardi.nl
Winkel-exploitant
KIN Netherlands B.V.
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Theo Antonius Koomen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lucardi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.