Certificaat voor HMG Benelux Shop

No. X7085EFA145F665FBFF9F7CF7A06D535C
 

Geldig vanaf
14-10-2013
Geldig tot
13-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop



Goed

4.46/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 623 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft HMG Benelux Shop al 2.940 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Met onze Dak & Wand Planner is het heel eenvoudig snel alles te kiezen wat u voor uw oppervlakte nodig heeft. Ga het nu uit proberen!

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
10-04-2019
25-05-2019
Alles was tip top in orde van bestelling tot levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
10-04-2019
25-05-2019
Top geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
09-04-2019
24-05-2019
Snelle levering
Geen beschadigingen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Goed materiaal en netjes volgens afspraak geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
alles was prima in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
24-05-2019
de uitleg kan iets duidelijker. een 8,5
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Alles verliep prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
keurig volgens planning geleverd, via internet vervoerder goed te volgen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Ontevreden over de dag van aflevering. Vooraf geen overleg hierover, werd vlak voor de geplande afleveringsdag weer zonder overleg verplaatst. Gemeld werd dat datum niet gewijzigd kon worden. Een berichtje van overleg vooraf zou klantvriendelijker zijn. Hierdoor geef ik voor afspraak levering slechts een ster. Met levering zelf was niets mis. Vriendelijke chauffeur en behulpzaam.
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 24-05-2019
Bedankt voor het feedback. Omdat wij met 60 grote 40 tons vrachtwagens rijden en deze de hele week in Europa onderweg zijn, kunnen wij in het weekend voor begin van de tour alleen maar goed plannen. Door filles en / of oponthoud bij klanten kan het gebeuren, dat een levering i.p.v. vandaag toch morgen vroeg geleverd word. Hier word u natuurlijk wel gelijk over geinformeerd.

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Uiterst tevreden zoals vorige leveringen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Gevraagde kleur was niet direct leverbaar, doch dit werd direct meegedeeld met een te verwachten leveringsdatum die gerespecteerd werd. Dus voor ons betrouwbaar leverancier van goed product.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 24-05-2019
Bedankt voor het feedback. Helaas hadden wij een langere levertijd van de producent van het materiaal dan verwacht maar gelukkig konden wij het dan toch nog snel leveren. Blij te horen, dat u met de bestelling tevreden bent.

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Nette aflevering vriendelijke chauffeur en over de producten ben ik zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Alles is op tijd en netjes verpakt geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Levering siper snel en door bekwaam chauffeur.
Produkten zijn zoals verwacht maar wel lichtjes beschadigd (dakpanplaat boven de stapel w
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 24-05-2019
Bedankt voor het feedback. Ons excuses voor de beschadigingen. Stuur ons a.u.b. een paar foto's daarvan, zodat wij samen snel een oplossing kunnen vinden.

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
23-05-2019
alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Indrukwekkend zo een grote vrachtwagen, vrolijke chauffeur en geweldig product, gewoon goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Leveringsdatum wijzigt op het laatste moment.
Product niet compleet geleverd.
Nalevering wederom op andere dag en tijdstip dan toegezegd.
2.33
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 24-05-2019
Bedankt voor het feedback. Omdat wij met 60 grote 40 tons vrachtwagens rijden en deze de hele week in Europa onderweg zijn, kunnen wij in het weekend voor begin van de tour alleen maar goed plannen. Door filles en / of oponthoud bij klanten kan het gebeuren, dat een levering i.p.v. vandaag toch morgen vroeg geleverd word. Hier word u natuurlijk wel gelijk over geinformeerd.

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Alles was goed
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 24-05-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
21-05-2019
Producten waren gewoonweg geweldig.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 24-05-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
01-04-2019
20-05-2019
Perfecte service voor en na de bestelling. Levering oké en makkelijk door de track en trace van de chauffeur. Goederen zijn goed en waren goed verpakt. Zeer vriendelijke, Duitstalige, chauffeur en hulp. Dit bedrijf is een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
03-04-2019
19-05-2019
te weinig uitleg over de montage stukken en systemen
3.67
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor het feedback. De montagehandleiding wordt meegestuurd en kan ook in onze webshop gedownload worden.

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
03-04-2019
19-05-2019
Dakplaat geleverd in een niet besteld formaat, ook al staat er op de vrachtbrief dat wij 'n breedte v 98 cm hebben geplaatst. In aanwezigheid v degene die de dakplaten zou plaatsen hebben we 'n plaat v 120 cm breedte besteld. Het is goed gekomen door de creativiteit v degene die het dak inmiddels heeft geplaatst. Niet tevreden
2.33
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor het feedback. U heeft zelf in de webshop de plaat met een breedte van 98 cm bestelt. De bestellingen worden automatisch van de webshop in ons systeem over gedragen. Omdat de platen in de lengte op u wens gezaagd moesten worden, kunnen we de platen dus helaas ook niet omruilen. Het spijt ons zeer, maar dit is echter een fout van u kant geweest.

