Certificaat voor HMG Benelux Shop

No. X7085EFA145F665FBFF9F7CF7A06D535C
 

Geldig vanaf
14-10-2013
Geldig tot
13-10-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 734 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft HMG Benelux Shop al 3.401 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Met onze Dak & Wand Planner is het heel eenvoudig snel alles te kiezen wat u voor uw oppervlakte nodig heeft. Ga het nu uit proberen!

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
06-09-2019
21-10-2019
Korrekte afspraken, prima kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
05-09-2019
21-10-2019
Prima service en hulp bij fout in mijn bestelling gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2019
Besteldatum
20-10-2019
20-10-2019
Bestelling : EB19H09863
Ik heb voordat ik de bestelling heb geplaatst contact opgenomen met 'dienst verkoop'. Ik ben goed geholpen echter te bekomen kalotten zijn niet bruikbaar voor de bestelde golfplaat. Ook had ik een schroefbit besteld welke niet geleverd is. Hierdoor heb ik ongeveer een € 50 te veel betaald. Ik zal contact opnemen met dienst na verkoop voor het vinden van een oplossing.
Mvg
3.33
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 21-10-2019
Bedankt voor het feedback. U had helaas zelf in de webshop de verkeerde kalotten uitgekozen. Graag even een reclamatie bij ons indienen, zodat wij deze kunnen wisselen en ook de schroefbit na kunnen leveren.

Datum van publicatie
20-10-2019
Besteldatum
20-10-2019
20-10-2019
De chauffeur stond eerst op een verkeerd adres en werd erg boos toen hij hoorde dat de spullen naar een ander adres moesten. Uiteindelijk kon hij de spullen niet op ons adres leveren omdat de vrachtwagen te groot was. Wij hebben hem geholpen door de spullen op een drukke weg samen met hem uit te laden en ze zelf naar ons huis te brengen. De chauffeur was onaardig en veel aan het schelden.
3.00
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 21-10-2019
Bedankt voor het feedback. Ons excuses voor het gedrag van de chaffeur. Dit mag natuurlijk niet gebeuren en wij zullen intern met de chaffeur praten. Wat betreft de hulp een dank naar jullie te, zodat de bestelling toch nog gelost kon werden.

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
04-09-2019
19-10-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
18-10-2019
Correcte levering van de bestelde goederen op het afgesproken tijdstip.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
18-10-2019
Tevreden over de verwerking van onze bestelling en ook de communicatie is erg snel/vlot.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
18-10-2019
Kopstukken voor de ronde nokken passen niet perfect.Heb het kunnen oplossen met een beetje van de lipjes weg te zagen
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 21-10-2019
Bedankt voor het feedback. Deze passen perfect op de halfronde nokken. Stuur a.u.b. een foto van uw kopstukken, zodat wij kunnen nakijken, wat er hier fout is gegaan en wij samen een oplossing kunnen vinden.

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
17-10-2019
alles is corect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
17-10-2019
Duidelijke omschrijving van het product.
Duidelijke website.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
22-09-2019
17-10-2019
De bestelde dakpanplaten werden volgens afspraak op tijd bezorgd. De producten zagen er goed uit conform foto's op de site. De bezorgtijden worden goed doorgegeven en ook nagekomen Telefonisch na de bestelling nog even contact gehad met HMG voor advies (benodigd aantal schroeven). Werd voor mij uitgerekend en de bestelling werd telefonisch aangepast. Zeer tevreden
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 18-10-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
16-09-2019
17-10-2019
Goede planning vriendelijke chauffeur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
16-09-2019
17-10-2019
Jammer dat twee platen niet haaks waren
3.33
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 18-10-2019
Bedankt voor het feedback. Ons excuses voor het ongemak. Graag even een reclamatie aan ons sturen, zodat wij dit probleem kunnen bekijken en samen snel op kunnen lossen.

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
17-10-2019
Correcte levering , mooie materialen , goeie prijzen
Ben zeer tevreden cijfer 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
17-10-2019
De bestelling werd een dag te vroeg geleverd
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 18-10-2019
Bedankt voor het feedback. Ons excuses voor het ongemak. Omdat de chaffeurs de hele week onderweg zijn en niet elke dag terug komen zijn de planningen een inschatting en kan het echter gebeuren, dat ze dan sneller dan gepland onderweg zijn. Wij hopen, dat u met de bestelling zelf wel tevreden bent.

