24 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden
2 sterren
1 ster
59 beoordelingen in totaal
3 maanden geleden
zowel het fysieke bezoek in de winkel als de ervaring van het online shoppen zijn allebei heel positief verlopen.Vriendelijke bediening met een persoonlijke aanpak.
daarnaast zijn de pricten mooi en origineel, de prijs / kwaliteit is top.
Ik ging in Amsterdam naar de winkel daar kon de dame niet graveren. Dus bestelde ik maar het gewenste juweeltje om thuis te laten leveren. Na 2 dagen te dragen voelde ik aan mijn ketting en was het bedeltje weg. Zeer slechte kwaliteit. Ik probeer constant de zaak te contacteren maar niemand reageert hierop. WEGGESMETEN GELD!
3 maanden geleden
Super snelle service, mooie juweeltjes en heel lief personeel. Ben super tevreden!
3 maanden geleden
Snelle verzending en artikelen helemaal zoals verwacht
Zeer snelle en correcte levering.
Supermooi ingepakt.
Verbeterpunten:
- Website geeft niet altijd aan dat je maar 1 oorbel koopt ipv een paar
- Het zakje is mooi maar overbodig en bijgevolg niet zo ecologisch.
6 maanden geleden
Toller Schmuck, behält seine goldene Farbe trotz intensiven Tragens.
Immer wieder gerne:-)
9 maanden geleden
Bestelling vlot afgehandeld en levering was na 3 dagen al in orde!
Tip top!
7 maanden geleden
De zeer snelle en correcte service, ook als er een probleem opduikt.