Certificaat voor lucardi.nl

No. X6A2D7A23FD79EEB7CC8DA286BD26FB90
 

Geldig vanaf
30-05-2016
Geldig tot
29-05-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lucardi.nl



Goed

4.28/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 4.087 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 8.459 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
een kleine ketting laten komen met de paket dienst vind ik niet echt een slimme optie.
Dit had makkelijk door een brievenbus gepast ;-)
vriendin was overigens erg te spreken over het product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
Heel mooi en subtiel ringetje. Precies wat ik zocht Top kwaliteit
Om 21.01 besteld, volgende dag in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
Alles naar wens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
Prima snelle levering, alles goed geregeld. Het doosje beetje te goedkope uitvoering.
Het product viel toch wat tegen, veel dunner gouden kettinkje dan verwacht, dan te zien was op foto. Hartje ook iets minder mooi afgewerkt. Wel gehouden, het stond schattig. Maar volgende keer meer voorkeur voor eerst zien in winkel en dan pas kopen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
De producten zijn super goede prijs kwaliteit verhouding en de levering was heel erg snel. De service vind ik echter ondermaats, retouren slechts 14 dagen mogelijk, kan alleen via DHL en bovendien zijn hier kosten aan verbonden. Tegenwoordig vind ik dit enorm slechte voorwaarden in vergelijking met andere winkels.
3.67
Goed

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
Het lijkt op de foto heel wat maar in het echt....niet
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
25-04-2018
De armbanden zijn heel mooi.
Bedankt voor de snelle service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Prima geregeld... asap op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Makkelijke site om in te zoeken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Top service en erg goeie kwaliteit voor een erg goeie prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
De levering ging heel moeizaam omdat DHL elke dag een nieuwe bezorgcode gaf die het vervolgens op de website niet deed. Hierdoor kon ik de bezorgtijd niet aanpassen en kwamen ze aan de deur terwijl ik er niet was. Dit zegt uiteraard niks over Lucardi, want hier was ik zeer tevreden over. Ze antwoordden erg snel via Facebook en ook via de mail. Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Snelle levering. Producten zijn goed en beschermt verpakt. Webshop service is snel en gemakkelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Perfect. Ik maakte een fout bij het instellen van het horloge. Die werd in de Leidse winkel door een vriendelijke medewerkster meteen hersteld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
25-04-2018
Produkten snel ontvangen maar vallen tegen de armbanden zijn namelijk wel superdun had iets dikkere verwacht
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Vlotte levering, netjes verpakt, en leuke oorbellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Snelle levering en mooie producten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
Ik heb een ring van 20 euro bij jullie besteld en betaald... een dag erna is hij 10 euro Daar baal ik echt enorm van Ik zou hier ook graag andwoord op terug willen want hier ga ik niet mee akkoord hopelijk kunnen jullie er wat mee want ik bestel/koop in de winkel vaak wat bij jullie Veder is het wel een prachtige ring
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
Alles was prima in orde . Levering - kwaliteit enz.
Echter dat er geen omruil mogelijk is en de enige optie dan is
retourneren. En opnieuw bestellen.Naar een winkel toegaan is voor mij (minder valide) niet mogelijk.
Er worden dan retourkosten berekend wat volgens de consumentenbond niet mag.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
Levering via DHL erg slecht. Maandag bestelt en pas vrijdag in huis, dit in plaats van dag 1 besteld dag 2 in huis.

Verpakking en bescheiden in orde.