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
30-08-2019
15-10-2019
Datum levering veranderde 3x maar kwam toch op de eerste lever datum
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 16-10-2019
Bedankt voor het feedback. Ons excuses voor het ongemak wat betreft de levering. Wij hopen, dat u met de producten zelf tevreden bent.

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Geweldige service, vooral dankzij mevrouw Heins. Heeft me echt goed geholpen met de selectie. De schuur met de terracotta dakpanplaten zien er heel chique uit, bijna als echte dakpannen. Compliment
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
13-10-2019
Levering werd 4 x verzet
Bij de laatste levering een dag later dan de email
Met spoed van mijn werk gehaald ,om de vrachtwagen te lossen
3.00
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 14-10-2019
Bedankt voor het feedback. Ons excuses voor het ongemak wat betreft de levering. Wij hopen, dat u met de producten zelf tevreden bent.

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
28-08-2019
13-10-2019
De producten lijken goed,doch de tijd zal het bewijzen.
De service is uitstekend,maar met calamiteiten moet je
rekening houden.Ik ben tot nu toe tevreden.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 14-10-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
13-10-2019
Geen melding gekregen van chauffeur die een dag vroeger leverde... goed maar daardoor toch niet afgelegd op voorziene plaats. Verder perfekte levering.
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 14-10-2019
Bedankt voor het feedback. U zou een e-mail voor aflevering moeten hebben gekregen. Is deze misschien bij u in de SPAM belandt?

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
11-10-2019
Helaas verkeerde leveringsdatum in plaats van donderdag werd er woensdag geleverd
3.33
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 14-10-2019
Bedankt voor het feedback. Ons excuses voor het ongemak. Omdat onze chaffeurs de heel week onderweg zijn (vanuit Duitsland) en dus niet terug naar het magazijn komen, kan het gebeuren, dat ze sneller onderweg zijn dan gepland. Wij hopen, dat u met de producten tevreden bent.

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
11-10-2019
Van bestelling tot levering wordt men duidelijk op de hoogte gehouden. Super dienstverlening
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
11-10-2019
alles prima gelopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
13-09-2019
11-10-2019
Goede kwaliteit, op tijd geleverd. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
26-08-2019
11-10-2019
Incomplete bestelling, geen behoefte om het op te lossen door zeer slechte bezorging die niet volgens afspraak is geleverd. Komt ook door transport, slechte communicatie met chauffeur en geen enkel respect dat er werkende mensen zijn. Onnodig dag voor vrij genomen en geen levering ontvangen, geen bericht van HMG. Bij melden van de klacht geen excuus of correcte afhandeling
2.00
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-10-2019
Bedankt voor het feedback en nochmaals ons excuses voor het ongemak (hadden wij ook per e-mail verstuurd). Helaas had de chaffeur langere oponthoudt vanwege meerdere filles. U was ingepland als laatste tour voor die dag, maar daardoor veranderde zich dat helaas op de morgen op de volgende dag. Wij hopen wel, dat u met de producten tevreden bent.

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
14-09-2019
10-10-2019
Alles naar wens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
10-10-2019
Kan niet meer zeggen dan dat alles super verlopen is eb een zeer goede opvolging van de besteling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
10-10-2019
Veel en gemakkelijk info te verkrijgen. Steeds tot uw dienst, zowel voor als na de bestelling. Heel vlotte en vriendelijke service, de levering idem dito. Héél tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
10-10-2019
Heb alles op tyd en goed ontvangen , producten waren zorgvuldig en goed verpakt , alles prima in orde , dank U
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
13-08-2019
09-10-2019
bij deze bedrijf wordt er met jou bestelling mee gedacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
09-10-2019
We hadden erg veel pech met onze producten. Er zat veel schade op bleek bij de aflevering. De hulp van de HMG medewerkers en de bereidheid om mee te denken over oplossingen was echt fantastisch. Het feit dat je zelf de datum van levering niet kan kiezen en ook dat de tijd lange tijd onduidelijk is was doordat we meerdere malen leveringen hadden erg vervelend. De levering zelf waren goed.
3.67
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 10-10-2019
Bedankt voor het feedback. Ons excuses voor de schade. Graag even een paar foto's toesturen, zodat wij hier snel een oplossing voor kunnen vinden. Wij krijgen in januari een nieuw plannings-systeem en hopen daardoor nog efficienter alle 1000+ bestellingen per week in te plannen.