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
19-05-2019
Producten waren allemaal uitstekend op maat gezaagd.
Alles is al gemonteerd en past uitstekend op elkaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
19-05-2019
Zeer tevreden alles liep zeer goed de bezorging was uitmuntend werd meerdere keren op de hoogte gehouden hoe laat de aflevering zou plaats vinden. Kan niet beter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Jammer dat er niet voor de deur gelost kon worden
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor het feedback. De chaffeurs proberen zo dicht mogelijk te lossen, maar omdat wij met 40 tons vrachtwagens rijden, kan er natuurlijk niet overal gelost worden. Wij hopen, dat u met de producten tevreden bent.

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
07-04-2019
17-05-2019
Geachte,
Zoals aangeduid hierboven ben ik op die zaken zeer tevreden, ik verwacht ook niets anders. Eén kleine opmerking. Ik had bij de bestelling van het click laminaat gevraagd op er tussen panelen geen stof kon vastzetten, U meldde van niet Dit doet zich echter wel degelijk voor Ik hoop dat het niet erger wordt, want dan zou het wel storend zijn. Afwachten dus.
Beleefde groeten.
R. Diels.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
13-04-2019
17-05-2019
vooral goede service
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Helaas kon de vrachtwagen niet onze straat in. Verder prima.
3.67
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor het feedback. De chaffeurs proberen zo dicht mogelijk te lossen, maar omdat wij met 40 tons vrachtwagens rijden, kan er natuurlijk niet overal gelost worden. Wij hopen, dat u met de producten tevreden bent.

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Zeer tevreden. Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
16-05-2019
alles perfect verlopen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
16-05-2019
1plaat had een kleine prod. fout maar we hebben ze toch gebruikt uit tijdsgebrek. In de praktijk blijkt ze gelukkig geen lek geven. Verder zeer tevreden net als vorige keer
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor het feedback. Ons excuus voor de fout in de plaat. U kunt zulke fouten natuurlijk altijd met een foto reclameren zodat wij samen een snelle oplossing kunnen vinden.

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
16-05-2019
Goede communicatie. Levering volgens afspraak en behulpzame chauffeur / bezorger.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
16-05-2019
De bestelling gaf geen enkel probleem inclusief de adviezen die ik van HMG kreeg. De levering was ook perfect. Geen enkel probleem voordat de truck er was kreeg ik al eens op zodat ik de wagen kom volgen. Ik geef eigenlijk nooit een 10 maar voor deze bestelling afhandeling en levering krijgt het totaal een 10. Perfect zo alles is gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
16-05-2019
De correctheid van af het begin tot het einde PERFECT.
Ook de MENEER van de vracht wagen ZEER correct en behulpzaam PRIMA.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
22-03-2019
13-05-2019
Alles correct en binnen de afgesproken temijn geleverd
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 16-05-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
het hele traject verliep zonder enig probleem; de platen waren precies gezaagd als opgegeven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Ben erg goed geholpen. Ik vond het alleen jammer dat ik geen excuus kreeg over een rekening die ik nog niet betaald zou hebben. Pas na een half uur mail verkeer en een kopie van de betaalde transactie zijn ze er over opgehouden.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 13-05-2019
Hartelijk dank voor uw respons. Indien er bij een betaling onenigheden zijn, moet dit natuurlijk even geconrtoleerd worden en hiervoor moet ook op andere afdeling nagevraagd worden. Dit kan soms even duren. Echter komt dit nagenoeg niet voor. Fijn te horen dat u zich goed geholpen voelt door ons.

HMG Benelux Shop klantbeoordeling

HMG Benelux Shop

Verkoop van dak- en wand producten in de Benelux

HMG Benelux Shop werd op 14-10-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

HMG Benelux - De centrale punt voor dak- en wandplaten Als u profielplaten (dakpanplaten, damwandplaten, golfplaten), lichtplaten (enkelwandige lichtplaten, kanaalplaten, massieve platen), vezelcement golfplaten, terrasoverkappingen, carports, of dakgoten nodig heeft, dan bent u bij ons juist! Met onze up-to-date webshop design kunt u gemakkelijk per desktop-pc, tablet of smartphone onze artikelen zoeken, bestellen en ons ook naar advies vragen. Als u ons verteld wat u nodig heeft, krijgt u binnen 24 uur een passende offerte - op wens ook monsters. HMG Benelux - Uw Partner voor Dak en Wand

Contact
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Tel: 0858883200
info@hmg-benelux.com
HMG Benelux Shop
Winkel-exploitant
HMG Benelux GmbH
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Handelsregister
Tostedt HRB200792
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Leonie Grimberg
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met HMG Benelux Shop.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.