Horloge mooi en naar verwachting.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
de sluiting van de zilveren oorringen die ik had besteld is zo belabberd dat ik binnen 2 weken al een oorring verloren ben. Weg 18 euro.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
De levering was ronduit waardeloos.Het zou tussen 9.00 en 15.00 uur geleverd worden maar het werd 17.45 uur zonder dat door te geven
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
Mooie stevige armband en fijne magneet sluiting die niet zomaar los kan schieten. Mijn vriend is er heel erg blij mee.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
Gemakkelijke bestelling en snelle levering. Oke
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
Levering was snel, verder geen klachten. Product ziet er ook uitstekend uit
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
de twee ringetjes met hartjes zijn al binnen twee dagen dragen kapot vind ik niet kunnen voor kinder ringetjes
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
24-04-2018
armband en ketting zijn super en mooie prijs. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
24-04-2018
Snelle levering en mooi verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
23-04-2018
Sorry voor deze beoordeling, maar .... ik heb bij u besteld en betaald met een voucher die ik gewonnen heb bij vakantieveilingen. Toch vind u het nodig om mij via een incassobureau af te dreigen en mij een te dwingen een tweede maal te betalen
Dit gaat dus niet gebeuren. Indien deze procedure wordt voortgezet en er een rechtszaak van komt, zal ik niet nalaten om op mijn beurt klacht neer te l
1.00
Slecht

lucardi.nl antwoordt: 24-04-2018
Geachte Carl, Lucardi stuurt geen incassobureau, dat doet Afterpay als ze geen betaling krijgen. U hebt bij het bestellen voor Afterpay gekozen terwijl u de VakantieVeilingen code had ervoor. Alle instructies over het plaatsen van een order staan duidelijk vermeld in uw voucher. We adviseren je om naar info@lucardi.nl te mailen. Dan kijken we verder hoe dit opgelost kan worden.

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
23-04-2018
Er werd aangegeven dat de producten een dag later bezorgd zouden worden. Uiteindelijk werd dat vier dagen later. En dat was jammer, omdat ik ze eigenlijk een dag eerder nodig had. De producten zagen er wel mooi uit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
22-04-2018
Een van het horloge dat ik bestelled doet het niet, blijkbaar kapot zijn. Jammer ook met ruilen en terugsturen is niet so snel als ik dacht. Ik ben goed geholpen van de medewerkers ban filiaal Naaldwijk .
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
22-04-2018
22-04-2018
Horloge staat soms stil.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
22-04-2018
Mooie ring en snel leveren. Ik ben erg tevreden (mijn verloofde ook).
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
21-04-2018
21-04-2018
Geachte Lucardi,
Mijn moeder heeft het horloge voor haar verjaardag gehad op 6/4. Draagt het horloge nu sinds 1 week en het bandje is al kapot. Mijn moeder deed het horloge aan en er ging een schakel tussen uit, is nu niet meer te dragen. Dit zou toch niet moeten kunnen na 1 week. De kwaliteit laat echt te wensen over. Kunnen wij het horloge terugsturen ? Ik zie graag uw reactie tegemoet. vr gr
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
21-04-2018
Zilveren creolen gekocht. Ik ben allergisch voor veel metalen, maar met de zilveren creolen heb ik geen problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
21-04-2018
21-04-2018
Op tijd levering volgens afspraak en accuraat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
21-04-2018
21-04-2018
Miss toch maar eens op zoek gaan naar een nieuwe bezorger, 4 uur zitten wachten en dan nog beweren dat ze langs zijn geweest, zonder een briefje achter te laten, hele slechte service, want dan wordt er bij de klantenservice van lucardi gezegd dat er werd aangenomen dat er niemand thuis was, als je niet belt kan je makkelijk aannemen dat er niemand thuis is en binnen kijken gaat moeilijk bij hoog
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
21-04-2018
Snel makkelijk goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
21-04-2018
Prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
21-04-2018
21-04-2018
Snelle levering en prima product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
20-04-2018
De bestelling liep erg vlot, evenals de levering.
Ik had een babyarmbandje met naam besteld.
Om 16.00 uur besteld en de volgende dag al om 11.30 uur in huis
Echt snel
Wel had ik een mooi cadeau doosje erbij besteld voor dat kleine armbandje van € 0,99. Dat doosje viel erg tegen. Het was van karton en geschikt voor een groot horloge. Dat heb ik dus niet gebruikt en had ik liever niet besteld.
4.67
Uitstekend

lucardi.nl klantbeoordeling

lucardi.nl

lucardi.nl werd op 30-05-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
info@lucardi.nl
lucardi.nl
Winkel-exploitant
KIN Netherlands B.V.
Verheeskade 197
2521 DD Den Haag
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Theo Antonius Koomen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lucardi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.