Beoordelingen voor imaginjewels.com/nl



Uitstekend

4.72/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 24 Trusted Shops beoordelingen sinds 21-01-2019.
In totaal heeft imaginjewels.com/nl al 24 beoordelingen verzameld.

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
13-11-2019
De ring is exact hoe ik het mij voorgesteld had, heel fijn en elegant
Van de levering heb ik niets te klagen, die verliep vlot. Dus ik ben zeer tevreden en hoop in de toekomst nog eens te bestellen bij jullie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
31-10-2019
07-11-2019
Beste
Mijn bestelling klopt niet. Ik heb één verkeerde oorbel geleverd gekregen en aan de andere oorbel mist er een steentje. Kan hier een oplossing voor gevonden worden?
Mvg
2.00
Matig

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
01-11-2019
Alles is altijd perfect en mooi op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
11-10-2019
zeer professioneel afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
09-09-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
04-09-2019
Mooi verpakt, zorgvuldig, snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
12-08-2019
Toller Schmuck Jederzeit wieder:-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Service en product zelf heel goed. Ik had gewoon iets mooiere verpakking verwacht.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Cadeaucheque besteld en vlak erna het bedrag nog willen aanpassen: Imagin heeft me hierbij geweldig goed geholpen en me snel de geupdatete cadeaubon bezorgd via mail. Zeer flexibel. thanks
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
14-06-2019
Super snelle levering en een leuk pakketje om uit te pakken
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
28-05-2019
mooi
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
26-05-2019
Alles was in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
20-05-2019
Mooie sieraden, snelle leverung
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
De ketting was veel beter dan verwacht. Maar er stond levering in België 24u, maar het was onduidelijk of het verzonden werd binnen de 24u of dan geleverd werd. Dat zou duidelijker kunnen zijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
snelle levering, directe antwoord op mails en product zag er prima uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
In de winkel zeiden ze mij dat de ketting die ik wilde niet meer zou binnenkomen in zilver, maar online vond ik ze zo. Jammer dat de verkoopster mij dat niet kon zeggen.

De juwelen zijn wel echt prachtig en ze werden heel snel geleverd. Super content dat ik ze voor mijn huwelijk kan dragen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
15-04-2019
Uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
15-04-2019
Super service, zo snel geleverd in een mooi pakje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
11-04-2019
TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
10-04-2019
Ik ben extra blij met mijn juweeltjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
07-04-2019
Snelle levering
Product voldoet volledig aan mijn verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2019
Besteldatum
23-03-2019
30-03-2019
Super tevreden Gemakkelijk te dragen en te combineren Ik kan niet meer zonder ;-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
26-03-2019
Snelle bezorging (woon in het buitenland)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
20-03-2019
Comme d'habitude les bijoux sont parfaits mais grosse déception pour la livraison impossible de se faire livrer à la maison. .....
4.33
Goed

imaginjewels.com/nl

Contact
Steenhouwersvest 11
2000 ANTWERPEN
België
info@imaginjewels.com
imaginjewels.com/nl
Winkel-exploitant
BVBA I.ma.gi.n. Jewels
Steenhouwersvest 11
2000 ANTWERPEN
België
Handelsregister
Kyckr 0525976758
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Gilles van Gestel
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.