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
07-10-2019
Zelden zo'n goede klantenservice gehad. Duidelijke website, scherpe prijzen en werd altijd up-to-date gehouden. Mijn man heeft nu de platen op het dak gelegd en het ziet er prachtig uit. Nu kan de volgende lente en zomer komen, zodat we prachtig onder de nieuwe terrasoverkapping kunnen genieten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
07-10-2019
Heel tevreden over de geleverde producten.
Levering zoals afgesproken door vriendelijke Duitstalige chauffeur.
Pluspunt is de gps tracking van de vrachtwagen.

Mvg,
Frank C. Zeebrugge
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
04-10-2019
Natuurlijk kan alles beter. De levering was goed georganiseerd en de chauffeur een Duitstalige was vriendelijk. De golfplaten had ik graag wat steviger gehad. Ze lijken me nogal fragiel en te dun. Weet niet of er dikkere alu-golfplaten beschikbaar zijn. In elk geval ik had ze steviger gewild. De service is goed en goed georganiseerd. Ook jullie website lijkt me goed en logisch opgesteld.
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 07-10-2019
Hartelijk dank voor uw uitvoerige respons. De platen krijgen overigens de stevigheid tijdens de bevestiging door de onderconstructie.

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
04-10-2019
Volgens afspraken geleverd, dus prima.
Wel 1 vraag: er was een extra dakplaat bij in de kleur donkergrijs. Deze was niet besteld en stond ook niet op de factuur. Waarom is deze extra geleverd? Komen jullie deze weer terughalen (ik heb deze plaat niet besteld en niet nodig)?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
04-10-2019
Zeer tevreden over het geleverde product ,
De levering en de afgesproken plaats was correct .
De conversatie was in het engels, maar geen probleem .

Prima , hartelijk dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
03-10-2019
goede service. Alleen maken jullie erg veel voorbehouden bij de levering
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 04-10-2019
Hartelijk dank voor uw reactie.

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
03-10-2019
Duidelijke website. Goed contact/overleg bij .evt later te leveren goederen of vervangende goederen. Bij vervangende goederen stond het terug te storten geld gelijk op de rekening.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
03-10-2019
Telefonische helpdesk gaf prima service, levering exact conform afspraken en door prima chauffeur, materialen keurig en vlot op onze aanhanger gelost, product is precies datgene wat we in Zweden hadden gezien en ook wilden hebben. Goede prijs:kwaliteit ratio. HMG is een aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
03-10-2019
9 perfect geholpen service was super en netjes voor de deur af geleverd super tevreden
5.00
Uitstekend

HMG Benelux Shop klantbeoordeling

HMG Benelux Shop

Verkoop van dak- en wand producten in de Benelux

HMG Benelux Shop werd op 14-10-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

HMG Benelux - De centrale punt voor dak- en wandplaten Als u profielplaten (dakpanplaten, damwandplaten, golfplaten), lichtplaten (enkelwandige lichtplaten, kanaalplaten, massieve platen), vezelcement golfplaten, terrasoverkappingen, carports, of dakgoten nodig heeft, dan bent u bij ons juist! Met onze up-to-date webshop design kunt u gemakkelijk per desktop-pc, tablet of smartphone onze artikelen zoeken, bestellen en ons ook naar advies vragen. Als u ons verteld wat u nodig heeft, krijgt u binnen 24 uur een passende offerte - op wens ook monsters. HMG Benelux - Uw Partner voor Dak en Wand

Contact
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Tel: 0858883200
info@hmg-benelux.com
HMG Benelux Shop
Winkel-exploitant
HMG Benelux GmbH
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Handelsregister
Tostedt HRB200792
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Leonie Grimberg
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met HMG Benelux Shop.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.