123planten.nl- Logo - Beoordelingen

123planten.nl

329 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.727 beoordelingen in totaal

16 sep 2024
Ik heb mijn bestelling netjes verpakt en compleet ontvangen. Planten en verzending zijn ook betaalbaar in tegenstelling tot andere planten webshops. De communicatie is nog wel een puntje van verbetering. Een van mijn planten bleek niet voorradig. Dit was niet op de website aangegeven. Pas toen ik een mail stuurde hoe het met mijn bestelling was omdat de dag van de gekozen levering, ik nog geen track en trace had ontvangen. Er werd verteld dat 1 plant niet voorradig is. Deze plant zou op korte termijn weer leverbaar zijn. Dus kon ik kiezen om of deze plant uit mijn bestelling te halen of om te wachten tot de plant weer voorradig was. Ik heb besloten te wachten. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling 1 week na de gekozen leverdatum compleet ontvangen. Maar ik had liever eerder een mailtje gehad dat 1 plant niet op voorraad was ipv nadat ik zelf mailde.
MR
Mylène R.
Noord-Brabant

13 aug 2024
Vorige week wilde ik ontvangen watermeters retourneren of omwisselen in watermeters met een andere lengte. Volgens de website moest ik dat per e-masil of telefonisch aanmelden. Ik belde en kreeg het verzoek dat in een e-mail te zetten. Gedaan. Kreeg vervolgens twee antwoorden per e-mail, een nav. mijn e-mail en een nav. de interne telefoonnotitie van degene die me telefonisch te woord stond. Beide e-mails met een standaardtekst zonder instructies waarin vooral werd uitgelegd dat ik geen planten kan retourneren. Dus heb ik een antwoord gekregen zonder dat de e-mail die ik op verzoek stuurde door een mens is gelezen, lijkt mij. Het telefoontje was dus niet zinvol en de e-mail die ik op verzoek stuurde evenmin. Kortom, geen zinvol contact, wel gedoe. Uiteindelijk alles maar 'gewoon' teruggestuurd.

Beoordelingen voor 123planten.nl

Resetten
MR
Mylène R.
Noord-Brabant
16 sep 2024
28 sep 2024
2 clematissen besteld. Deze waren prima verpakt. Beide een eigen doos. Jammer dat de bezorger de knalgele sticker niet heeft gelezen waarop stond" this side up". Gelukkig zaten ze goed verpakt en was er alleen een beetje aarde uit. Bedankt 123planten. Tot de volgende bestelling
Watermeter gekocht. Het was me onduidelijk waar de lengte gemeten was dus welke ik nodig had bij mijn pot. Snelle reactie op vraag gesteld. Nog beter als het aangegeven staat in tekening op website bij producten. Verpakking was belachelijk groot, veel lucht in de doos.
28 sep 2024
Hydrocultuur plant besteld. Werd keurig geleverd Echter nu veel gele bladeren Betreft Agloanoma cutlass. Staat niet in het licht maar heb groeilamp erbij. Zou jammer zijn als plant het niet overleefd Beetje te duur voor vind ik persoonlijk foto 2 zoals geleverd

Product ok, communicatie mbt levering kan beter

Goed product. Wat ik vervelend vond was dat een mail stond ik het product op vrijdag zou krijgen. Ik wilde het weekend t gebruiken. Ik kreeg op vrijdag deel product 1, op maandag 2 en dinsdag 3. Die verwachting kan wel beter gecommuniceerd worden.

Super service

Ik had een klacht die door Joline van de customer service direkt serieus werd opgepakt en behandeld. Zeer communicatief. Ze gaf me goede informatie en heeft de klacht adequaat en correct afgehandeld. Zeer tevreden, super service
MV
Martin v.
Utrecht
Planten prachtig vol en zoals beschreven op site, goeie hoogte etc. (hier hoef je niet bang te zijn dat een plant 20cm oid kleiner is dan beloofd). Snelle levering en prima verpakt. Kortom , beter dan menig plantenleverancier
Een heel mooi plantje. Een heel mooi plantje, heel goed beschermd door de juiste verpakking en snel bezorgd met post NL. een stekje maar sterk genoeg om uit te kunnen groeien tot een prachtige volwassen plant

Mooie planten zeggen veel.

Laatst mooie planten ontvangen, heeft een positief gevoel voornamelijk dat het een bedankje was voor een bijzonder persoon. Nogmaals Dank.
29 sep 2024
verzending volgens afspraak. goede bereikbaarheid en dienstverlening klantenservice. planten zien er goed uit. afwachten of ze aangroeien.
19 sep 2024
Wat mij beviel is de staat waarin perfect verpakt was. En tevens de planten zelf. Daar kan Bakker niet meer aan tippen 👌🏽
RV
Remco V.
Wilnis
2 okt 2024

Sansevieria “Moonshine”

Mooie plant geleverd welke zeer goed verpakt was zodat er geen schade aan de plant zat, en binnen 1werkdag in huis.
Prachtige plant, goed verpakt, alles op tijd. Mogelijke een notificatie sturen wanneer de plant onderweg us.
21 sep 2024
Wat een prachtig stekje en het was zo mooi verpakt. Die bollen straks. nou ja later in bloei, zo benieuwd!
1 okt 2024

Mooie gezonde planten

Planten werden netjes en op tijd geleverd. Ook voldeden de planten aan de omschrijving van de website.
Er voor zorgen dat de planten zorgvuldig getransporteerd worden en niet ondersteboven zoals ons
21 sep 2024
Planten zijn goed verpakt, goede service en snel geleverd! Hier kun je gerust je planten kopen!
WP
Willy P.
Deurne
25 sep 2024

Opfleuren

Het was moeilijk. Kiezen maar het resultaat is ok mooie planten en volgens mij ook gezond
Bestelling als cadeau elders laten afleveren, levering goed kunnen volgen. Tevreden!
25 sep 2024
Goed assortiment, tijdige levering. Ziet er fris uit. Nu afwachten of dat zo blijft.