Tarwegraskoning.nlReviews

: 104Uitstekend

4,67

Beoordelingen voor Tarwegraskoning.nl

24 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

104 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


28 okt. 2022 
van BB B.
Very trustworthy! Tarwegraskoning.nl did not have the item I ordered and gave an immediate refund. I will wait until the stock arrives, and purchase from their website.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


19 nov. 2022
Spul is niet zo vers als kan zijn. Aflevering gelukt maar stroef en een beetje apart zo los in een doosje. Wel goed bevroren.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Tarwegraskoning.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
27 jun. 2022
Levering op dezelfe geleverd als besteld
Beoordeling melden
Geïmporteerd
21 mrt. 2022
Prima service, persoonlijke benadering,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022 
Levert snel en communiceert frequent
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Fantastische Klantenservice
Beoordeling melden
Geïmporteerd
9 apr. 2022
Uitstekende, snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
Heel eenvoudig en correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022 
Eerlijkheid!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022
Product was niet op voorraad terwijl dat wel op de website stond. Heb inmiddels na 5 dagen nogsteeds mijn geld niet terug.
Beoordeling melden
Geïmporteerd
2 mrt. 2022
Kon niet leveren wel kortingscode gekregen Daarop slow juicer als nog besteld met boek. Maar die moet ik nog krijgen
Beoordeling melden
Antwoord van Tarwegraskoning.nl
25 mei 2022
Beste Nick, Hartelijk bedankt voor uw feedback. Helaas zijn wij het boek vergeten op te sturen, daarvoor onze welgemeende excuses. Het is vandaag alsnog verstuurd. Met vriendelijke groet, Het Tarwegraskoning-team