HMG Benelux Shop- Logo - Beoordelingen

HMG Benelux ShopReviews

: 4.811Goed

4,43

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 okt. 2013
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
HMG Benelux Shop is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij HMG Benelux Shop kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 okt. 2013
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
HMG Benelux Shop is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij HMG Benelux Shop kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop

160 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.811 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 apr. 2022
Duidelijke informatie van door ons bestelde polycarbonaat heldere golfplaten in een lengte van 8.00 m1 beschikbaar. De bestelde materialen werden deugdelijk verpakt aangeleverd. Groot bezwaar... HMG maakt gebruik van extern transportbedrijf, waardoor je afhankelijk bent van de transportdagen/weken van deze Duitse transporteur. HMG geeft aan dat doorgaans tussen 1 en 2 weken wordt bezorgd, maar aanvaard geen enkele aansprakelijkheid over deze leverdata. In ons geval vond de levering circa 1 maand later plaats en is behoorlijk vervelend als je op de dakplaten zit te wachten ivm noodzakelijke waterdichtheid etc. Wij vinden dat HMG hier beter mee om moet gaan.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


29 nov. 2022
Bij mijn bestelling gevelplaten ook vulstroken besteld om ONDER de plaat te monteren. Bij montage merk ik dat deze niet passen. Het blijkt dat ik vulstroken nodig heb type "BOVEN de plaat", om "ONDER de plaat" te kunnen monteren..!? Dit blijkt nergens vermeld te zijn, ook niet in montagehandleidingen waardoor ik dit onmogelijk kon weten. De klantendienst kan dit niet (kosteloos) voor mij oplossen met een retour & nieuwe levering terwijl in mijn ogen wel de juiste vulstroken voor montage "ONDER" de plaat besteld heb. De levering door een extern transportbedrijf was ook niet op de afgesproken dag, van hen uit werd niks over gecommuniceerd over een wijziging in distributie. Ook qua prijs niet de meest interessante leverancier. Jammer genoeg heb spijt van deze aankoop bij HMG Benelux en is mijn probleem nog steeds niet opgelost. Geen aanrader.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(15)
(1)
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
Levering ze komen de leverdag niet na laten niets op voorhand weten . Bellen zelf niet aan ze leggen het neer en zijn weg.
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
28 okt. 2022
Vervelend te horen dat het bij u zo gelopen is. De chauffeurs bellen eigenlijk altijd aan. Mails betreffende de levering zou u moeten hebben ontvangen. We hopen dat u wel tevreden bent met het materiaal.
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022
 
