Certificaat voor HMG Benelux Shop

No. X7085EFA145F665FBFF9F7CF7A06D535C
 

Geldig vanaf
14-10-2013
Geldig tot
13-10-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop



Uitstekend

4.52/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 737 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft HMG Benelux Shop al 3.229 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Met onze Dak & Wand Planner is het heel eenvoudig snel alles te kiezen wat u voor uw oppervlakte nodig heeft. Ga het nu uit proberen!

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
24-08-2019
zijn goed behandeld
snelle antwoorden bij vragen
goede servies
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
23-08-2019
Via e-mail goed op de hoogte gehouden. Contact per telefoon met chauffeur voor aankomst materiaal was zeer goed. Materiaal goed aangekomen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
23-08-2019
Transport was prima, jammer dat het op het laatste moment een dag verschoven werd.
De producten zijn prima, alleen was onduidelijk welke kant de UV-bescherming heeft. En de afsluiting van de profielen aan de bovenzijde is niet geregeld, dat is jammer.
Service was prima, vraag naar UV-zijde werd direct beantwoord zodat we snel verder konden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
23-08-2019
De aflevering door de chauffeur is zeer goed bevallen.
De produkten zagen er zeer goed uit.
De service viel tegen, bij drie verschillende orders op 1 adres werd wel drie keer vrachtkosten berekend.
Dit hadden wij niet verwacht omdat het anders was afgesproken
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
23-08-2019
In overleg met HMG de losplaats aangepast. Chauffeur belde keurig half uurtje ervoor. Spullen aangenomen en geplaatst. Uitgebreide (digitale) informatie beschikbaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
Prima service, goede adequate backoffice.
Aardige service bij levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
22-08-2019
jammer dat we de dakplaten 1 straat verder moesten afhalen omdat de chauffeur niet bij ons de straat in wou rijden.
deze man sprak alleen duits en zij dat hij te groot was voor in de straat te rijden, maar er rijden vrachtwagens in onze straat die veeel groter zijn.
ik denk niet dat ik hier nog ga bestellen i.v.m de chauffeurs.
2.67
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 23-08-2019
Bedankt voor het feedback. De chaffeurs proberen alles, om de bestelling op de gewenste plek te brengen. Helaas zijn sommige straten voor een 17 meter en 40 tons vrachtwagen zonder meedraaiende assen te eng en kan ook een verkeerd geparkeerde auto in de bocht het al onmogelijk maken om de straat in te komen. Ons excuses, dat het bij u niet is gelukt. Bent u met de producten wel tevreden?

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
We hebben de producten besteld met de informatie dat het 2 tot 3 weken kan duren. Nog geen week later hadden we de producten al in huis. Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
19-08-2019
Snelle reacties, snelle levering. Veel eerder dan vermeld op de opdrachtbevestiging
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-08-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
18-08-2019
prima product , erg bij mee service was ook prima en levering ook echter als je als particulier besteld en ze komen met en wagen van 40 ton en 17 meter dan kun je bijna nergens een straat in en ben je aan gewezen om je product ergen te laten leveren waar de 40 ton vrachtw wel kan komen met als gevolg dat je zelf je bestelde product met je personen auto naar het juiste adres moet zien te vervoeren
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 19-08-2019
Hartelijk dank voor dit feedback. Wij proberen de klant vooraf genoeg info te geven over de wijze van levering. En gelukkig lukt het bijna altijd perfect!

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
17-08-2019
Alles tot in de puntjes. kleine opmerking, aluminium profielen samen met pvc profielen verpakt waardoor zwarte strepen op de pvc.
Zeer goede service en opvolging.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
17-07-2019
17-08-2019
Alle spullen netjes en goed verpakt geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
17-08-2019
De bestelling was volledig volgens afspraak geleverd, een dikke proficiat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
16-08-2019
Alles goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
17-07-2019
16-08-2019
Prima bezorging met levering volgens mail.
goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
16-08-2019
Goede webside, makkelijke prijsbepaling en bestelproces.
Levering perfect op tijd en zeer correcte chauffeur.
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
16-08-2019
Bestelling was bij het verkeerde adres afgeleverd. verkeerde straat, hetzelfde huis nummer.
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-08-2019
Bedankt voor het feedback. Wij hebben op het door u aangegeven adres geleverd. Graag even telefonisch contact, zodat wij de gegevens samen kunnen controleren.

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
24-06-2019
16-08-2019
De levering zou gebracht worden bij mij klant. Een dame van 73, en de chauffeur vond het niet nodig om het bij haar thuis af te leveren maar in een steegje. Mijn klant heeft het zelf naar de tuin moeten brengen. Ik vind dit een hele slechte zaak en zal ook geen bestellingen meer bij jullie doen. P.s de platen waren beschadigd omdat de chauffeur ze over de straat gesleept had.
1.33
Slecht

HMG Benelux Shop antwoordt: 19-08-2019
Indien wij voor de deur kunnen leveren, doen wij dit uiteraard ook. Waarschijnlijk heeft de chauffeur de straat niet met zijn wagen kunnen aanrijden. Niemand wil een oudere heer platen laten slepen. Echter hebben wij geheel geen telefoon c.q. reclamatie van u mogen ontvangen. Dan hadden wij graag de gehele zaak samen bekeken en een oplossing gezocht.