leverermijn was behoorlijk lang
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
28 okt. 2022
Onze excuses hiervoor, u heeft inderdaad iets langer als normaal moeten wachten. We hopen dat u wel tevreden bent met het geleverde materiaal.
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
Betere communicatie betrefende het bellen van de chauffeur mijn telefoon gsm deed het even niet had ook ons normale huis nummer kunnen bellen toch nog aan de telefoon gekregen stond al voor aan de weg konden deze niet zien wonen 200 meter van de weg af ben naar hem toe gereden met tractor en aanhanger sprak zeer voor mij gebrekkig duits en helemaal geen nederlands kregen zelf een kwade mevrouw aan de telefoon zij mijn vrouw maar verder is het goed verlopen
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
1 jul. 2022
Onze excuses dat de levering niet helemaal goed is verlopen. Ook onze transporteurs hebben te maken met een gebrek aan chauffeurs en nemen daarvoor veel buitenlands personeel aan. Dit is niet altijd even makkelijk, ook niet voor de chauffeurs, maar anders zouden de levertijden nog veel langer worden. Kwade telefoontjes mogen echter niet zijn. Hiervoor onze oprechte excuses.
 Geverifieerde beoordeling
6 mei 2022
De producten zijn prima voor een mooie prijs, verbeteren het transport. Enkel een 17meter lange vrachtwagen voor kleine pakketen en dan nog 4 mails krijgen over een leverdatum die een aantal keer wijzigt en tenslotte een dag eerder om 's avonds 19:15 bezorgt wordt. Eh nee ik heb geen tijd om de hele de dag de Track&Trace in de gaten te houden om te zien wanneer de levering precies komt.
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
24 mei 2022
Fijn te horen dat u tevreden bent met het materiaal. Het probleem met het verschuiven van de datum was een technisch probleem, dit hebben we inmiddels opgelost. Andere wagens kunnen wij echter niet inzetten. Wij leveren in geheel Nederland vanuit Duitsland en dat de gehele week. We kunnen niet iedere dag van magazijn naar Nederland / Belgie rijden, dan worden de levertijden immens lang. Wij hopen op uw begrip.
 Geverifieerde beoordeling
22 apr. 2022
De golfplaten die wij kregen waren niet strak afgesneden. Bezorging kwam op het afgesproken tijdstip. 1 plaat had een klein scheurtje wat ik gerepareerd heb ipv weer terug te sturen wat weer een aantal weken uitstel tot gevolg zou hebben gehad.
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
24 mei 2022
Het spijt me dat u schade aan het materiaal had. Dit is natuurlijk niet osn standaard en hadden wij graag opgelost.
 Geverifieerde beoordeling
7 feb. 2022
De bestelling was precies wat ik verwachtte en ben er tevreden mee. Alleen de bezorging was op een ander tijdstip dan verwacht (woensdag om 19:30 in plaats van donderdag). Ook de platen waren een beetje nat geworden
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
11 mrt. 2022
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij leveren met een open wagen, dus de platen kunnen inderdaad nat worden, maar gezien ze bedoeld zijn voor buiten is dat verder geen problem. De levering is gebasseerd op een planning. Soms kan het voorkomen, dat de wagens iets sneller of langzamer onderweg zijn. We proberen dit uiteraard te voorkomen.
 Geverifieerde beoordeling
8 apr. 2022
Bestelling werd in 2 keer geleverd (jammer). goot kwam 2weken later dan dakplaten. hierdoor 2x terug naar de klant wat normaal maar 1 keer zou moeten.
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
22 apr. 2022
Het materiaal komt soms vanaf verschillende fabrieken, dan is een gezamelijke levering helaas niet mogelijk.
 Geverifieerde beoordeling
22 mei 2022
helaas waren alle zelf borgende moeren van de verstelbare dakgootbeugels door roest aangetast en 1 beugel was incompleet.
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
24 mei 2022
Dat horen wij natuurlijk niet graag. Heeft u hiervan foto´s gemaakt en dit aan ons gemeld?
 Geverifieerde beoordeling
9 apr. 2022
De afspraken betreft de levering is 6 keer gewijzigd waardoor ik mijn afspraken telkens heb moeten verzetten.
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
22 apr. 2022
Onze excusess voor het ongemak. Het nieuwe systeem gaf af en toe wat problemen, we hebben dit inmiddels kunnen behelpen.
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Heel hoge verzendkosten, maar wel uitgebreid assortiment
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
10 aug. 2022
De transportkosten zijn helaas op gehele markt erg hoog geworden. Aangezien het materiaal grotendeels vanuit Duitsland geleverd wordt, is het zelfs slechts een bijdrage aan de kosten. Fijn te horen, dat u alles heeft kunnen vinden bij ons.
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Zware verzendkosten
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
22 aug. 2022
De vrachtkosten zijn over het algemeen gestegen. Het betreft hier daadwerkelijk enkel een bijdrage aan de kosten.
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
Trage levering,
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
1 jul. 2022
Van trage levering is geen sprake. Langere levertijden zijn er momenteel helaas overal. Ook wij hebben met tekort aan chauffeurs en langere wachttijden op bepaalde artikelen te kampen. Maar het wordt inmiddels weer veel beter.
 Geverifieerde beoordeling
22 mei 2022
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
24 mei 2022
Hartelijk dank voor de sterren.
 Geverifieerde beoordeling
11 feb. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
11 mrt. 2022
Dank voor de sterren.
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Graag bestellen op factuurbasis mogelijk maken.
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
10 aug. 2022
Deze mogelijkheid bieden wij momenteel niet voor bedrijven, omdat de verschillende crissisen voor problemen gezorgd hebben bij vele bedrijven. Ook de verzekeringen zijn hier erg voorzichtig geworden.