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
15-08-2019
Goeden service en behulpzaamheid door de personeelsleden van verkoop en service
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 16-08-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
22-07-2019
15-08-2019
Snel geleverd,goede kwaliteit,gewoon doen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
15-08-2019
Duidelijk info over producten. Communicatie verloopt heel soepel en correct via mail. Bij levering word duidelijk aangegeven welke datum, wanneer de vrachtwagen ongeveer 20 km van u af is krijg je de gps tracker gegevens door zodat je perfect weet waar hij zich bevindt. Chauffeur was zeer behulpzaam en vriendelijk. Alles was aanwezig. Ben super tevreden en ga zeker nog terug bestellen. Mvg Davy A
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 16-08-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
15-08-2019
Correct geholpen
Wou een pakket bestellen maar met een wijziging. Netjes offerte op maat gekregen
Levering op gps te volgen tot op de meter

Sms’je bij vertrek en bij 4km van leverlocatie.
Velen kunnen hier een voorbeeld aan nemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
15-08-2019
korrekte uitvoering en levering.
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 16-08-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
15-08-2019
Producten en service is wat toch mag verwachten. De levering is uitsteken via tracking te volgen, keurige chauffeur.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 16-08-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-08-2019
goed
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 12-08-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
10-08-2019
Heb profielen besteld voor kanaalplaten en wat kleine andere dingen.
Op zich alles prima afgeleverd alleen jammer dat ze verwachten dat ik weet wat een vrachtwagen wel of niet kan. Berichtgeving over aflevermoment kan duidelijker of deze wel/niet wordt verzonden. Verder aardig tijdens contactmomenten.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 12-08-2019
Bedankt voor het feedback. Op zich hebben wij bijna nooit problemen met de leveringen, maar omdat het zo een grote vrachtwagen is, geven wij liever wat meer informatie over de aflevering.

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
10-08-2019
grote vrachtwagen kon niet bij het huisadres komen
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 12-08-2019
Bedankt voor het feedback. Op zich hebben wij bijna nooit problemen met de leveringen, maar omdat het zo een grote vrachtwagen is, geven wij liever wat meer informatie over de aflevering.

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
24-06-2019
10-08-2019
Keurig volgens afspraak geleverd en voor de deur bezorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
25-06-2019
09-08-2019
Alles palettie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
09-08-2019
Prima levering en vlotte en goed bereikbare helpdesk.
Ik kocht dakpanplaten van 0,4 mm omdat het voor een oudere recreatiewoning was, maar adviseer eenieder om 0,5 mm te bestellen. Een dikte van 0,4 mm is wel erg dun en je loopt er makkelijk deuken in.
De heldere montagehandleiding zou aangevuld kunnen worden met het advies eerst ca. 6 platen te koppelen en dan pas uit te richten langs de gootli
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 12-08-2019
Bedankt voor het feedback. De platen zijn niet om op te lopen. De montagehandleiding zullen wij nog eens doorkijken en eventueel aanpassen.

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
09-08-2019
Ik ben tevreden over de geleverde platen en ook over de bezorging

Vriendelijk groet
A.H.Bleij-Wieringa
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 12-08-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
11-07-2019
09-08-2019
Alles zeer naar wens verlopen.
Een negatieve opmerking. Ik heb vijf golfplaten besteld. Ik had er 1 graag op maat gezaagd ontvangen, maar dat kon niet. Verder ben ik tevreden.Ookn ove de correcte levering.
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 12-08-2019
Bedankt voor het feedback. De platen kunnen wij alleen in de lengte korter zagen, smaller zagen moet u zelf doen. Maar dit is bij polycarbonaat platen heel makkelijk te doen.

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
09-08-2019
Zeer goed georganiseerde afhandeling van aankoop en perfect geplande aflevering door meedenkende chauffeur
Goede reden voor klandizie in de toekomst Chapeau
Victor Coopman
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
09-08-2019
vlugge levering,kwaliteit zoals verwacht &vriendelijke n behulpzame chauffeur
.een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
09-08-2019
Perfect afgeleverd, goede service door platen netjes op de plaats te leggen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
08-08-2019
Prima service, informatie en product. De levering per 17m truck zal bij veel particulieren knelpunten opleveren.
3.67
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 09-08-2019
Bedankt voor het feedback. De leveringen lukken normaal gezien. Er mogen alleen geen autos in bochten staan, zodat de chaffeur er goed langs komt.

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
08-08-2019
Als ik weer wat nodig heb
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
14-07-2019
08-08-2019
Fijn product en een fantastische service. Ook de bezorgdiens is uitstekend.
En de prijs is geweldig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
14-07-2019
08-08-2019
Perfect door de chauffeur op zijn plek gelegd en alles correct afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
08-08-2019
Duidelijke site. Artikelen die anderen niet hebben. Besteld en buiten verwachting zeer snel geleverd. Prima.
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 09-08-2019
Bedankt voor het feedback.

HMG Benelux Shop klantbeoordeling

HMG Benelux Shop

Verkoop van dak- en wand producten in de Benelux

HMG Benelux Shop werd op 14-10-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

HMG Benelux - De centrale punt voor dak- en wandplaten Als u profielplaten (dakpanplaten, damwandplaten, golfplaten), lichtplaten (enkelwandige lichtplaten, kanaalplaten, massieve platen), vezelcement golfplaten, terrasoverkappingen, carports, of dakgoten nodig heeft, dan bent u bij ons juist! Met onze up-to-date webshop design kunt u gemakkelijk per desktop-pc, tablet of smartphone onze artikelen zoeken, bestellen en ons ook naar advies vragen. Als u ons verteld wat u nodig heeft, krijgt u binnen 24 uur een passende offerte - op wens ook monsters. HMG Benelux - Uw Partner voor Dak en Wand

Contact
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Tel: 0858883200
info@hmg-benelux.com
HMG Benelux Shop
Winkel-exploitant
HMG Benelux GmbH
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Handelsregister
Tostedt HRB200792
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Leonie Grimberg
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met HMG Benelux Shop.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.